Sisej i Jovanović (Star sport)
Sisej i Jovanović (Star sport)

Jedinstvo našlo špica u Drugoj ligi Indije

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.24. | 12:29

Kvaku Denzel novo pojačanje Ubljana

Muku muči Jedinstvo sa Uba u istorijskoj prvoj sezoni u elitnom rangu. Jedini su tim bez pobede posle sedam kola, najslabija odbrana u takmičenju, a škripi i u napadu, pošto je samo Spartak neefikasniji. Da bi rešili taj problem, uprava kluba odlučila je da dovede pojačanje iz Radžastan junajteda, kluba koji nastupa u drugom rangu Indije u vidu Ričardsona Kvaku Denzela. Momak rodom iz Gane ima samo 19 godina i prethodne sezone je bio najbolji strelac ekipe sa 16 golova na 21 odigranoj utakmici.

- Od dolaska kao dečak do toga da postane najbolji strelac tima u prethodnoj sezoni. Kakvo neverovatno putovanje. Nebo je granica -, napisao je klub iz Indije na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Cena transfera nije poznata, ali nema dileme da predsednik Nemanja Matić kao i stručni štab očekuju da upravo dolazak Denzela reši problem neefikasnosti. Jedinstvo je ranije imalo pozitivna iskustva sa igračima iz Afrike. Pre dve godine, doveli su Kvaku Karikarija i Ibraima Zubairua. Karikari je ovog leta pojačao Horsens iz Danske, dok je Zubairu otišao u Partizan. Možda će upravo Denzel biti sledeća dobra prodaja čelnika Ubljana.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaJedinstvo Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara