Kruševačka povorka (©FK Napredak)
Kruševačka povorka (©FK Napredak)

Jedinstvena foto priča iz Kruševca: Skup podrške predsedniku

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 15:14

"Neneziću ostani", poruka je zaposlenih, igrača i trenera Napretka

“Idi mi, dođi mi”, u izvedbi fudbalskog kluba Napredak i kruševačkog okruženja. Dok je manji deo najvatrenijih navijača od njih nekoliko desetina na poslednjoj utakmici na stadionu Mladost vikao “uprava odlazi”, zaposleni u fudbalskom klubu i igrači, čak i oni iz mlađih selekcija, pa i svi treneri, odgovorili su parolom: “Neneziću, ostani”.

Prema saopštenju objavljenom na klupskom sajtu cilj je bio da se apeluje na klupsku Skupštinu da odbije ostavku predsednika Napretka Miloša Nenezića.

Izabrane vesti

Ostavka našeg predsednika Miloša Nenezića je a sve nas u Klubu šokirala, jer ponajbolje znamo kako i koliko radi i šta je sve učinio za Napredak. Kao čoveka, kao ostvarenog i dokazanog privrednika i menadžera, višestrukog nosioca najviših i najznačajnijih priznanja, razumeli smo njegovu odluka, ali smo i te kako svesni i kakve bi posledice njegov odlazak mogao da ima. Zbog toga smo odlučili da mu pružimo javnu podršku”, piše na sajtu Napretka.

Okupili su se svi ispred stadiona, a onda organizovali šetnju podrške do platoa ispred Doma sindikata, jer je, kako su naveli, Napredak gradski klub. Tamo su se mladi fudbaleri kratko zabavljali loptom, jer je plan predstavnika kluba bio da se iznese sledeća poruka…

Ne želimo decu na ulici, ali nam je potrebna pomoć Miloša Nenezića da bi ih zadržali i doveli nove na sportske terene. I želimo da nastavimo zajedno da radimo, kako bi Napredak krenuo u nove pobede”.

Sve okupljene zatim je primila gradonačelnica kluba Jasmina Palurović.



tagovi

Miloš NenezićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara