(Star sport)
(Star sport)

Jedan Srbin debitovao u Čempionšipu, drugi čeka

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.24. | 15:32

Sanderlend na vrhu tabele

Srećom, povreda Mihajla Ivanovića nije teže prirode. Strahovali su na Den stadionu najskuplja investicija u istoriji kluba ne ode na duže bolovanje, ali se ispostavilo se mesta panici nema. Iako je propustio početni ciklus u prvenstvu, kasnije i Ligi nacija, zbog čega nije bio na raspolaganju Draganu Stojkoviću, opet nekadašnji špic Vojvodine igra fudbal.

Ruku na srce, malo, ali – igra. Na Loftus roudu u okršaju sa gradskim rivalom, Kvins park rendžersom, trener Milvola, Nil Haris uveo je Srbina u 76. minutu utakmice šestog kola Čempionšipa i omogućio mu debi u engleskom fudbalu. Ivanović je zamenio strelca vodećeg gola za goste, Dankana Votmora, proveo na terenu 14 minuta i još pet u nadoknadi, ali nije uspeo da promeni dinamiku susreta. Za Milvol je svakako ohrabrujuće što je posle poraza od Lutona dopisao bod, a za Ivanovića što je debitovao u novoj sredini. Za prethodne mečeve nije konkurisao baš usled te povrede koja ga je odvojila i od reprezentativnog dresa.

Izabrane vesti

Za razliku od Ivanovića, prve minute u Drugoj ligi Engleske čeka još jedan Srbin, na koga Piksi računa u budućnosti. U pitanju je Milan Aleksić, koji je sedeo na klupi protiv Plimuta, a nije dobio minute ni u pobedi nad Midlzbroom, mada za njega, takođe, vreme radi i realno je očekivati da mu Redžis Le Bri ukaže šansu.

Crnim mačkama svakako dobro ide. Jesu u prošlom kolu pretrpeli prvi poraz u seozni (pomenuti duel sa Plimutom), ali su sve ostale utakmice dobili, uključujući u ovu subotnju protiv Midlzbroa, koju je rešio 17-godišnji izdanak Akademije, Kris Rig sredinom prvog poluvremena. I pogurao Sanderlend na vr tabele.



tagovi

MilvolMihailo IvanovićMilan AleksićMilan AleksićSanderlendČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara