©AFP
©AFP

Originalan način da se demantuje transfer: Ko je taj Kukurelja, ko je taj predsednik Hetafea?

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.05.20. | 11:01

U glavnoj ulozi Aurelio de Laurentis

Zna Aurelio de Laurentis da zatalasa italijansku javnost, niti bira vreme, ni mesto, funkcioniše po principu „što na um to na drum“, pa je ove subote bez imalo blama „odvalio“ kako pojma nema kako se zove predsednik Hetafea.

Sve povodom najave da bi upravo iz hita španske Primere Napoli mogao da dovede Marka Kukurelju, levog beka, po potebi krilo, koji ove sezone igra fudbal života. Na stadionu San Paolo su ga navodno označili idealnim naslednikom Fazija Gulama, pošto je Alžirac na izlaznim vratima. Štaviše, pre samo nekoliko dana prvi čovek Hetafea, Anhel Tores je, govoreći za Radio Marka, rekao:

Izabrane vesti

Mnogo klubova želi naše igrače. Primera radi, predsednik Napolija me svaka tri dana zove za Kukurelju“.

Odgovor je bio žestok. Pomalo potcenjivački, jer je Aurelio de Laurentis preko zvaničnih stranica kluba poručio da pojma nema ko je Tores, iako je reč o predsedniku kluba koji je pri vrhu tabele La Lige, početkom marta je eliminisao Ajaks u Ligi Evrope i zakazo duel sa Interom.

Povodom lažne vesti da je Napoli, navodno, izuzetno zainteresovan za transfer Kukurelje i da predsednik De Laurentis zove predsednika Hetafea „svaka tri dana“ želimo da kažemo da je to – đubre! Lažna vest! De Laurentis čak i ne zna kako se zove prvi čovek Hetafea i nikad nije razgovarao povodom tog momka Kukurelje“, stoji u saopštenju kluba sa juga Italije.

Kukurelja je inače đak Barselone, koga su Katalonci poslali na pozajmicu Hetafeu. Klub iz predgrađa Madrida ima pravo da ga otkupi, s tim što bi u tom slučaju 40 odsto od naredne prodaje bio u obavezi da prosledi na stadion „Nou Kamp“.

(FOTO: AFP)


tagovi

Aurelio De LaurentisMark Kukurelja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara