Detalj sa meča
Detalj sa meča

Javila se Sudijska komisija FSS: Poništen gol Zvezde zahteva posebnu analizu

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.09.19. | 20:37

“Tome ćemo posvetiti veliku pažnju”, kaže Milan Karadžić

Partizan dominantan, Crvena zvezda jalova. Zaslužena pobeda u 161. večitom derbiju. Crno-beli će da se diče igrom, crveno-beli da traže odgovore na lošu igru. A Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, najavio je njen predsednik Milan Karadžić posle meča, analiziraće učinak sudijske trojke na čelu sa Srđanom Jovanovićem.

Posebno Karadžić izdvaja jedan detalj, prekršaj nad golmanom Vladimirom Stojkovićem pri rezultatu 0:0 i sledstveno poništeni gol oko koga se na terenu nije dizala frka. Svejedno, taj će trenutak svakako biti pod lupom Sudijske komisije.
Vrlo brzo, koliko već u utorak ili sredu sastaće se sudijska komisija i analizirati kolo za nama, posebno učinak arbitara u večitom derbiju. Situacija kod ponštenog gola Zvezde i prekršaja nad golmanom Stojkovićem zahteva posebnu analizu i tome ćemo posvetiti veliku pažnju”, rekao je Karadžić.

Izabrane vesti

Sa druge strane, štoper Crvene zvezde Radovan Pankov lepo je priznao da je njegova ekipa bila očajna i da treba sve do jednog da ih bude sramota. Opširnije o tome čitajte OVDE.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara