Jang Bojs ne odmara, već igra derbi! Manjan poručuje: Da vas dobijemo, pa ćemo u utorak držati palčeve

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 19:19

Ekipa Gerarda Seoanea dočekuje Cirih na svom terenu

Crvena zvezda i Partizan su odložili svoje prvenstvene mečeve ovog vikenda, zbog ogromne važnosti, ali to nije slučaj i sa njihovim protivnicima Jang Bojsom i Moldeom.

Švajcarskog šampiona već sutra od 19 časova očekuje derbi sa Cirihom, koji stiže u priličn o nezgodno vreme po sastav Gerarda Seoanea. Ekipa bivšeg dugogodišnjeg reprezentativca Švajcarske Ludovika Manjana loše je počela sezonu, ali se konsolidovala, savladala je Sent Galen u prvenstvu, a potom i Blek Stars u nacionalnom kupu. Aduti u ovoj utakmici, biće joj fizička i emotivna ispražnjenost protivnika.
"
Čisti smo autsajder. Utakmica protiv Crvene zvezde je pokazala koliko je Jang Bojs jak. Za švajcarski klub je važno da igra u Ligi šampiona. U subotu ćemo uraditi sve što možemo da Jang Bojs izgubi, ali ćemo im u utorak držati palčeve", poručio je Manjan.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi kakav će tim Seoane izvesti na megdan Cirihu. U Jang Bojsu su nakon meča sa Crvenom zvezdom smatrali da su zaslužili pobedu, tako da će sa velikim motivom doći u Beograd. Stoga treba očekivati da oni najumorniji dobiju malo predaha protiv Ciriha.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara