Jaja Ture se vratio u Englesku

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 13:39

Fudbaler iz Obale Slonovače je trenutno slobodan igrač, pošto mu je u januaru istekao ugovor sa kineskim Đingdaom

Posle nepune dve godine od napuštanja Engleske i rastanka sa Mančester Sitijem, Jaja Ture se vratio na Ostrvo. Međutim, naznaka o potencijalnom senzacionalnom transferu nema, pošto iskusni vezista trenutno trenira sa Lejton Orijentom.

Bivši as Mančester Sitija i Barselone, do pre šest meseci branio je boje drugoligaša Đingdaa, pomogavši klubu da se domogne promocije u najviši rang kineskog fudbala, ali mu je u januaru ove kalendarske godine istekao ugovor i od tada je slobodan igrač. Zbog nemogućnosti da putuje usled pandemije korona virusa, Ture je trenutno smešten u Londonu, što je, u cilju održanja fizičke spreme, iskoristio kako bi trenirao sa Lejton Orijentom, članom četvrtog ranga engleskog fudbala, koji se u ponedeljak vratio treninzima.

Izabrane vesti

Navijačima londonskog kluba bilo je dovoljno da jednog od najboljih vezista Premijer lige u ovoj deceniji vide u dresu svog tima, pa da “natrpaju“ Tviter nalog Lejton Orijenta komentarima.

Jaja Ture je pre odlaska u Kinu pola godine nastupao za Olimpijakos, a osim Mančester Sitija i Barselone, igrao je još za Monako, Metalurg i Beveren što mu je bila prva evropska stanica u karijeri. Ostaje da u danima za nama vidimo koja će biti naredna, pošto očigledno ne namerava da odlazi u penziju.


tagovi

Jaja TureLejton Orijent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara