Komentari na vest

Jagodina: Nameštaju sudije, a ne mi! Borac hoće na poligraf?!

G

Golubar

pre oko 3 godine

gustavklimt nije ovde rec ni o kakvom rivalstvu dva beogradska kluba, ja ovde govorim o sudbini vise klubova iz Srbije koja su uradila istu stvar za koju nikada niko nije odgovarao i pored toga sto su ostetili igrace, zaposlene, grad, drzavu i ko zna koga sve jos, ali ti izgleda to ne shvatas nego odmah napadas druge koje ne misle kao ti.
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Ne napadam ja nikoga, samo postavljam pitanje o najociglednijoj stvari. Eno pogledaj kako klikcu da glasaju o komentaru, to znaci da je to pogodjeno u centar. Svi se ovde prenemazemo, ajde jednom da podvucemo crtu. Kako je to za 15 godina jedan klub ponistio prethodnih 50 istorije, tradicije i uspeha? To je skandal, a ne da se izivljavaju nad fudbalskim klubovima koji su odavno ostvljeni sami sebi bez igde ikoga i bez ikakve podrske. Da se suocimo i da vidimo ko je kako radio, ko je gde krao i namestao! Evo ajde da uporedimo titule, utakmice, derbije, funkcionere, navijace...odakle god da podjes nemaju nikakve argumente, jer su prvi izmislili ulazenje nogom u svlacionice, prvi su bili “mezimica” Mirka Marjanovica, Borisa Tadica i Ivice Dacica, trpano im 30 godina i dozvoljavano da se senluce kako im dune. A cim ne moze onda sve sto su oni bilo projektuju na druge i u toj svojoj paranoidnoj sizofreniji se odjenom od prevaranata pretvaraju u “presvete”. Ma nemoj! Onda dolazi ova blesava UEFA i glumi policiju. Pa gde su bili dok je Mateus pricao da mu klub namesta prvenstvo?! Taj dvostruki arsin kosta i danas ove manje klubove. Dakle, zlo treba u korenu saseci! HOCEMO KALCOPOLI U SRPSKOM FUDBALU!
G

Golubar

pre oko 3 godine

Evo neka prizna Lalatovic ono za sta se kunuo, a druga stvar ako bas hoces po tvom shvatanju da mi objasnis kako je Zvezdan Terzic unistio Ofk, bio na poternici interpola, za sve to nije odgovarao ni robijao ni jedan jedini dan.
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Vrlo rado cu da objasnim, ali da objasnite vi koji ste prvi poceli sa ovom igrankom. Da krenemo redom, sto se kaze. Ko je i sta je Mirko Marjanovic? Sta je radio predsednik Tadic u lozi na partizanovim utakmicama? Sta vam u srodstvu dodju Dacic i Dodik? Evo, nije problem "terza na poternici" i "covic je mafijas'...sve stoji! Ali prijatelji, gde ste bili poslednjih 30 godina!? Pa nije postenje pocelo sa pojavom bezicnog interneta. Covic i Terzic treba da robijaju, ali nijedan ni drugi nisu bili predsednici u lozi. Daj da vidimo otkud vama, u ova "preteska" vremena Nis i Telekom, a nama "SMS na 2344"!? Otkud vama iz drzavne kase za evro licencu, a mi zbog iste izbaceni na godinu dana iz evrope? Otkud vama Trinkijeri i tim za evroligu, a nama deca i 15 miliona duga, 13 godina bez titule i "sad ce stoka da vas nabije.."! Ajde da podvucemo crtu - koliko titula ste vi uzeli a koliko mi od 90te na ovamo? Pa znam da niko nece, samo ce da udaraju virtuelne minuse bez odgovora, jer on ne postoji! Da neko obraza ima, pa bar da precuti, da saceka svoje vreme a dotle da se bavi svojim poslom, ali ne...bitno je da se neko fuzionisao! Pa sta i da jeste? Ja sam prvi za to da se racuni svedu, pa da vidimo ko je bolje prosao. A to kazem prijateljski, stvarno. Pomoci ce svima, a najvise vama da shvatite gde ste.
Н

Неко ко вас познаје

pre oko 3 godine

@gustavklimt Не почиње историја са Мирком Марјановићем. Пре њега, код вас у ложи, седели су Слободан Пенезић Крцун, Никола Бугарчић, Слободан Ћосић, Јово Капиџић, његов син је ваша највећа легенда у игри под обручима, Дража Марковић и многи други партијски функционери. Сви они су били куд и камо моћнији од Марјановића. Спомени то, па се онда позови на Мирка. Тај Тадић вам је довео Гаспром у Звезду и оштетио државу Србију за неколико милијарди евра. Што то не споменете?
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Ma evo, nikakav problem, Krcun i Kapicic - partijski sinovi! Koji je to bre argument u tome ko je koliko profitirao od vlasti? Pa vi ste vojni klub iste te drzave, niste vi nastali na Marsu ili na Kajmanskim ostvima. Pa isti taj kadar je i vas pravio, sta se vi pravite blesavi vise? Je l' treba da potezemo koji su generali sedeli u vasim upravama i u lozi? To je besmisleno do bola. Ali, nazalost, i jedan od najjacih vasih argumenata da se izbegnu odgovori na prethodna pitanja. Kazem - nazalost, jer dokle god je tako, nama nema pomaka u glavama i svesti. Poenta i jeste u tome sto dok je vam je taj isti Tadic pevao navijacke pesme, vas nigde nije bilo. Tada je dobro bilo da osteti drzavu za milijardu, samo da mi imamo 13 vezanih titula u kosarci i 6 u fudbalu. Nije se pevalo predsedniku kao sto se peva danas, jer je tada bilo popularno "najavljivati jamb". Sto tada niste rekli - mi necemo ovako! Ne treba nam pomoc takve drzave, nama je klub i postenje na prvom mestu. Tada nije obraz bio bitan, a danas jeste? Nikoga nije bilo briga sto se ono drugo sportsko drustvo gasi, nego se jos dodatno nasladjivalo. I dokle je to dovelo? Je l' vidis danas gde smo? E o tome ti pricam. A vi i dalje ubedjujte sebe pricama iz '45-te da ste kud i kamo bolji u necemu sto fakticki ne postoji. Za ispravnost je neophodno podvuci crtu i reci objektivno ko je gde. Ali to je jako tesko uraditi sa ovakvom retorikom...nazalost.
G

Golubar

pre oko 3 godine

Sve sto si napisao stoji i za Partizan i Zvezdu, i to je najcrnje u vezi sporta u Srbiji sto se politika direktno mesa, jer dokle god je drzava glavni finansijer dva kluba toga ce biti, a to se treba sto pre ukinuti, privatizacija klubova i da klubovi pre pocetka takmicarske sezone pokazu sredstva za funkcionisanje te sezone, nemas sredstva nema ni takmicenja, a ne da se na kraju duguje igracima, zaposlenima , bankama, dug za struju, drzavi, Janku, Marku i onda ugasimo klub dugovi nestanu pa ga osnujemo opet sa istim imenom i imamo opet sva prava.
G

Gost Rajder

pre oko 3 godine

Možete ga voleti ili ne, ali mora se priznati da Vučić postavlja standarde. Sad svi hoće na POLIGRAF u svim sferama života, a na kraju nit iko ode nit je pravno utemeljeno kao dokaz... Aca, vragolanu jedan, Srbine...
G

Golubar

pre oko 3 godine

Najjaca pojava u sportu u Srbiji je da dovedes klub do propasti zaduzis ga par miliona, kao ugasis klub i spojis se sa nekim. Za godinu dve ti vratis staro ime klubu i teras dalje opet u krug, i nikome nista.
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Ili jos bolje uzmes pa se bahatis, sklanjas koseve rivalu, namestas poresku, otimas igrace, pretis gepekovanjima, pevas pesme o gasenju, 15-20-30 godina krades i to svima nabijas na nos, a onda kada zaigra mecka na tvojim vratima kao poslednja strina lijes krokodilsoe suze i proklinjes sudbinu. Kako ono rekoste:”Sami ste krivi!”?! Ili mozda:”Mars u Boljevce!”..?! Sta cemo mi svi “neposteni” ovakvi sa vama “casnim sestrama” srpskog sporta.
C

Coban

pre oko 3 godine

Sve lopovi nam vode fudbal pa i nije cudno. Dzura frizura, rumenko kokeza, tata tole i terza (sad ubacuje i svog sina u zvezdi)... daleko ce mo mi dogurati haha
N

Nije mi jasno

pre oko 3 godine

Kako vas nije sramota da optuzujete ove odavno bankrotirale napacene klubove, a Zvezda i Partizan koliko regularnih utakmica odigraju u sezoni, pita li se ko???
D

D. M. Palma

pre oko 3 godine

Nisu žurili ako na to mislite
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

OPA BATO SUDIJE SU KRIVE I PREDSEDNIK SUDISKE KOMISIJE KARADZIC?!Pa gde ste bili Jagodinci sve ove godine dok se pred kamerama Arene sport sviraju penali van 16,asistira sa atletske staze i priznaju golovi kroz plecku?!Mogu da zamislim sta se desava bez kamera!Ali tako vam i treba kad Partizan protiv Jagodine vadi Brana Ilic EVRO golom u nadoknadi vremena a zvezda se proseta lagano 0:2-3!Ceka vas sudbina OFK Beograda kao filijale kojoj j
e

eeer

pre oko 3 godine

Jagodina da gol iz slobodnog udarca slucajno Bajkovicu (propustio je da udje u gol), u sledecem napadu, sa centra, Jagodina pusta Zvezdi da da gol... E to su te namestaljke.
c

commando121

pre oko 3 godine

Pa poligraf je ono, kadija te tuži, kadija te sudi. Pa sns ispituje poligrafom i tumači rezultate istog, zato se i stalno spominje i zato se stalno brane poligrafom.
C

Cinjenica

pre oko 3 godine

Kritikujem Mozzart sport redakciju dosta puta(zasluzeno) al u ovom slucaju moram pohvaliti.Brutalno realan tekst.Nastavite ovako.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Obraz ko djon.
N

Naci prave krivce

pre oko 3 godine

Podrška Jagodini i Borcu. Ovi klubovi nemaju ništa sa tim. Baš se ta dva kluba grčevito bore za opstanak i niko im ne pomaže. Sudijska organizacija šteluje po svom mehanizmu kako im ko odgovara, pritom na penale i tačne rezultate dobro zarađuju zajedno sa FSS-om na fiktivnim računima predsednika i ekipe u Maleziji i Singapuru.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Jagodina postena?Druze oni su igrali sa OFK Beogradom,Spartakom i Radom 3 za 3 redovno,tacno se sklanjali kako kome zatrebaju bodovi,gube cele sezone i na kraju dva kola pred kraj pobede sve zive,posle se ugase i osnivaju ponovo,fuzionisu,menjaju imena,gde to ima?Jedan Donji Srem je ugasen iako je odlicno igrao samo da bi takav otpad mogao da postoji i puni tudje dzepove!
S

SLV

pre oko 3 godine

Ove nedelje u Srpskoj ligi Vojvodina utakmica skinuta sa kladionice, namešten meč kao kuća, kec i +7, Bečej - Radnički 1912 5:2 !!!
J

Jigsaw_game

pre oko 3 godine

Vladimir Stanisavljević i ugled ne mogu da stoje u istoj rečenici
B

Bivsi igrac

pre oko 3 godine

Od kada se vi opet zovete Fudbalski klub Jagodina? Zar takav nije u poslednjoj ligi u dugovima do guse?
M

Mikri

pre oko 3 godine

Uvek je neko drugi kriv.
r

rakkk

pre oko 3 godine

poslednja recenica je genijalna haha
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Upravo to htedoh da napisem ali si me preduhitrio :)
Z

Zapadna Srbija

pre oko 3 godine

Loznica ne namešta, to je provereno
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

Kakav nefer stav prema ovim klubovima! Moje pitanje je kada cete ovako da se obrusite na FK Partizan za koji postoje materijalni dokazi i zivi svedoci da su namestali?! Eno vam tona izjava i priznanja, i opet nikom nista?! 15 godina u kosarci, bahanalisanje i mafijanje nad svima, od saveza do delegata, pretnje gepekovanjima, 6 godina u fudbalu, preko 30 godina tendencioznog namestanja titula da bi vestacki dostigli vecitog rivala, mahanje zastavom predsednika FSS-a koji im je u to vreme sve to omogucio, pa skidanje koseva najvecem rivalu na Malom Kalemegdanu. Drzavni sponzori, sprega sa vlasti, pa njihove bestidne lazi o “mezimici” dok je drasu godinama stajalo “2344”. Jadna je i ta UEFA, kada su im ovo indicije i pretpostavke, a ispred nosa im je najveca sportska prevara 21og veka. Zamislite se Gospodo i prst na celo. Uzdravlje!
M

Mafija

pre oko 3 godine

Objasnio
@

@gustavklimt

pre oko 3 godine

Bravo pametnjakoviću, bitno da je,, Gospodin ČićVu duh koji lebdi iznad Marakane''. Nije ti poznata ova izreka?
S

Samo...

pre oko 3 godine

... ne zaboravi bunker i događaje u njemu.
B

Bafana

pre oko 3 godine

To sto iza vas trenutno stoji država i mislite da se ste nedodirljivi će vam se obiti o glavu kad tad, tata Terzić postavio sina Terzića u Savez i niko se ne buni, zašto? Pa zato sto je tatu Terzića postavio prvi čovek države , kako reče za dobrobit kluba, da je toliko zeleo dobro fudbalu, mogao je i na celo Saveza da postavi neku bivšu legendu ili mu je telohranitelj više odgovarao da bi tata Terza mogao da radi sa mezimcetom kako oni hoće...
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Jel da?Lazes i ne dises,ti bre da imas imalo obraza i srama ne bi usta otvorio jer pre 15 godina OFK Beogradu niko ne bi mogao da zabrani kako ce da se zove
G

Gost1978

pre oko 3 godine

zamisli terzica, covica, vucelica i vazuru na poligrafu. Fabricki reset
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Pa Bjekovica, Zecevica... A tek pokojnog Arkana(ako je u opste pokojni). To bi samo skakala ona olovkica.
@

@Gost1978

pre oko 3 godine

Eksplodiraće poligraf