Izraelci pišu: Zvezda nudi 2.500.000 evra za Idana Toklomatija

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 22:12

Reč je o mladom napadaču Makabija iz Petah Tikve

Projekat sa Barakom Baharom nije prošao, Omri Glazer se pokazao kao veliko pojačanje Crvene zvezde, ali bi srpski šampion mogao da bude uskoro jači za još jednog Izraelca. Mediji iz Tel Aviva danas donose informaciju da je srpski šampion vrlo zainteresovan za jednog od najboljih mladih napadača Izraela Idana Toklomatija. Čak si sigurni u informaciju da će narednih dana u Makabi iz Petah Tikve stići zvanična ponuda crveno-belih teška 2,5 miliona evra.

Momak rođen 2004. godine u Netanji iza sebe ima odličnu sezonu. I pored toga što nije imao podršku ostatka tima Idan Toklomati je uspeo da postigne pet golova u prvoj ligi i 11 u drugoj, i sebi podigne cenu. Predsednik Makabija iz Petah Tikve Avija Luzon nadao se da će dobiti veću cifru za jednog od najtalentovanijih igrača zemlje, ali procena je da bi pristao na Zvezdinih 2,5 miliona evra.

Izabrane vesti

Potencijalni Zvezdin napadač nije uvršten na spisak olimpijske selekcije Izraela, koja će učestvovati na turniru u Parizu. Nalazi se na listi čekanja isa još trojicom igrača. Velika očekivanja imaju od Toklomatija u Izraelu, o tome govori podatak da je nedavno debitao i za A selekciju te zemlje u porazu od selekcije takozvanog Kosova.

Idan Toklomati je napadač, ali su ga treneri koristili na obe krilne pozicije.

Mladi napadač je iz priznate fudbalske porodice. Njegov otac Beni Toklomati je godinama igrao za Makabi iz Netanje i selekciju Benina.

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem kao i krilnim fudbalerom, ali su se do sada za klub iz Ljutice Bogdana vezivala jača imena.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara