Iznenađenje: Lazar Ranđelović prešao u najgori tim Rusije

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.09.22. | 10:31

Srpsko krilo napustilo Olimpiajkos

Lazar Ranđelović ipak nije iskoristio novu i verovatno poslednju šansu u Olimpijakosu.

Srpski ofanzivac je sinoć prilično iznenađujuće predstavljen kao novi član ruskog prvoligaša Urala.

Izabrane vesti

Pretpostavljalo se da će Ranđelović ovog leta napustiti Pirej ali se Ural nijednom nije pomenuo među zainteresovanima i samо je odjednom transfer ozvaničеn. Bez bilo kakvih detalja da li je u pitanju kupovina ili pozajmica.

Reč je o najslabijem timu ruske Premijer lige koji je u dosadašnjem delu šampiona na osam mečeva osvojio samo jedan bоd i ima gol-razliku 2:17 pa je jasno da Ranđеlovića čeka težak posao.

Rođeni Leskovčanin je u Olimpijakos prešao u leto 2019. posle sjajne sezone u niškom Radničkom za 550.000 evra, dobro se adaptirao, postigao neke bitne golove u Evropi na početku a onda je usledio pad. Iako je sledeće sezone igrao na 35 utakmica, nije dao nijedan gol, izgubio je poverenje tadašnjeg trenera Pedra Martinsa i poslednjeg dana prelaznog roka je prosleđen na pozajmicu u španski Leganes gde je bio solidan ali ga madridski klub nije otkupio.

Vratio se ovog leta u Olimpijakos, Martins je najavio da će mu dati novu šansu ali nije dočekao momenat za to jer je smenjen posle eliminacije od Makabija. Novi trener Karlos Korberan je pružio novu priliku Ranđeloviću, dao mu da igra u sva četiri evropska meča ali očigledno da to nije bilo to i Srbin se preselio u Rusiju. Tamo je zadužio dres sa brojem devet i pokušaće da pomoigne klubu iz Jekaterinburga u teškoj misiji opstanka u ligi.


tagovi

Lazar RanđelovićOlimpijakosLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara