Izgleda da su Mrkela i Marin bili u pravu: Late Lat na meti Monaka

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 17:15

Kao moguća zamena za Mikautadzea

Alternativna istorija Crvene zvezde kaže da bi prošle godine u Ligi šampiona najbolji tim Srbije možda i bolje prošao da je rukovodstvo kluba sa Marakane uspelo da dovede Emanuela Late Lata. Bio je zagrejan kompletan sportski sektor crveno-belih za napadača iz Obale Slonovače.

Radili su na njegovom dovođenju i Mitar Mrkela i Marko Marin, sve je to aminovao i tada novi trener crveno-belih Barak Bahar. Na kraju je Zvezdan Terzić postigao dogovor sa Atalantom o obeštećenju od pet miliona evra. Čekao se samo potpis, ali je Emanuel Late Lat posle odlične sezone u Sankt Galenu odlučio da ode u Midlzbro.

Izabrane vesti

Odjavio je Crvenu zvezdu, pod izgovorom da ne želi da igra u slabom takmičenju, bez garancije značajnog uspeha u Evropi. Midlzbro ga je na kraju platio nešto više od pet miliona evra, koliko je želela da izdvoji Crvena zvezda.

Bio je to dobar potez člana Čempionšipa. Mučio se na početku sezone Emanuel Late Lat, teško dolazio do gola. Navukao je i „hejt“ navijača, ali je od marta počeo da rešeta. Proglašen je za najboljeg igrača Čempionšipa u martu. Sezonu je završio sa 16 postignutih golova.

I izgleda obezbedio sebi mesto u ligama petice. Naime, poznati transfer guru Đanluka Di Marcio javlja da je nekadašnji Zvezdin pik na meti Monaka. Moguće je da su se Kneževi okrenuli drugom rešenju, pošto je još jedan Zvezdin pik Mikautadze odlučio da promeni smer i prihvati poziv Liona.




tagovi

Emanuel Late Lat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara