©Shuttestock
©Shuttestock

Leones ne gubi, a vadi se na remije

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.02.20. | 11:29

Huilu čeka nezgodno gostovanje u okviru četvrtog kola Aperture kolumbisjkog drugorazrednog fudbala

Leones je umeo da odvuče Boku Juniors u X igrajući prvi meč Kupa Kolumbije u gostima. Malo, po malo, tek ovaj tim od juna prošle godine ima tek dva poraza, ali i 12 remija. Dakle, odgovara Leonesu X kao izlaz iz nezgodne situacije, a danas mu na noge u okviru četvrtog kola Aperture, kolumbijske drugoligaške družine na noge dolazi Huila.

Poslednji put su se videli u septembru, na meču koji je Leones dobio sa 2:3. Šta smo naučili od ovog meča? Naime, Huila je igrala potpuno ofanzivno, sa čak 60 procenata poseda lopte u svom skoru. Dakle, dokazano je da tim koji ima duže loptu u nogama ne mora i da pobeđuje. Apertura, makar ove tri utakmice koje smo do sada videli za ove dve ekipe donele su nam po dva remija i po jednu pobedu. Očekivano, reč je dakle o dva izjednačena, poprilično tvrda sastava. Leones je primera radi do sada primio tri gola, statistički govoreći imali su po jedno vađenje lopte iz vlastite mreže na svakom meču, a pošto matematika nije fudbalsko merilo, prevedeno na kladilački rečnik zabeležene su dve GG4+ partije, te jedan remi bez golova...

Izabrane vesti

Huila ima dva GG remija, ali i pobedu protiv vrlo loše Bogote s veoma jakih 0:4. To su činjenice, pa se nasprm stamenih odbrana oba tima u četvrtom kolu očekuje tvrd, težak susret za oba rivala. Uz sve to, valja znati i da je Leones vrlo nezgodan domaćin. Rekli smo već da ta ekipa retko gubi, te da ako i ne slavi, ume da se čupa na X ishod. Da ne bude zabune oni imaju samo tri poraza kod kuće od početka 2019. godine. To znači da Huilu koja ima problem s gostovanjima čeka teška utakmica na strani.

KOLUMBIJA 2, Apertura – 4 KOLO
01.40: (2,20) Leones (3,15) Atl. Huila (3,25)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara