Komentari na vest

Izbacio je iz Lige šampiona, sad sledi iskupljenje? Zvezda našla štopera u Šerifu, papiri potencijalni problem

B

BD

pre gotovo 3 godine

Molim Vas lepo,ko zvanično kaže da Ohi dolazi.Pokažite papir,predugovor,neku potpisanu potvrdu.Došao je kada bude predstavljen javno,potpiše ugovor,okači šal i normalno slika sa nasmejanim Tozom.
S

Sladjann

pre gotovo 3 godine

A Babić ako ikada pomisli da se vrati!!!!top igrač a nema mesta pored degena da igra!!!!igrače sledeće godine primeru verovatno standardan štoper u klubu....
v

vccd

pre gotovo 3 godine

Bilo bi lepo da se dovede , ozbiljan je igrac a istice mu ugovor. Ali kod nas se sve radi kako ne treba. U taj Serif je dosao letos iz Arisa a pre toga je ozbiljno igrao za Olimpiakos Brazilac Bruno odlican igrac i dosao kao slobodan. Po svim parametrima jeftinija varijanta Vilijana igra na bolu i Zvezda nije mogla da ga dovede. Ima ugovor jos 2 godine ali jos bolji stoper je ovaj Peruanc Dulanto iz Serifa, uz to visok skoro 2 metra leva noga jaca. Pa treba nesto novca dati i imamo vrhunskog stopera sa Dragovicem. Morali bi dovesti i ovog Kolumbijca Kastanedu koji nam je dao gol, istice mu ugovor za mesec dana a moze da pokrije sve pozicije u napadu, a to nama flai narocito na boku uz to 26 godina moze kasnije dobra prodaja da se izvrsi. Pogledati i ovog Tila iz Luksemburga koji je na pozjmici. Serif ima narocito sada vrlo zanimljive igrace koji ce otici za male pare, tako da bi trebali biti brzi i pametni da opet ne ostanemo kratkih rukava
C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Vrlo je moguće da za godinu dana Borjan ode u MLS za nekim debelo plaćeniđ ugovorođ posle svetskog prvenstva ako se dobro pokaže sa Kanadom a mislim da je skroz realno to.U tom slučaju ja bih pratio i dalje Athanasiadisa koji je stvarno fenomenalan golman,jeste da imamo Popovića u rezervi,ali Athanasiadis je zver. Takođe Cristiano bek koji može komotno da igra i levo i desno,Arboleda isto odličan,možda ne bi bilo loše i da imamo na oku Kolovosa i Castanedu koji su majstori fudbala.Sve u svemu 2-3 igrača za neku siću možemo sigurno da dovedemo i da se osiguramo na tim pozicijama bar 4-5 godina. E sad da je naša uprava pametna kao što nije..
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Moze Ali sa njim I Traore !!! Ali I Radonja bi nam dobro dosao .I naci levog I desnog beka ,centralnog veznog !!! Sunuti ozbiljan Kes da se dovedu samo provereni igraci !!! Mi imamo skoro 50 igraca na platnom spisku ,bolje da Imamo 20 Ali odlicnih igraca nego 50 .....Pustiti u prvi Tim jedno 7-8 klinaca koji vrede ,a verujte da ih I imamo u Graficaru sto Po pozajmicama sto u mladjim kategorijama.
l

linoleum

pre gotovo 3 godine

odlican posao,dosadili su vise neki igraci ,znm unapred sta ce da urade a to su,gajic gobeljic rodic degenek(nisu losi al gledamo ih godinama),takodje njegos krsticic,el fardu ben,pa i falko je smorio ,radi jedne iste stvari,borjan jedno vreme smorio sa stomakom ali nije hitan za prodaju.dajte tog nigera ,ohija i jos neke brzanjce a i kanga volim ga ali nmg da gledam vise sve isto,smara..
V

Vanja Grubač

pre gotovo 3 godine

Nije lud da sa konja predje na magarca....Iz lige sampiona u ligu konferencija moze samo ako su bas velike pare inace Serif je za zvezdu dve klase iznad
D

Deda11

pre gotovo 3 godine

Odličan igrač, nisu mi jasni ljudi koji kažu šta će nam imamo PANKOVA i večitog talenta ČUPU, Degenek ode, znači ostaje ti samo Dragović za ozbiljne utakmice
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre gotovo 3 godine

Apsolutna podrška za Terzića i Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić. U INAT DUŠMANIMA.

Kontraudar

pre gotovo 3 godine

Izučavaće se na univerzitetima, samo se pitamo kojim.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 3 godine

@LAŽNI NAJVEĆI. Osim što Botovi lupaju do iznemoglosti pluseve i minuse po potrebi, počeli su i da kradu tudje Nikove. Evo ga prvi u mesecu ide plata i lanč paketi, sendviči sa Alpskom i Frutela kola. A bilo bi dobro da dobijete i jednu šmirglu, da očistite obraz.
G

Gost8222

pre gotovo 3 godine

Bote, dzaba ti se truditi, provaljen si, aj sad kod tvorze na sendvic..
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Dobar igrac, ali cemu kad klub ima stopere? Tu su Dragovic, Degenek, Pankov, Erakovic, cak i Sanogo bi bio odlican stoper da ga stave na tu poziciju. A ne treba zaboraviti i da je Babic na pozajmici, i dalje je igrac Zvezde. U isto vreme niko ne trazi nekog dobrog desnog ili levog beka, sto je najpotrebnije, da bude dobar u defanzivi, da zna da istrci u napad i da ume da centrira. Ako uzimaju nekog iz Serifa, najpre bi uzeo Tila.
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

Pročitaj komentare za Pankova i Erakovoća. Ovom narodu ne možeš ugoditi! Ovaj je ozbiljno pojačanje!
S

Shoomadeenutz

pre gotovo 3 godine

Zvezdinoj upravi bi bilo lakse da pokrene neki skoriji Football Manager pa da izabere nekog igraca, barem bi bilo lakse objasniti zasto je bio promasaj. Ovako je jos vece sprdanje sa skauting sluzbom.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Овог ако доведете, можда и извучете бод против Сурдулице.
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

@penaltko Zar nebeše onomad normalno da se kiksa? Sad je odjednom problem? Na kraju krajeva videli smo vas sa Florom.
G

Gost199990

pre gotovo 3 godine

Zasto bi on dosao u Zvezdu, kad igra LS i sigurno moze da ode u mnogo bolju sredinu i klub od Zvezde. Da budemo realni. Ima 26 godina, vreme mu je da naplati istorijsku sezonu Serifa, ali to sigurno nece biti u Srbiji i Zvezdi.
M

MozzartJVucicevicc

pre gotovo 3 godine

Gobelja ima dve sezone u ligi sampiona i tri u ligi evrope pa ne moze sa ga prodamo u grbalj
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 3 godine

Šarene laže za narodne mase. Te dolazi ovaj, te dolazi onaj, i na kraju dodje neka skupa kršina koja brže ode nego što je došla. I samo se prave minusi i dugovi. I tako tu priču furaju godinama. Iz takvih priča su samo oni na kraju dobri, a klub u sve većem kanalu. Ova priča sa ovim igračem Šerifa je samo da se skrene sa teme Dioni, koji neće da trenira nedelju dana. A javnost se pita zbog čega, pa zar nije on najveća Mrkelina želja.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Počelo je. Prvo, nije izjavi ni Terza ni Mrkela da se ineresujemo za njega a vi svi u glas pljujete Drugo, ko je gledao utakmice Šerifa i razume se u fudbal lako je mogao da vidi da su on i desno krili najbolji igrači i da bi odma mogli u našu startnu postavu. Treće, šta god da se uradi vama ne valja, ni kada neko dođe ni kada niko ne dođe Svi ste stručnjaci. Evo, nije ni prvi decembar a vi već smarate. Batalite praćenje "lopova i neznalica" i sve super.
D

DekiNS44

pre gotovo 3 godine

Ja bi voleo da ga dovedemo ali je nerealna priča. Prvo, Šerif igra proleće u Evropi i to u Ligi Evrope i sigurno neće da prodaju jednog od svojih najboljih igrača sada na zimu. Drugo, do leta će mu skočiti cena upravo zbog evro utakmica i treće, u redu za njegov potpis stoji 5 klubova koji mogu da mu daju bolje uslove a i od kojih Šerif može da dobije više para. Tako da priča je nažalost nerealna. Nama je bolje da nađemo desnog i levog beka nego što jurimo štopera. I da napokon nađemo nekog napadača. Znam da Ohi dolazi ali nam treba još jedan.
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Zasto nam pored Ohija, Pavkova i Lazetica treba jos jedan spic? Ako igramo sa 2 spica, Ben je onda cetvrti..
d

dejanera

pre gotovo 3 godine

Ajde prvo da procitas tekst! Onda da odes i procitas cuveno Bosmanovo pravilo. I na kraju, kad sve to procitas i savladas, vrati se ovde i sam sebi napisi da je sramota da komentarise neko ko pojma nema! Dakle redom: "I sam Arboleda je izjavljivao da će u decembru biti slobodan igrač i da nema nameru da se vraća u Kolumbiju." Ovo ti se nalazi u tekstu! Dakle igrac kaze da od decembra nema nikakvih obaveza prema Serifu. To opet znaci da moze da potpise za bilo koga na svetu i Serif se tu nista ne pita. A to ti proizilazi iz Bosmanovog pravila po kome igrac kome je istekao ugovor moze da ide gde god zeli i trenutni klub sa tim nema nista. Evo ti primer od letos. Milunovic je igrao odlicno i Zvezda je htela da ga zadrzi. Ali njemu je ugovor istekao, nije potpisao novi i otisao je gde je on hteo a da se Zvezda niti sta pitala niti sta zaradila! Ovo o bekovima i napadaacima necu komentarisati jer svako ima pravo na svoje misljenje.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

terzine lazi i manipulacije svaki prelazni rok ista prica i dodje dioni na kraju
T

Terza-Mrkela

pre gotovo 3 godine

Je l moguće da se opet priča o štoperima, veznjacima a Rodić čovek bez zamene već 5 god a o desnim bekovima da ne govorim uopšte..
P

Pukovnik Drvo

pre gotovo 3 godine

Mito bekrijo sve si pare propio.
A

Armata

pre gotovo 3 godine

Da li je moguće da Zvezdin skautung među 100M fudbalera na svetu nije u stanju da pronađe ni jednog kvalitetnog desnog beka, već je jedino u stanju da predloži igrača koji je dobro odigrao protiv nas, i to na poziciji koja je dobro popunjena!? Neka ukinu skautung službu kad ničemu ne služi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mi ćemo kao Juventus što je nekad radio. Ko im da gol, oni ga dovedu :D Tako ćemo i mi :D
G

Gost Peđa

pre gotovo 3 godine

Da li ova uprava može da nađe igrača a da nema stotinu problema za njegovo dovođenje? Posle 5 kluba traže novac za jednog istog igrača. Taman da je budući Bekenbauer, koji će nam ti problemi?

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Mene samo zanima šta to tebe trsi ??? Jel ćeš ti da ih rešavaš ili ti ulažeš pare u njega. Batali se gluposti i uživaj u onome što je tvoj klub ostvario a jeste sasvim dovoljno. 18 PROLEĆE U EVROPI !!! Prekinite da izigravate svete Deve Marije i da budete čestitiji od Patrijarha Pavla jer niste ni prvo ni drugo. Fudbal je veliki novac dakle prljavo i sve ostalo što ide uz to. Eno ti u Italiji fali cirka 50 miliona i oće li lopta da prestane da se kotrlja ??? Od tebe se očekuje da ti bride dlanovi i da si odrao grlo ALI pre toga treba da stigneš do stadiona.
G

GostCzv88

pre gotovo 3 godine

Gost Pedja stadio samo vidi nq RTSu i to samo kad su utakmice u Evropi(kao i vecina ovde). Nemoj im zameriti. Verovatno im je bolje bilo kqd je bio Dan Tara ili Vladan Lukic.
B

Beogradjanin

pre gotovo 3 godine

@Gost123, druze ovim mojim pitanjem zaista ne zelim da obezvrednim ili ismevam tvoj komentar , samo zelim da pitam odakle tebi taj informacija jer da bi tako nesto znao morao bi bar da radis u klubu i to ne kao obican zaposleni vec bas na nekoj funkciji bliskoj upravi , jer slozices se takva vrsta informacije se ne prica nasiroko pa da je i 100% istinita.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

I ne mislim da ismevas brate) Informacija i jeste iz kluba, i stvarno nije toliko ekskluzivna. Oni je i pustaju na sva zvona, ali novinari ne zele da ucestvuju jer je Stankovic ipak preveliko ime. A i stvarno nije kriv u ovoj situaciji, jer da jeste to bi sve mnogo lakse proslo. Sampdorijin trener bi vec bio bivsi da je izgubio za vikend, ali nije. Navijaci, ponekad i bez pokrica, cvrsto stoje iza Dekija i ekipe. Secas se onog protesta, namerno nije receno zbog cega je konkretno bio. Ali svi koji su meta znaju zasto je bilo. Muljaju i po svaku cenu traze zrtvu za izgubljenu titulu, e pa to nece moci da bude Stankovic!!!!! Iako je gresio mnogo i on. Covek ne zeli da igra namestenu prolecnu polusezonu, a da ne bude da je i on svetac, sam zeli zarko da ode u Italiju. Sto je negde i normalno. Ali da nema ovog muljanja i svega otisao bi kao gospodin na leto. Videcemo sta ce biti, bukvalno za 20-ak dana...
4

456

pre gotovo 3 godine

Čekaj ti hoćeš da kažeš da tvoj klub namešta utakmice
S

Sharloa

pre gotovo 3 godine

FLJAMURTARI,SAMROK,SARLOA,GENT,PETAH TIKVA,DINAMO,FLORA I FAUNA..KO JE SLEDECI NEK STANE U RED!
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Samo glup čovek ne vidi da ovi muljatori prodaju Dragovića.....
S

Sotir

pre gotovo 3 godine

Pa ljudi zasto bi neko iz veceg kluba isao u manji!! Njihov gazda ima para da kupi celu zvezdu!! Joos njegova izjava, sledece godine jos jaci!!! Nego ovo su pisanija bez ikakve veze sa stvarnoscu!!
R

Ribari iz Flore

pre gotovo 3 godine

Ali zato totalni amateri,pecarosi i ribari iz FLORE oducise rezimski klub od fudbala i to sa 50 puta manjim budzetom!
G

Gost 357

pre gotovo 3 godine

Kako je u toj konferenciji ili kako senveć zove? Flora beše?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Peripetije sa papirima? I vi se pitate da li Zvezda želi da ulazi u to? Pa to je raj za ove naše! Arboleda je bio odličan protiv nas, ali ga nisam ispratio posle toga. Svakako ga treba dobro skautirati. A ako budemo bili drugi na kraju, tako bih voleo da izvučemo Šerif, da im odmah vratimo dug...
n

nemoguce

pre gotovo 3 godine

Ti nesto da ne ispratis? Ma daj.. ajde seti se, ispratio si sigurno nego si mozda trenutno zaboravio. Ti sve pratis, sve znas, za sve si strucnjak, ajde napregni mozak seti se, mozes ti to!!
P

Pancev

pre gotovo 3 godine

Zasto smo nezahvalni,zadnji par godina smo prvaci Srbije igrali smo dve lige sampiona i tri lige uefa za redom i opet nismo zadovoljni sa igracima koji su ucestovali u svemu tome, svake prelazni rok teramo Gobeljica,Pavkova ,Bena i ostale a ti su momci ginuli i svake godine nam donosili grupne faze evrope pozdrav svim Zvezdasima!!!
@

@Pancev

pre gotovo 3 godine

Druze, zar ne kapiras? Naravno da smo zadovoljni. Ovi "nezadovoljni" su u 99 odsto slucajeva navijaci drugog kluba, koji se lazno predstavljaju kso Zvezdasi a uz njih dolaze i klasicni botovi. Hajka se vodi na skoro svim nivoima i medijima. Ali praci Zvetdasi su uz Zvezdu i dok je god tako, mogu da lupetaju sta god hoce.
a

argh

pre gotovo 3 godine

Ja sam prezadovoljan, ali verujem da Zvezda može još više. Međutim, sa ovakvom upravom to ne može. Ne mislim da oni ne znaju, već da ne žele, jer im se ovako više isplati. Terzić poznaje fudbal, a dovoljno poznaje i ekonomiju, tako da bi mogao kada bi hteo. Normalno da ću da pljujem Gobeljića, jer je čovek 5-6 godina u Zvezdi, a još uvek ne zna da centrira. Da je za tih 5-6 godina ostajao 10min posle treninga i radio to iz punog trka, do sada bi naučio. Ali što bi kada prima 150 kada prima bar 10 puta više nego što bi mogao bilo gde drugde. Tu računam samo 150 hiljada, jer verujem da sve preko toga vraća Terzi.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Levog beka KRISTIANA
G

Gost41

pre gotovo 3 godine

Mene malo plaši kad naš "sportski sektor" proceni da je neki igrač dobar za Zvezdu...Ne kažem da nije, samo kažem da je Mrki imao toliko promašaja da ne može da se prebroji....
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Nevidim da bi bio pojacanje za nas u ovom trenutku nama su potrebni bekovi i levi i desni po mom misljenju tu smo najtanji,trebali bi se resiti nekih igraca a ima ih sedam osam po mom misljenju!!!
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Nek pokupe odma i Kolovosa, on nas je ubio. Costanza na desnog beka. Mlad i prica italijanski. Prednost za Dekija. Za 2-3 godine bi će čak mogao dobro prodati.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Deki prakticno vise nije trener, na polusezoni ide. I to sam insistira da ode, jer je reseno negde da Partizan bude prvak. Tako da cemo imati novog trenera, Bog nam pomogao sa nasim 'strucnjacima'.....
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Neka nam je onda Bog na pomoći.
@

@Gost123

pre gotovo 3 godine

Lupetanje i stvaranje atmosfere medju navijacima da je Partizan sigurno sampion. Strategija kojoj se pribjegava da bi se opravdalo eventualno gubljenje titule. Ne vidim razlog da se Partizanu stima titula jer Partizan odlicno igra domace prvenstvo jos od prosle zime, dakle otkako je Stanoje prosao prve pripreme sa ekipom. Ja ne kazem da je Partizan bolji od Zvezde, ali izgledaju determinisanije u domacem sampionatu i grizu. Neka pobjedi i osvoji prvenstvo ko se pokaze bolji, a ovakve komentare i komentatore necu vise da komentarisem jer se protivi zdravorazumskom razmisljanju. Get a life, amigo...
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Naravno da nije ništa gotovo, tek je polusezone. Stvari mogu da se okrene u dvije utakmice. Zamisli u play offu da 2-3 igrača Partizana budu pozitivna na COVID 19. Evo ga i Omikron soj vreba sa svih strana hahaha. Znaci 2 sedmice vam terena, minimum. Možda se desi situacija kao u Portugalu. Većina Zvezdinih igrača je imuna već na Covid a i na stomacni virus hahaha. Znaci put je čist. To je velika prednost u ova luda vremena pandemija..
9

951357

pre gotovo 3 godine

@@ - Partizan niti igra bolje, niti izgleda bolje, ali savršeno zatvara utakmice. To koliko su dobri je pokazala Flora, i evropske utakmice generalno.
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Flora je pokazala isto sto i vama Surdulica. Dijeliti rivale po geografskom podneblju je budalastina. Dakle, ekipe slicnog kvaliteta su nas pobijedile. Cak je nama otezavajuca okolnost bila gostovanje na Baltiku za razliku od juga Srbije. Kiksevi se desavaju, prosta stvar. Timovi znaju ispasti od nizeligasa u kupu, pa sta?! Da li to nuzno znaci da je taj nizeligas bolji tim? Vi svi ovdje koristite logiku djece od 5 godina. Ako je A pobijedilo B, a B pobijedilo C, onda slijedi da je i A jace od C pa taman se nikada i ne odmjerili. Sto se Partizana tice, Partizan ima jaci timski duh i jedinstvo, a kod vas prevagu donosi individualni kvalitet pojedinaca. Nisam ja ni rekao da je Partizan skup boljih pojedinaca, ali je bolji skup. Necete nas dobiti ni na Marakani, evo javi mi se ovdje poslije derbija slobodno. A sto se tice Evrope, Stanoje nije trener za Evropu jer ne zna da je igra niti ce ikada znati. Neka osvoji titulu i onda prepusti posao nekom modernijem treneru... Ali govoriti da je titula namjestena Partizanu u novembru je glupost i sta ces da kazes ako Zvezda ipak osvoji tu titulu u maju?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@@ - Molim te, nemoj da porediš igranje u Evropi sa igranjem u Srbiji. Zvezdi se desio kiks u Surdulici, dođe tako dan kad neće ništa i kad ne igraš dobro. Imala je Zvezda takve utakmice i prošle sezone. A vi u domaćem prvenstvu trsite sve sa po 4+ komada, a u Evropi, pa i toj Flori, šutnete 2 puta na gol. To je velika promena u igri. Drugo, valjda te je sramota načina na koji pobeđujete utakmice u prvenstvu gde se otvoreno vidi da protivnici namerno greše i ne zatvaraju vaše igrače. Nemoj da mi pričaš o kvalitetu Partizana, njegov najveći kvalitet su savez, sudije i država koja gura tu nikakvu ekipu iz meni nepoznatih razloga.
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Nisam ja rekao da je sve sto ti pricas glupost, ali sam siguran da je Stanoje super trener za ekipe koje furaju jedno takmicenje. Covjek jednostavno ne zna da ekipu priprema drugacije za internacionalna iskusenja nego svim timovima pristupa u fazonu - mi smo Partizan, nas treba da se plase. S jedne strane, to je kul, treba imati svoj ponos i stav, a sa druge strane, igraci jednako tretiraju sva takmicenja i nema dodatne motivacije za Evropu pa taman se igralo i protiv ekipe iz Andore. Sto se tice sklanjalica, ne bih o tome, postoje institucije koje bi trebale da se bave tim stvarima. S moje tacke gledista, vama je cijeli budzet nastiman godinama unazad pa za to niko ne odgovara. Kazu, imamo rezultate u Evropi... Pa, imate, ali kako ste dosli do tima koji je poceo malo po malo da igra neki pristojan fudbal? Sa kojim parama kada ste prethodnu cijelu deceniju prespavali dok su vam pecurke rasle po Rajka Mitica? Dakle, nemoj mi ti o guranju i stimanju. Guranja Vecitih je uvijek bilo i uvijek ce biti - nekad nama, nekad vama. Eto, vama su u eri Nikolic Marka gurali titulu, pa je mi svejedno osvojismo. Sada, po tvojoj teoriji, tu titulu guraju nama. Stisnite onda petlju pa sad osvojite vi tu nastimanu titulu, pa se poslije sprdajte. Jednostavno, ekipa vam je ocaj i djelujete kao rastimovani orkestar ove sezone, a pogotovo u odbrani. Najlakse je uvijek drugom pakovati za svoje propuste - da ste bili ozbiljni, bolje biste igrali i to je to. Pojacanja su vam nula izuzev Dragovica, a za njega zahvalite dedi, a ne vasem menadzmentu. Jednostavno, Tvorzan vam je zajedno sa ostalim glavonjama zaspao na lovorikama i skenjao vam tim, pa sad kao nama nastimana titula. Najlakse je u tudjem oku trn vidjeti, a u svom deblo propustiti.
1

1244

pre gotovo 3 godine

Највеће појачање би било Мркели дати отказ.Саставите тим од његових "појачања".У шпицу би играли Диони и Томане...иза њих нпр Гарсија,Фалко,Кафу,В.Л.Пара итд
6

6eie

pre gotovo 3 godine

Falka izbaci iz tog koša druže. Taj dečko vredi.
Y

Y

pre gotovo 3 godine

A ti ne bi potpisao Kafua ?
1

1244

pre gotovo 3 godine

Кафу....па не може толико промашаја...Живковић,Бакајоко...
Z

Zvezda Idea Zauvek !

pre gotovo 3 godine

Ma kakvi papiri, sta cemo sa brojem stranaca koje Zvezda ima? Uz onog Amidziunfa iz Norveske i ovog iz Serifa, imala bi tacno 9 stranaca, a u protokolu utakmica domace lige mogu se naci njih cetvorica.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Da te obavestim da odlaze Dioni i Bakajoko, možda i Falko, tkd...
a

argh

pre gotovo 3 godine

U 11 igrača na terenu mogu biti njih 4. Na klupi mogu biti i svi stranci.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Strasan igrac,tokom nasih utakmica protiv Serifa,podsecao je dosta na Kulibalija iz Napolija. Obzirom da imamo Dragovica i Degeneka kao stopere,mislim da je mnogo bitnije da se paznja u prelaznom roku usmeri na trazenje startnog desnog beka,rezervnog levog beka i brzo krilo,a pokusati prodati Bena ili Falka i oterati Zivkovica i ostale domace skupe rezerve koje nicemu ne sluze.
s

sz.tr

pre gotovo 3 godine

Svi su oni dobri,samo kad odigraju bolje od zvezde,odmah angazovanje😂😂😂😂😂
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Iz Serifa samo Traore a ne ovi iz Kine I France
9

951357

pre gotovo 3 godine

Traore bi bukvalno bio jedan od onih koji nam najmanje trebaju iz te ekipe. Nije loš igrač, ali nam takav profil igrača uopšte ne treba. Protiv nas svi igraju bunker, i tu njegova brzina ne može da dođe do izražaja. Pre bih doveo nekog od njihovih bekova ili veznjaka, nego njega.
F

Flora i Fauna

pre gotovo 3 godine

SERIF IMA NAJBOLJA KRILA I BEKOVE U LS,BOLJE NJIH DA DOVEDEMO!
O

Omonija i Amonijak

pre gotovo 3 godine

Ne slazem se, Omonija ima najbolje bekove.
G

GenTamicin

pre gotovo 3 godine

Ja se slazem potpuno. Ziveli konobari iz Samroka,soferi iz Genta i ribari iz Flore..da jos dugo tako obraduju celu Srbiju kad oducavaju od fudbala jsd redovno!
e

esex

pre gotovo 3 godine

ovaj je odlican.jos kad bi im i traorea uzeli nekako bilo bi ekstra!
J

Jeue

pre gotovo 3 godine

Teškoo. Ogroman novac je potreban za njega. Dobro će ga prodati.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Kakvi su ovo tekstovi??? Kakav bre Arboleda?? U klubu je haos, Stankovic hoce da ide sad na polusezoni zbog naredbe da Partizan mora da bude prvi na kraju, bekove nemamo, potrebna je ozbiljna nadogradnja tima. Pre svega na bekovskim i krilnim pozicijama. I da molimo Boga da Ohi bude to sto treba. Kako stvari stoje bice potreban i novi trener, sposoban da vodi klub kao sto je Zvezda...
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Sto Stankela nije otisao na pocetku sezone? U periodu 2016 do ove godine uvek je pocetkom sezone bivalo odluceno da Zvezdica bude sampion, ali Partizanovi treneri nisu bile kukavice da podnose ostavke tek tako.
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

drugar, ja ne znam odakle to tebi, zvezda se za sve pita, i jedni i drugi igramo sve losije i losije, slede jos 2 derbija tako da..
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

gosttt-bez obzira sto ovde ljudi pisu svakakve gluposti ponekad teske za citanje, ovo je stvarno istina. Deki hoce da ide, ima i konkretan klub Sampdoriju, koja bi ga mozda i sacekala do leta. Ali on nece da igra namesteno prvenstvo, i da ode kao gubitnik koji nije izgubio na terenu. Imao je ogromne kikseve i on, ja sam ga najstrasnije vredjao, ali mi bolje resenje za trenera nemamo. A kako stvari stoje Terza vec trazi novog trenera, i voleo bi da Deki ode, jer upravo oni i pustaju ove price da Deki hoce da ide, da bi ga ocrnili kod navijaca. Kao i uvek kad je Terza u pitanju mnogo muljanja, podmetanja, svega i svacega. Jer je i on dobio naredjenje od šefa, koje Deki nece da sprovodi. Kako bilo zakuvalo se u klubu ozbiljno, ponekad to zna da ispadne i dobro za Zvezdu, videcemo.....
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

deki je jos zelen za trenera, unazadio je zvezdu odprosle godine, covek koji je vidio zvezdu jeste milojevic koji je sad u hamarbiju, ucinio je dekiju uslugu i u prvoj sezoni osvoji sve... e sad jedna stvar koju je milojevic rekao jeste da je deki odlican strateg, taktiku ima u malom prstu, lako cita protivnicku taktiku ALI TREBACE MU VREME DA POCNE DA USPESNO TO SVE PRENESE NA IGRACE SA TRENERSKOG ASPEKTA... realno meni se vise svidja zvezda od prosle godine nego ova
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Pirlo - pokazala je Evropa sve
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Nama treba potpuna rekonstrukcija desne strane (bek i krilo), zamena za Rodica (tipa Ristic ili Aleksandar Filipovic iz Batea), zamene za Sanoga i Kangu (igra nam se raspadne kad nema nekoga od njih), napadac (okej, to je valjda sredjeno Ohijem).
9

951357

pre gotovo 3 godine

Filipoviću ističe ugovor sada.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Dobar je Arboleda. Objektivno, agilnija, mladja, i jača verzija Milunovića. ALI...po stoti put ponavljam da dovodjenje stranca u Srpski klub nije ni malo lako ako nema barem jednog saigrača koji priča njegov maternji jezik. Da ne pominjem da je igrač iz te ekipe na koga bi trebalo da se nišani onaj ludak Traore.
P

Pukovnik Drvo

pre gotovo 3 godine

Znao sam da ćemo da dovedemo nekog iz Šerifa i da će partizani da dovedu celu floru i faunu.
J

Joo

pre gotovo 3 godine

Decko kojii ima 26 godina a vredi milion evra a gol koji je postigao protiv nas je cista sreca lopta ga pogadja u rame i odlazi u gol,netreba nama bolji stoper od Degeneka!!!
A

Aleksandar994

pre gotovo 3 godine

Fernanda Costanzu, desnog bega....!
B

Baš tako

pre gotovo 3 godine

Tako je. Konačno da neko primeti to. Odličan, perspektivan igrač.
R

Rendolf

pre gotovo 3 godine

Šerif ima i brza krila sto nama takodje nedostaje,tipa Yansane i Traore
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Traore je zmaj. Koliko je taj covek brz.
G

G

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima 4 stopera, Dragovica Degeneka Pankova Erakovica... Ali zato ima 1 levog beka koji nema zamenu i prakticno nema desnog beka. I dakle prioritet je 5. bek?!
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Kako mi njuh imamo za ove trange frange gore, nisu cisti papiri, kazan pecat, fejk klub, nije se pojavio, potpisan papir, poturen drugi, znaci mi u srbiji obizavamo da ne bude cisto, legalno i po propisu. Povracka
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

U tom Sherifu ima bar jos 10 igraca koji bi "pasovali" Zvezdi...a da ne pominjemo tek koliko im je trener dobar. Da je srece da ih sve kompletno preselimo na Maru...
Н

НИНЏА КОРЊАЧА

pre gotovo 3 godine

Коловос.
д

д.г.

pre gotovo 3 godine

Није први ког бисмо купили после међусобног сусрета. То се до сад није исплатило. Мени је за око запао брзак по десном боку затим њихов капитен иначе задњи везни и можда Тил.
T

Traore

pre gotovo 3 godine

Da, naročito sa Borjanom...
Л

ЛСМДКДМД

pre gotovo 3 godine

Што каже један колега у претходним коментарима нема шта нам не фали, гори на бековима они штопера снимили, наравно треба и квалитетан штопер ако искочи за јефтино али како се нису за бека ухватили и само да не буде по нашој традицији нама да гол, бљесне против нас доводи одмах и после ништа
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Treba razmatrati i njihovog levog beka Kristijana, ugovor mu ističe za godinu dana, verujem da bi ga pustili na leto uz simbolično obeštećenje.
E

Erudita

pre gotovo 3 godine

Nije losa opcija, narocito zbog visine i dominacije u skoku, sto nam iskreno fali u trenutnom sastavu, mada bih ja vise volio da dovedu nekog od nasih momaka poput Planica, Dugalica, Golemica, Radovanovica (iz Kortrajka) i sl.
x

xxxx

pre gotovo 3 godine

Kakav god da je, za Pankova je Maldini.
S

Sd

pre gotovo 3 godine

Pa nije lud da predje iz boljeg u losiji klub,vi novinari samo palite vatru bezveze.Pisite bre malo vise o ostalim sportovima,gde imamo uspeha.
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Prvi u grupi LE i opet nezadovoljni. Pa sta hoces??? Jel da kao 91.idemo na vrh i titulu šampiona Evrope i svijeta??
B

Babaroga

pre gotovo 3 godine

Treba forsirati Erakovica da igra u tandemu sa Dragovicem moze dosta da nauci od njega a samim tim ce postati bolji igrac i cena ce mu rasti!!!
D

Dragan VG

pre gotovo 3 godine

Erakovic nikad nece biti igrac. To samo corav ne vidi... Najveca pobeda bi bila kada bi otisao prvo Gobeljic, a po mogucstvu i Erakovic. Sto neko rece, ima vise igraca Serifa koji bi nam legli...
m

markopetrov83@gmail.com

pre gotovo 3 godine

uzimaj odmah topppppp igrac
G

Gost Pana

pre gotovo 3 godine

Dobar izbor i zamena za Pankova,bekovi su realno najveći problem i jedno brzo,tehnički potkovano krilo.
k

kakvo krilo

pre gotovo 3 godine

Sta ce nam krilo. Imamo Bena. On je siguran. Komana da dovedemo iz Bajerna, ostace zakucan za klupu a Ben igrati. Nema veze sto ti vidis da nam treba krilo, pa jos i brzo. Nema veze sto svi to vidimo (pa i protivnici te nam zato ostavljaju desnu stranu i cuvaju samo kataija levo... jer s desne strane nema opanosti)... Benova pozicija u timu ostaje neupitna
s

serMudro,

pre gotovo 3 godine

Opet se re te po našem najboljem strancu,da ubijaju ga na toj desnoj strani,istina je,a nećete da vidite da ga lako ubijaju jer uvek ima saigrača na beku(Gajić,Gobelja) koji veći broj utakmica veze nemaju na koju stranu teraju,a ne da učestvjjh h igri sa krilom i otvaraju orotor,duple pasove itd,...ni jedan ni drugi nije bio u stanju da nauči ulazak u prostor i otvaranje rupe saigraču,dupli pas,ne mogu da centritaju bez da stanu zanesu dupe i nišane po sata i onda promaše 16m a ne saigrača... Ne nisam u pravu,ne,nije tačno da ko god igra na toj desnoj strani napred naj ebe jer debili ne kapiraju osnovne stvari,a trener ih drži u postavi...
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Pa top ono. Kada bi npr. doveli na krilo Zinkernagela, to bi bilo još bolje. U sredinu Berga iz Bodoa, a na beka Radunović ili Nastić, moožda čak Filipović koji je najjeftinija opcija, ali i lošiji igrač od dvojice navedenih. Naravno, da se otarasimo nekih nebitnih (Dioni, Bakajoko, Vukan, moožda Falko). I biće to sve ok. Ako prodjemo u nokaut Lige Evrope, stižemo bar do 1/4 finala. NAPRED ZVEZDAAA!
P

Pile 77

pre gotovo 3 godine

Odlican stoper ako uspemo da ga dovedemo super, prodati ili pokloniti jedno 6 igraca i platiti, desnog beka makar milion ipo, zadnjeg veznog isto toliko i desno kriko, uloziti za 3 igraca ,4,5 miliona ,prebaciti 3,4 mlada, naci alternativnog levog beka i nastaviti dominaciju
П

Послао

pre gotovo 3 godine

У Шерифу има бар 5 нама потребнијих играча од њега. Поготово брзих бочних играча.
T

Terza Madjija

pre gotovo 3 godine

Nema te peripetije koju Teki ne moze da reši!
H

Hm

pre gotovo 3 godine

Posto je igrao Ligu Sampiona ove sezone, da li to znaci da ne moze da igra za nas evro takmicenja u nastavku sezone ili ne?
K

Koj Moj

pre gotovo 3 godine

Mislim da se gleda kalendarska godina mada nisam sto posto siguran.
Л

Лукаку 98

pre gotovo 3 godine

Може, свакако ми не играмо ЛШ. А и да играмо би могао, чини ми се да је то правило укинуто.
R

Raul

pre gotovo 3 godine

Nerealno, sigurno ce imati bolje ponude od zvezde