Komentari na vest

Iz Verone u Gornji Milanovac, Zvezdino dete prešlo u Metalac

Ž

Žeks GM

pre preko 2 godine

U naš Milano ❤️
K

KurtaCosta

pre preko 2 godine

Ma to će naš strručnjag od umišljenog trenera da izbrusi,on je čudo od naučnika,inovatora fudb.igre uopšte,..veliki je to mag strategije. Ima da bude čudo mali,ako bude dobro upijao savete ako ništa drugo ima da polira lonce i šerpe u fabrici,a može i u Takovu,ako ga više zanima prehrambeni asortiman.
D

DKP

pre preko 2 godine

Fizički razvoj igrača je nešto na šta je teško uticati (svaki ima neko ograničenje) ali psiha igrača je nešto na čemu mora da se radi. Mnogi naši klinci tu polete ili bolje rečeno padnu. Menadžeri ili spo.dir. klubova od klinaca prave zvezde, nabace im teret koji nisu deca spremna da nose i naravno puknu. Tako od igrača koji bi došli do prvog tima Zvezde ili Partizana, dobijamo igrače povratnike da leče rane u TSC-u, Mladosti, Metalcu, Voždovcu itd. Drago mi je što makar neki uspeju da se izvuku ali to je mali broj.
S

Strasno

pre preko 2 godine

da li je moguce iz Verone u Milanovac.Prevarili malog da ide u Italiju sad ce biti kao i mnogi drugi koje su menadzeri upropastili puneci im glavu o Italiji i velikoj karijeri.Mali uopste nije los ali totalno los potez
M

Mjc

pre preko 2 godine

Groningen, tvente, lugano.... Na kraju Milano, al pod Rudnikom...
1

1244

pre preko 2 godine

Пола Европе их тражи и онда...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Svi iz naše škole se pogube između 19. i 22. godine. Nešto sistemski ne valja.
9

951357

pre preko 2 godine

Ne valja to sto kao klinci odu u Italiju a nisu ni psihicki ni fizicki spremni na to. Da ne pricam o tome sto im menadzeri napune glavu kako su mnogo dobri, i onda nemaju naviku ni da rade jer postanu zvezde u svojoj glavi jos dok su jos klinci. A pritom ni ne zele da idu tezim putem, da se dokazu u prvoligaskom fudbalu, jer eto, imaju vezu za Italiju. Sve je pogresno, otprilike.