Bojan Kovačević
Bojan Kovačević

Iz Partizana u Segundu, Lekić hvali: Napadačima neće biti prijatno protiv Kovačevića

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 15:45

U Andaluziji progovorili srpski zbog 20-godišnjeg štopera

Proletos Partizanov bonus, ovog leta – novo pojačanje Kadiza. Bojan Kovačević, doskorašnji štoper crno-belih, i zvanično je, bar privremeno, napustio Humsku i zadužio žuti dres kluba iz Andaluzije.

Kovačević će u Kadizu igrati kao pozajmljen fudbaler, a sudeći po tome što je njegov novi klub u dva uvodna kola druge lige Španije primio čak pet golova (četiri od Saragose) verovatno će moći da se nada minutaži koju nije imao otkako je Aleksandar Stanojević preuzeo ulogu šefa struke u Humskoj.

Izabrane vesti

Da li baš odmah? Dejan Lekić, nekadašnji napadač Crvene zvezde i Kadiza, moli za strpljenje mada hvali Kovačevića na sva usta.

Poznajem ga jer je igrao za Partizan i U20 selekciju. Fizički je veoma dobar, učestvuje u igri, može da bude opcija za Kadiz. Ne znam da li će baš odmah da bude starter, ali može mnogo da pomogne”, rekao je Lekić za El Desmarque pre no što se nadovezao.

Napadačima je vrlo neprijatno u borbi sa takvim defanzivcem,jer je brz i vrlo jak. Pride, Kadiz nema štopera koji igra sa loptom, više je ispucavaju, a on može i ovo prvo dobro da radi. Brzo će se adaptirati”, optimista je Lekić.

Na kraju, vreme će proceiti da li je bio u pravu, ali su u Kadizu očigledno uzbuđeni, pa su novo pojačanje predstavili napisavši na srpskom: “Imamo novog defanzivca! Dobrodošli“.

Podsetimo, Partizan je u februaru Kovačevića doveo iz Čukaričkog za obeštećenje od 600.000 evra i Brđanima ostavio i 15 odsto od narednog transfera. Sam igrač ima ugovor sa crno-belima sve do 2027.

Sa menadžerom Darkom RistićemSa menadžerom Darkom Ristićem



tagovi

Bojan KovačevićLetnji prelazni rok 2024KadizFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara