Iz Javora u Radnički: Radivoj Bosić pojačao Nišlije

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 15:56

Talentovani krilni napadač stiže u redove Reala sa Nišave, saznaje Mozzart Sport

(Dopisnik Mozzart Sporta iz Niša)

Zatišje na Čairu vladalo je punih nedelju dana. Od prozivke novog trenera Nikole Drinčića početkom prošle sedmice. Istog dana u klub je stigao golman Dejan Stanivuković iz Kolubare, a onda se na novosti iz Radničkog čekalo sve do danas.

Izabrane vesti

Kao i loše, tako nekada i dobre vesti stižu u paketu. Najpre su na Čairu krenuli radovi na rekonstrukciji terena. Zatim je stigla potvrda da su se sa „produženog odmora“ vratili Bazil Jamkam i Jusuf Bamidele, koji bi već popodne trebalo da se priključe saigračima na treninzima, a Radnički je, prema saznanjima Mozzart Sporta, ugovorio značajno pojačanje.

Radivoj Bosić, dosadašnji krilni napadač Javora, novi je fudbaler Nišlija. Za sada nije poznat iznos obeštećenja, ali je posao, prema našim informacijama, završen i jedan od najboljih igrača kluba koji je nedavno u baražu ispao iz Mozzart Bet Superlige, igraće naredne sezone u dresu Radničkog.

Reč je o Zvezdinom fudbalskom đaku. Prošao je mlađe kategorije našeg najtrfoejnijeg kluba. Iako su mu tek 23 godine, Bosić ima internacionalno iskustvo, pošto je deo karijere proveo u švajcarskom Vilu, Olimpiji iz Ljubljane, odnosno Nacionalu iz Portigalije. Pretprošle sezone bio je član subotičkog Spartaka, a prethodne Javora, kome ni pet Bosićevih golova nije pomoglo da se spasi ispadanja iz lige.

Radnički će do kraja nedelje trenirati u Nišu, u petak sparingovati sa imenjakom iz Kragujevca, a onda odlazi u Bugarsku na dvonedeljne pripreme.



tagovi

Radnički NišJavorRadivoj Bosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara