Komentari na vest

Iz Bolonje, preko Novog Pazara, do Marakane: Zvezda potpisala beka

4

454

pre 3 meseca

Sve se odvija onako kako sam predvideo i pisao u komentarima na Mocartu, pred početak prelaznog roka! Rekao sam da će Terzić dovesti jedan kombi čuvara nacionalnih parkova po Africi i evo, to se dešava. Još dva Afrikanca i biće pun kombi! Evosreće za botove!
@

@Raša P.@Apoel

pre 3 meseca

@Apoel – Bolonja je klub uvek na klackalici između prvei druge lige! Ove sezone su napravili iskorak među prvih 5 u Italiji, ali već sledeće sezone niko ne zna šta će biti! A, ovaj Anan je bio rezerva, u gledalištu, na večitim pozajmicama, onda mogu zamisliti kakav je to kvalitet!

Raša P.

pre 3 meseca

Znate li ko je Bolonja u talijanskom fudbalu?! To je klub koji se večito bori za opstanak, kada nije u drugoj ligi (sereie B)! E, pa jedan takav galaktikos dolazi kao "pojačanje" Zvezde! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
A

Apoel

pre 3 meseca

Derane Bolonja ce igrati Ligu Sampiona!! A i ovo je dobar potez, mlad, brz igrac, neka ga 6 meseci u OFK-u pa ako se pokaze lako ga je vratiti.
s

serMudro

pre 3 meseca

Sedam godina uzastopnih titula i četiri Kupa Srbije! Planetarni uspeh! Ovi uspesi pokrivaju dovođenje 70 promašenih fudbalera (uglavnom iz Afrike) i 32. zadnje mesto u svim grupnim fazama LŠ! Ovi "uspesi" povlaće za sobom i pad u poseti na Marakani! A, onda Terzini botovi na portalima veličaju sedam jalovih titula! Ovakvu afričku Zvezdu neće niko da gleda osim plaćeni navijači sa severa, zaboravio sam kako oni sebe ono nazivaju!
M

Mićko mici

pre 3 meseca

Kako zadnje mesto u svim grupnim fazama LŠ, kada smo osvojili bod?
5

55

pre 3 meseca

Jel to ta bomba prelaznog roka? :)) Kakvi su ovo igraci,sta je ovo?
a

atko-np

pre 3 meseca

Dobrasinovic mu jedao slobodu u igri, zato je bio najbolji na polusezoni
Z

Zvezdasshs

pre 3 meseca

Vidim da su terza i sin mu platili kuckanje i cak i sami kuckaju ovde... Zeneli ste se prike.. Niste vi Sns i Vucko ce vas pustiti niz vodu kao i onog mentola u KK Partizan.. A oktobra cemo vas terati sa stadiona
u

ugovor govor

pre 3 meseca

Jel Ebenezer Anan dobio ugovor govor?
P

Pedjast3

pre 3 meseca

Gledam nasu ligu,ovo je dobar igrac,Korejac je desni bek vise,po meni bi Anan trebalo da ostane ,a ne da ide na pozajmicu,da pokriva lijevo ,a Seul desno,dva brza beka,plus Rodic i Mimovic da uskacu.Decko je dobar igrac,vidjecete.
G

GostPa

pre 3 meseca

Terza je spominjao trajno rešenje za levog beka. Nekako nemam osećaj da je to ovaj. Osim toga, razni portali su pisali o Korejcu, po nekoliko članaka, kao da je gotova stvar, ali gotovo da sam ubeđen da od toga nema ništa do kraja godine kada tom igraču ističe ugovor. Da li je Puma bolji od Bukarija?! Kao prvo, pitanje je da li je bolji kao levo krilo. Bukari je igrao desno, a sa njim je ta strana živnula posle 10 godina. Redovno smo napadali preko levog krila i osovine Rodić-Katai-Ivanić. Puma ne deluje ni kao realizator, niti kao asistent. Ostaje samo nada da će pružiti više od Bukarija, ali se plašim da će biti na nivou Severine. Dalsio je izbunaren iz Apoela. Za sada deluje da smo slabiji nego prošle sezone. Nismo želeli da zadržimo jezgro tima Katai-Kanga-Rodić-Šerif-Mijailović, već naprotiv, da zadržimo Glazera, Dragovića, Spajića, Nedeljkovića, Stamenića, Olajinku, Hvanga, Mijatovića, Ivanića, Bukarija i da im pridodamo par igrača. Verujem da bi uz dobrog levog beka, zadnjeg veznog i špica, ta ekipa bila odlična. Ovako, otišao je Drago, prodali ste Kostu i Mijatovića, otišao je Stamenić i prodat je Bukari. Malo šta ste zadržali, posebno imajući u vidu da Hvang najverovatnije ide. Sportski pozdrav!
A

Aca LJotic 89

pre 3 meseca

Dobro neka igra i ako se pokaze bice dobro.
S

Stidim se

pre 3 meseca

Sto u mojoj zemlji ima toliko botova koji brane sve sto ovi urade. I sto verne zabrinute navijace nazivaju pristalicama jsd.
S

Staradiovastruka

pre 3 meseca

Pa oni se sprdaju sa nama. Njih ne interesuje jak tim. Vise ne kupujem pretplatnu. Vise me nece videti na stadionu.
B

Brrrr

pre 3 meseca

Zaplakah...
M

MILE DINAMIT

pre 3 meseca

Sve ovo što je dovedeno osim malog Ilića i Stojića ne vredi ni dve pare, to je ispod proseka i može da se vuče po našoj ligi , za Evropu je to boranija i prazi luk. To se kupuje i proadaje na pijaci na kilo. Ukratko , ŠKART !!!
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Ako je Zvezda dovela ovog Anana, onda neće dovesti onog Seula, iz Koreje! ili, ko zna, ovo što se radi u Zvezdi sa dovođenjem Afrikanaca ne miriše na dobro, jer naši mladi igrači nemaju više što da traže u Zvezdi. Postala je Crvena Zvezda pravi afrički fudbalski klub ! Samo ne razumem ko će više da gleda ovakvu Zvezdu! Džaba im 7 uzastopnih titula, kada je Marakana sve praznija! Napred Zvezda sa Afrikancima!
N

Nisam gost

pre 3 meseca

Druze,ovaj lik ide u OFK Bgd a Koreanac je prva opcija ne beku i dolazi sigurno .
B

Boners

pre 3 meseca

Nisam ga gledao ali sam pogledao malo statistiku i ocene, nista posebno. U aprilu tri utakmice, dva crvena kartona, izgleda da je stvarno inteligentan samo sa loptom u nogama.
f

fk.kk.Decenija

pre 3 meseca

Od 100% poruka ovde protiv Terze,uprave i Zvezdinih pojacanja,99% napisali navijaci malog jsd kluba koji zadnju titulu osvojio jos u vreme Dinosaurusa,toliko je to davno bilo!
M

MILE DINAMIT

pre 3 meseca

@ A ti si 101% Terzin bot , i ne izlaziš iz njegovog čmara godinama
K

Karlo Veliki

pre 3 meseca

Solidan igrac. Izrazito brz, ima dobar sut levom nogom, tanak u duelu fizicki i tehnicki, lako ispada... Ako bude u dobrim rukama za 1 do 2 godine moze biti bek evropskog formata...
N

Nordsjeland x6

pre 3 meseca

Jooj jedva cekam susret OFK sa Zvezdinom decom i svim ovim pojacanjima protiv jsd nogometnog kluba,ima OFK da im spakuje 6 komada isto ko ona Deca iz Danske!
M

Miso 031

pre 3 meseca

Strašno šta rade
m

miki bg

pre 3 meseca

ako uefa u nekom trenutku zabrani da terza gura svoje igrace u ofk beograd , dali se onda gasi klub , jer nemaju svojih igraca?
@

@miki

pre 3 meseca

Pusti ti Zvezdu i OFK-u, nepismen si uzasno...uradi nesto po tom pitanju.
d

dr.Zvezdan

pre 3 meseca

@miki.... 7 god bez ijedne titule i cak 20 god bez odigrane LS, tako da...🤫🧹
А

А...

pre 3 meseca

... зашто би УЕФА забранила позајмице играча? Терзић није менаџер, он нема ниједног свог играча.
Z

Zulu warriors

pre 3 meseca

Od svih dosadašnjih dovedenih jedino Ilić vredi,ostalo prosek,bolje platiti 2-3 igrača kvalitetna poput Hvanga koji prave razliku nego dovoditi 8 igrača od kojih će pola na pozajmicu.Samo molimo boga da ne ode Hvang
I

Ivan...

pre 3 meseca

Ne vidim ni jedan razlog zasto ne pokusaju da dovedu Mladenovica. Ne moze on imati bog zna kakav ugovor u Panatinaikosu, sto zvezda ne moze da nadmasi.
I

Ivan..

pre 3 meseca

Ovaj nece odigrati ni minut u zvezdi, zasto je doveden?
V

Vaske_tb

pre 3 meseca

I ovaj ima 21. godinu a rođen je 1988. u Keniji pre nego štou je ćale prebegao u Ganu.
и

и из Гане

pre 3 meseca

право дошао код Бака Наде у Чачак,и тамо завршио занат за скидача бакарних олука са викендица у ноћним условима.....
A

Astoria

pre 3 meseca

Ne deluje bas previse srecno na fotografiji...
з

зна

pre 3 meseca

да ће више бити гладан него сит....
N

Niko ne konta?

pre 3 meseca

Zvezda dovede puno igraca opet kao i svaki prelazni rok, a ove sezone pola ide u Ofk Beograd na pozajmicu. Znaci Zvezda dovodi igrace za Ofk… Kakva manipulacija… Terzici, Mrkelici…
T

Tarantula

pre 3 meseca

I šta s tim?
7

7god bez titule

pre 3 meseca

@niko, Jel tesko podneti 7 god bez ijedne titule haha... idi 😭 ispred skupatine i zali se na dr.Terzu! 🤣
s

sale555

pre 3 meseca

sramota sta se radi.
K

Kako sta sa tim?

pre 3 meseca

Pa jel Ofk Beograd klub, jel ima sredstva? Zvezda milionski dugovi, a ovamo pare idu na Anane i ostale padavicare… Zvezdi nije valjao Azarov a vakjave joj Anan danas sutra? Vazi… otkad su oni na celu kluba, proslo je 80 igraca koji nisu prisli terenu… Pa to je neko morao da plati… Sta treba da me boli uvo jer se igraju fidbal menadzera sa zvezdom? i to neuspesno? da ulazak u ligu sampiona bude uspeh danas?
8

80+ mil vam dug

pre 3 meseca

@kako ...kad vec pominjete neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre par meseci dana javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 80 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 80 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
O

Odmah u vatru.

pre 3 meseca

Ovo je vise nego korektan igrac ima i brzinu kojom moze da sprecava pretcavanje najbrzih krila u evropi Zvezdi krvavo fali vezni igrac nakon odlaska koreanca koji je sam drzao kompletnu sredinu nikakve pomoci od Kange koji je zaboravio da treba da se trci u vez.liniji.
в

видиш бре

pre 3 meseca

да је наранџасти метероаларм а Ти се шеташ по сунцу....
D

DDF

pre 3 meseca

Jedini cilj je ulazak u LŠ i da se pritom najmanje moguce manje ulozi u pojacanja i tim,spotski uspeh u LŠ ili LE je potpuno nebitan jedino je vazna"lova"
D

Djomla YT

pre 3 meseca

Eezer Goode, Eezer Goode He's Ebeneezer Goode ... Shamen
R

Raša P

pre 3 meseca

Neki ne shvataju da im Terza stavlja katanac. Vidim da je na vestima o Zvezdi više grobara nego na protestu. Pljuvali bi oni i svoje transvere ali nema nikoga da hoće u "instituciju". Ne shvataju da su Voša i TSC već daleko odmakli a o Zvezdi ne treba ni pričati! I samo da napomenem da je Anan perspektivniji projekat od Uroševića koga pokušavaju da vrate!
k

keruzzi

pre 3 meseca

Kažeš terza misliš duh?
Ш

Шкабо

pre 3 meseca

И опет нису нашли бека, него је дошао у Нови Пазар, тачније нашли га Пазарци. Поред толико Аргентинаца, Бразилаца и осталих из ЈА, и овамо Алжираца, Мароканаца, и других афричких земаља, ови годинама не могу наћи бека. Надам се да ће ускоро отићи и Терзић и Мркела.
7

7 godina...

pre 3 meseca

@Шкабо Kako je navijati za klub koji titulu video nije cak 7 punih godina a LS zadnji put igrao kad je Tito bio ziv!
S

Sira slika

pre 3 meseca

Sustina ovog prelaznog roka je popunjavanje rupa u timu i priprema za restart sistema koji Zvezdu ceka narednih godinu-dve dana. To je prosto neizbezno. Zvezda ce na kraju rasprodati ceo tim, i ubaciti danasnje kadete u prvu postavu - bukvalno danasnju kadetsku reprezentaciju kojoj samo fali da se doda Cvetkovic. Da li ce to biti sledeca sezone ili ona tamo, videcemo, ali ovo je priprema terena. Da bi to proslo na nacin da se rezultati ostvaruju, treba veci broj igraca i fond igraca, koji ce do tada biti na pozajmicama i onda ce moci iskustvom i kvalitetom da pomognu klincima. Ko ne veruje neka saceka godinu-dve dana. To je prosto neizbezna stvar koja mora da se desi, ali za to moras i biti spreman. Zato se nagomilavaju igraci i za sada salju na pozajmice da bi igrali i bili u formi. Anan uopste nije los igrac,on je najbolji levi bek lige prosle sezone. Hteli ste decu, pa evo strpite se pa ce te da ih gledate.
х

хаха хахахаха хахха

pre 3 meseca

какве глупости!!!!!!
D

Drvo

pre 3 meseca

Ukinite ragbi brojeve
A

AK10

pre 3 meseca

A koji da uzme kad imamo 50 igrača pod ugovorom, što u prvom timu, što u Grafičaru, što u OFK.. Svi moraju da se registruju pod nekim brojem
J

Jsd

pre 3 meseca

Ako u Zvezdi i Jsd nema posla za tuzilastvo onda smo kao drzava dotakli dno.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Dotakli smo dno, kopamo dalje!
ј

јако

pre 3 meseca

Новопазарско сунце.....
I

Imao

pre 3 meseca

sam priliku dosta puta da pratim Pazar, ne znam samo ko je dosao na ideju da dovede coveka koji u odbrani ne postoji a i sklon je glupim crvenim kartonima, covek ne ume da napravi ofsajd zamku, ispada kao iz voza, ne bi bio pojacanje ni Surdulici i Javoru za 2 ligu a ne nama za LS
а

ал има

pre 3 meseca

простора за напредак...💲💲💲
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Ovaj transfer nije los, Besplatan je, Igrao je solidno u Pazaru i sigurno je dobra investicija za levog beka. Sve ostale gluposti nisu vredne pomena.
B

Broj na dresu

pre 3 meseca

Godina kad je rođen.
T

Terzinjo

pre 3 meseca

Terza se vec previse zaigrao.. Trosi Zvezdine pare za OFKu a iz Zvezde rasprodaja
A

ALA LUPETAS

pre 3 meseca

Koje zvezdine pare kada je dosao bez obestecenja?
G

Gost 124

pre 3 meseca

A platu nece primati?Igra za džabe?
@

@Ala lupetas

pre 3 meseca

Ako nema troškova zašto ga OFK nije direktno kupio?!
к

кикос

pre 3 meseca

А лупали сте ми минусе када сам тражио долазак Френка Кастањеде и Хазизе
@

@

pre 3 meseca

I dalje ces da dobijas dislajkove jer lupas gluposti
N

Nisam gost

pre 3 meseca

Izvini Roberto Carlos...nismo te prepoznali. Jesi dosao u moju Zvezdu ali si brate ljakse level beskonacno"odlikuje me brzina,dribling i fudbalska inteligencija sa loptom"druze o sebi pricas u superlativima a da si u kvizu zagonetna licnost po navedenom imao bi dilemu da li je a-Cafu b-Roberto Carlos
Z

Zvezdan Bozinovic

pre 3 meseca

Potpisali beka ;) a dogovorili se s ugovorom. Ovo kao da je prevodio Google sa srpskog na engleski pa odatle opet na srpski
Z

Zvezdas1989

pre 3 meseca

Sve najbolje,nadam se da ce se dobro pokazati,jos Seoul na desnog beka,a ostalo sto dovode je tezak kriminal,ljudi ne kontaju da nema krsteni levi bek da se dovede
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Vidim da ovde ako ne dođu Humel, Avleš, Modrić i Ronaldo iz najboljih dana ništa ne valja, a tome bi našli manu. Ljudi umesto mozga imaji žicu da im uši drže jer misle zaželiš nekog i on dođe za džabe da lomi noge po ruševinama Subotice, Niša, Kruševca, Kragujevca... naše ne možemo da vratimo jer im je lepše po Španijama i slično...
d

dzonson1992

pre 3 meseca

Ako ces vec da budes pametan, Humel je sportska marka. Fudbaler je Humels. Avles zvuci kao neko tursko jelo...
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ovaj Terzic nas za*ebava onako bas,do kraja…Obeca nekog beka vrhunskog a onda dovede klinca iz Pazara? Mislim ono…Sramotno…Vredjanje inteligencije…Kao sto radi i njegov sef Aca
B

Bljuc

pre 3 meseca

70% grobarski komentari ahahah
D

Dex911

pre 3 meseca

Cini mi se da sam skoro negde procitao da je FIFA donela pravilo da klub u jednom klubu moze da ima najvise cetiri pozajmljena igraca a kako vi pisete ovaj ce biti deseti igrac Zvezde na pozajmici u OFK
N

NemanjaKZ

pre 3 meseca

Bato pogresno si ti to razumeo. To se odnosi na medjunarodne pozajmice i od sezone 2024/25 klubovi mogu da imaju 6 pozajmljenih igraca i 6 igraca na pozajmici u nekom klubu, od toga u jednog klubu mozes da imas maksimalno 3 pozajmljena igraca i pritom ovo pravilo ne vazi za U21 igrace.
G

Gostina

pre 3 meseca

Citam komentare i zaista se slazem sa dobrim delom njih. Ko je sad ovaj,zasto ga kupujemo,zasto prosledjujemo ako kupujemo i odakle se sad ovaj stvorio? Zar nismo trebali korejanca potpisati? Sta se bre desava ovo? U OFK direktor Babovic,u partizanu otac Babovic,kakve su ovo kombinacije to samo bog zna!
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Mislim da Anan ostaje u Zvezdi jer je bolji igrač od malog Radojevića. Pre će Radojević na pozajmicu. Zvezda je već pozajmila braću Mituljikić Ofku i ima pravo da pozajmi još jednog igrača nekoj od ekipa iz superliga. Ostale može da pozajmljuje u inostranstvo ili niže rangove takmičenja. Vi iz mozzart niste znali da će se ovaj transfer desiti zato i pišete ovako. Koreanac Jung Seol ako dođe igraće desnog beka sa Mimovićem a levi bekovi su Anan i Rodić.
Б

Баба

pre 3 meseca

му из Чачка....
F

FKCZ991

pre 3 meseca

Koja je logika da ovog mladog momka, koji moze da se afirmiše, igra za reprezentaciju Gane pošaljemo u OFK Beograd, a mi imamo kilavog Rodića i Mimovića koji je slab igrač. Umesto da Anan igra kad je doveden uz Seula, nama ce Mijailović igrati beka. Prostor neverovatno.
R

Raša P

pre 3 meseca

Mimović loš kažeš a dečko po svim parametrima bolji od Nedeljkovića.
H

Hihi

pre 3 meseca

Ovo unuk od Kofi Anana🤣🤣🤣
a

aaaaah

pre 3 meseca

Kofijev sin
B

Boxee

pre 3 meseca

auuu koliko se javilo laznih navijaca zvezde ahahahah koliko su samo tuzni u ovom botovanju ahahah
D

Duduk

pre 3 meseca

Odakle znas da nisi zvezdasi? Kad kritikujes nesto ,neznaci da nevolis? Nego hoces da bude bolja I bolja svake godina.i to EVROPU boli uvo za nasu ligu ,tu mozemo skoro svake godine da budemo prvi.
m

milo123

pre 3 meseca

Tako je Duduče. Samo opleti kritiku po nekome/nečemu što još nisi ni video. Tako se postaje bolji u svemu. Samo se ne postaje bolji čovek tako, neko klasičan seronja.
H

Holse

pre 3 meseca

Terza,previše se igraš..
D

Duduk

pre 3 meseca

Bogami kako ovi pojacanja dolaze mozda LK bice izazov...sta radite sa mojau Zvezdu?
m

mukiceee

pre 3 meseca

Pa to nije tvoja zvezda. Vidi se na kilometar ciji si
A

Aebre

pre 3 meseca

Jadan Ofka,jadna Plava unija obična filijalica postadose
m

milo123

pre 3 meseca

jadan partizan. Aj sto im tribinu vode neki bivsi Radovci, Cigani ko zna koji sljamovi, nego postadose jos Zvezdina filijala i na terenu.
G

Grga Cvarak

pre 3 meseca

Odlican igrac. Ali zasto ga kupovati ako ces ga onda odmah slati na pozajmicu? Cisto da oslabis konkurenciju? A i Pazar je pao na ispitu ozbiljnosti. Napravili su stvarno dobar tim prosle sezone i upropastise sve za manje od godinu dana.
O

Objektivac

pre 3 meseca

Da li je moguće da je celoj Srbiji da ovi u Ofk Beogradu imaju bukvalno svoju filijalu u istoj ligi i da se cuti o tome?Pa ovo je probijanje dna
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Svi ste kenjali da treba ko Dinamo kako oni rade dobro bla, bla, bla... sad kad radimo kao oni sad opet dranje i kuknjava. Odlučimo se već jednom.
B

Boners

pre 3 meseca

Meni smeta da Zvezda kupuje igrace Ofk-i, da je vazno samo da je sto vise transfera da se sto vise para izvuce iz kluba. Tebi nije smetalo kad ste imali 5, 6 filijala, kad vam je pola predsednika iz iste lige bilo u upravi. Bilo je i takvih poput Dzombe koji nije bio a opet radio istu stvar.
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

E sad zaista vise ne razumem nista...da li neko moze da objasi ovo ? Dolazi levi bek koji nam fali kao budali samar, a mi ga saljemo u OFK ??? Koja je poenta ?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Ne šaljemo ga mi nigde, nego ovi sa Mozzarta nisu znali da je Anan taj levi bek koji dolazi već su i danas napisali da je taj levi bek koreanac Seol. I sada ne znajući šta da napišu pišu kako oni pretpostavljaju da ga šaljemo u Ofk.

Mali peca

pre 3 meseca

Sto izgoreo na suncu ovaj korejac , neprepoznatljiv , salu na stranu odkale sad ovaj ispade .
A

Ammmmmammam

pre 3 meseca

Ovi tudjim (drzavnim) parama kupuju i placaju igrace da ih poklone sinovima u razvojnom timu. Sta rade Uefa (nece njih da dira Dekijev decko Ceferin) i Interpol?
i

isplaci se

pre 3 meseca

drzavnim parama? da nije mozda od tvoje mame?
Z

ZvezdaBatajnica

pre 3 meseca

Ovo je kriminalan prelazni rok do sada. Otišli kvaliteti, došle kante, ali sever ni reč po običaju jer su u talu. Sramno koliko se sever srozao da se dozvoljava ovom Terziću da vedri i oblači u našoj Zvezdi.
s

smesan si

pre 3 meseca

e kada grobar prica o severu ahaha
M

M17

pre 3 meseca

Jel ce to Terza i Fss u minut do 12 da promene pravilo da jednom timu mozes proslediti maksimalno 3 igraca? Posto je vec njih 10+ vidjeno u Ofk (fudbalski Fmp), sto kroz pozajmice, sto kroz besplatne transfere itd. Prvenstvo Tanzanije je ozbiljnije od ovoga sto se radi kod nas.
j

jojo

pre 3 meseca

ja mislim da ovo sto se radi u Zvezdi je posao za drzavu. Pobogu ljudi nije Zvezda Terzina i Mrkeluna prcija pa dase ovako neodgovorno ponasaju. Ovakvih bekova Zvezfa ima 5 najmanje
m

miki bg

pre 3 meseca

terza kupuje igrace od zvedinih para isto tako salje ih ofk beograd vec je 3 otislo a na pozajmici vecina igraca ofk beograda je iz zvezde , i onda ih prodaje preko svoje agencije a pare nece dobiti ni zvezda ni ofk beograd , sta se sve radi u nasem fudbalu ........
G

GABI GO

pre 3 meseca

LJUDO AJDE NEMOJ DA SUDIMO NIKOME .KAD MOMCI ODRADE PRIPREME ODIGRAJU KOJI PRIJATELJSKU MOZEMO DA NESTO KAZEMO .ANAN JE DOBAR MOMAK I IGRAC. I.RODA NECE IGRATI VISE KO PRE PUNO TEKMI IGRA ĆE ANAN. A RODA ĆE MU BITI ZAMENA

Boban Bovan

pre 3 meseca

zvezda je dobila standardnog igraca za naredne godine, sezonu je odigrao najbolje na toj poziciji u super ligi, pravo pojacanje bez menadzera i vajnih skauta iz inostranstva, kakva pozajmica, on je igrac, krivo mi je sto nije u Partizanu jer su tamo skauti socijalni slucajevi Arnaut, Rusmir,Kralj ………boze me sacuvaj
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Ofk Beograd napada Evropu! Neviđeno u svetu ekonomije i fudbala! Od nemanja struje, vode, klub na izdisaju sa preko 5 miliona evra duga do napada na Evropu dok si rekao keks! Samo u Srbiji!
j

japaja

pre 3 meseca

Samo onaj koji nije pratio igre ovog momka moze da kaze da je ovo lose pojacanje. Odlican igrac plus mlad moze da se zaradi na njemu.
О

Одакле си селе

pre 3 meseca

девојано млада??Из Гане Брале,из Крушевца града....
A

AK10

pre 3 meseca

A za 6 meseci prodaja kao što se radilo i sa Azarovim, Terzićem i svakim ikad ko je došao kao levi bek, pa opet da gledamo našeg neuništivog Rodića
h

halo

pre 3 meseca

I zašto ga onda OFK nije potpisao ako ga OFK zapravo želi, a ne Zvezda?
т

то

pre 3 meseca

Ти исто....
g

gost1978

pre 3 meseca

zato sto su pare od svih klubova u zvezdi, pa oni rasporedjuju. Najsramnija epoha u istoriji sporta. Sta radite

Kratež

pre 3 meseca

Хоће ли Сеол долазити уопште после овога ?
c

czbgg

pre 3 meseca

Reprezentativac Gane. Ubedljivo najbolji levi bek Balkana. Zvezda reagovla na vreme jer je vec vidjen bio u Olimpiakosu.
х

хаха хахахаха хахха

pre 3 meseca

па Ти си ШОУ!!!!!!
h

halo

pre 3 meseca

Naravno, izašao je odmah iz aviona za Pirej čim je čuo za ponudu da će ga Terzo poslati na trogodišnju pozajmicu u OFK.
К

Камерун

pre 3 meseca

Црвено-ЦРНО- бели.....
J

Joe Black

pre 3 meseca

Hahahaa pali se masina zvezdana igra ls i Zvezdan super ligu...
F

Fufa Fafa

pre 3 meseca

Kofi Anan
J

Just

pre 3 meseca

Dobija pasos 99 posto
а

армата

pre 3 meseca

сад си први бек анане, ананее...као и увјек Терза иде на квантитет а не на квалитет.
P

Pakito96

pre 3 meseca

Najsramotniji prelazni rok do sada.Bolji je bio sa pokojnim Bunjom 2008 kad smo doveli 15 igraca .Dalcio,Puma,sad ovaj,stvarno je sramota s obzirom da sigurno igramo barem Ligu evrope,uprava se ponasa kao da smo svi slepi,dokle vise ove macke u dzaku i polovnjaci sa Kipra.Mislio sam da posle Kanjasa,Zandera,Van la pare,Tomanea necemo dozvoliti vise sebi takva pojacanja,pogresio sam.Dokle vise ovo,prvi put od 2011 necu kupiti sezonsku kartu.
N

Neces?

pre 3 meseca

Onda povuci komentar! ;)
P

Pakito96

pre 3 meseca

@neces;) Evo klikcem unsend nesto nece da me slusa :)
m

milo123

pre 3 meseca

kako znas da je najsramniji ako nije sezona ni pocela? Sta ces ako se puma ispostavi boljim od Bukarija? Vi koji ovde komentarisete da necete sad ici na stadion vise jer ste se kao ljutnuli niste nikad ni bili na stadionu verovatno. Sramota. Razmazena derista se samo tako ponasaju. Ako se smatras odraslim muskarcem (ili zenom) nemoj tako da se ponasas. Friendly advice. Ako si bot, nadam se da je dnevnica veca od soma. Ako si navijac Partizana - onda ti nazalost nema pomoci.
D

Deda11

pre 3 meseca

Konferencija puna kapa, realnost, udarajte minuse do sutra vi sto mislite da stizemo do 1/4 lige sampiona
l

lol12

pre 3 meseca

Verovatno najgori prelazni rok u odnosu na to kako je najavljen.Bojim se da cemo biti losiji na svim pozicijama osim eventualno levog beka jer pitanje je moze li ovaj momak biti losiji od Rodica iz prosle sezone.Zamene za Dragovica,Bukarija,Stamenica su sve losije od njih trojice plus opet milion stranaca.
B

Br1

pre 3 meseca

Najgore što će kao najveće pojačanje da nam serviraju Radonjića, čija karijera je u konstantnom padu već nekoliko godina. Od odlaska u Marselj
l

lol12

pre 3 meseca

Radonjic je za ove igrace kandidat za zlatnu loptu.
1

1RS

pre 3 meseca

Sa ovim pojacanjima necemo ni u nasoj ligi biti u top 3 kakva evropa kakvi pusti snovi!Bitno da se ofk pojacava da se procenti i igraci poklanjaju!
d

dejanera

pre 3 meseca

Sta mlatis? Ako je prvih 11 bilo: Glazer- Mijailovic, Spaic, Dragovic, Rodic- Stamenic, Hvang, Ivanic, Olainka, Bukari- Serif i lagano bili prvi. Svi oni da odu ostali bi: Borjan - Mimovic, Degenek, Djiga, Radojevic - Knezevic, Kanga, Katai, Sljivic, Lucic - Kraso i opet bi se borili za titulu