Ivica Iliev (©Starsport)
Ivica Iliev (©Starsport)

Ivica Iliev: Neviđen pad posle derbija, ako dobijemo sve do kraja, opet smo šampioni

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.22. | 09:15

“Glava je ključ svega“, kaže sportski direktor Partizana

Sve je puklo u samo 17 dana. Posle poraza od derbija visio je Partizan na konopcima u susretima protiv ekipa Mladosti, pa Spartaka, doživeo debakl u sudaru sa objektivno kvalitetnijim Fajenordom, na kraju u meču sa Napretkom ispustio prvo mesto na tabeli Superlige. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u intervjuu za Informer ne krije da je izgubljena utakmica sa Crvenom zvezdom ubacila crva sumnje u glave igrača, ali i dalje veruje da Partizan može do titule posle četiri sušne sezone.

Izabrane vesti

Derbi je definitivno poremetio celu situaciju u klubu. Od te nedelje imamo neviđeni pad. Do derbija smo igrali spektakularno u ligi i pobeđivali smo, u Evropi smo takođe bili dobri. Ostvarili smo istorijski rezultat plasmanom u osminu finala Lige konferencije i onda se za jedan dan sve promenilo. Mentalno smo pali i još nismo uspeli da se vratimo. Poljuljala nas je ta utakmica sve, uzdrmala igrače“, kaže Iliev za Informer.

Ne slaže se ipak sa ocenom da je ekipa Aleksandra Stanojevića ispala iz forme. Veruje da je razlog...

Stvar psihe. Glava je ključ svega. Dan posle derbija i dalje smo imali prednost. Verovao sam da će igrači uspeti da se izdignu i da ćemo nastaviti da gazimo kao do tog trenutka. To se nije desilo. Ne mogu da sudim ekipi na osnovu igara u prethodne dve nedelje. Moram da verujem u njih, jer to je ekipa koja nas je i dovela u poziciju da se borimo za titulu. I dalje smo u igri na svim frontovima... Još držimo sve konce u svojim rukama i ako dobijemo sve utakmice do kraja, bićemo šampioni“, optimista je Iliev.

Vreme će da pokaže da li ima povoda. 



tagovi

Ivica IlievFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara