Ivanić: Teren nije bio iznenađenje; Spajić: Očekujem hrabriju Zvezdu u revanšu

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.24. | 23:27

"Očekujem i verujem da ćemo proći dalje jer smo bolja ekipa", kaže iskusni vezista

Igrači Crvene zvezde veruju da su kvalitetniji od rivala iz Bode Glimta i da načinom na koji su igrali u poslednjih 20 minuta utakmice u Norveškoj mogu da izbore željeni prolazak u grupu fazu Lige šampiona.

Mirko Ivanić je bio svedok brojnih gostovanja ove generacije u evropskim mečevima i kvalifikacijama, a ovo je bilo jedno od najzahtevnijih.

Izabrane vesti

"Jedno od najtežih sigurno. Bio je veliki ulog, dobra su ekipa, na teškom terenu. Nismo zadovoljni porazom, ali imamo nadu zbog tog gola. Očekujem i verujem da ćemo proći dalje jer smo bolja ekipa", rekao je Ivanić za Arenu Sport.

Iskusni vezista nije stavio podlogu kao glavni problem njegovog tima.

"Nije nam bilo teško da kontrolišemo loptu, uprkos veštačkoj podlozi. Oni svakako jesu naviknutiji na to, ali nije ni nama da prvi put igramo. Trenirali smo juče ovde, adaptirali smo se na to. Malo smo se povukli u prvom poluvremenu, patili.... Nismo dobro otvorili drugo poluvreme, ali smo pokazali karakter, daćemo sve od sebe i verujem da ćemo se odužiti navijačima kao što smo to radili i prethodnih godina", rekao je Mirko Ivanić.

Uroš Spajić je uveren da je kvalitet na strani Crvene zvezde

"Bili smo pripremljeni, znali smo šta nas čeka. Ali dali smo im previše lufta, kasnili, preživeli prvo poluvreme... U drugo smo ušli kilavo i tek nakon drugog gola reagovali kako treba. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, zaigrali smo hrabrije, to je primer kako treba da igramo. Ima prostora da se igra, samo više moramo da budemo uvereniji u sebe i svoje mogućnosti. Očekujem hrabriju Zvezdu u revanšu, mora da se odgovori trkom zbog njihovog stila. Da se odgovori tako, a onda individualnim kvalitetom da dođemo do pobede", rekao je kapiten crveno-belih.

Mimović nije mogao da poželi bolji trenutak za gol.

"Ovo mi je prvenac u Zvezdi, prelep je osećaj, ostaje žal što nije doneo bar nerešen rezultat. Jako iscrpljujuć meč, igrao sam 30 minuta, a lični osećaj je kao da sam odigrao 70. Pokazali smo da možemo da igramo, malo nam je nedostajalo da dođemo do izjednačenja", poručio je Mimović.


tagovi

Mirko IvanićUroš Spajić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara