Ivan Jurić (©Reuters)
Ivan Jurić (©Reuters)

Ivan Jurić nije siguran gde će biti sledeće sezone

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.05.21. | 19:08

„Moram da vidim sa porodicom“, kaže trener Verone

Ostalo je kolo do kraja sezone u Seriji A, ali za Veronu je prvenstvo, suštinski, odavno završeno. Na tabeli niti može gore, niti može dole, u mirnoj luci sredine čeka poslednji čin šampionata.

A, zanimljiviji deo tek onda sledi. Potraga za pojačanjima, prodaje igrače, a može da se desi i – potraga za trenerom. Pošto hrvatski stručnjak Ivan Jurić kaže da nije siguran da li će biti tu i naredne sezone.

Izabrane vesti

Iako je odradio dobar posao, Jurić će izvagati šta mu je najbolje za sledeću takmičarsku godinu.

Sreo sam se sa predsednikom, koji mi je predstavio kakva je situacija. Uzeću nekoliko dana da razmislim o svemu, da popričam sa porodicom i drugim ljudima, pa ću onda odlučiti“, poručio je Jurić.

Kako je istakao, njemu je najbitnije da svi u klubu duvaju u ista jedra.

Najvažnije je da cela situacija bude čista, da se svi slažemo oko ciljeva, a to je ono što nam je nedostajalo na početku sezone. Rečeno mi je da ako ne prodamo igrače, nećemo moći ni da kupujemo“.

A, to je ono što nervira trenera Verone.

Izgubićemo sve igrače koji su kod nas na pozajmici, tako da pratično nećemo ni imati tim. Ne bojim se borbe, samo želim da sve bude jasno. Ostvarili smo veliki rezultat, a da pritom nismo uložili ni evro. Ako neki veliki klub dođe, svaki igrač Verone će biti prodat“, objasnio je Ivan Jurić


tagovi

VeronaIvan JurićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara