Jedna serija će biti prekinuta

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.04.20. | 09:00

Pitanje je - čija?

U trenucima kada fudbala gotovo da nema zbog pandemije virusa korona, prvenstvo Belorusije svakako spada u jedno od atraktivnijih. Sezona se u ovoj zemlji nije prekidala, pa je četvrto kolo krenulo u petak, a završava se danas.

Podsetimo, početak sezone je bio mučan, ali BATE Borisov nagoveštava da bi do kraja prvenstva u Beorusiji mogao da se umeša u borbu za vrh tabele. Nekadašnji rival Partizana i Crvene zvezde je loše odigrao u polufinalu kupa, ali je juče vezao drugu prvenstvenu pobedu. Na gostovanju Minsku, ekipa iz obližnjeg Borisova je odigrala kao nekad i ubedljivo slavila (3:0).

Izabrane vesti

Kolo će zatvoriti Slavija Mozir i Ruk Brest. 

Slavija je u seriji od tri pobede računajući i Kup Belorusije, dok je Ruh vezao dva poraza i istovetnim rezultatom (0:1). Na šest od poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima kluba iz Mozira došlo je 3+ golova.

Ova dva tima odmerila su snage juče u Ligi rezervi, a Ruh je slavio kao gost sa 2:0.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

BELORUSIJA 1 - 4. KOLO

Petak

Neman Grodno - Belšina 1:1 (1:0)
/Kadimjan 42 - Kovel 59/

Subota

Sluck - Vitebsk 1:1 (0:1)
/Koanda 63 - Nikolesku 31/

Torpedo Žodino - Energetik BGU 2:0 (0:0)
/Hačaturjan 55, Ramos 66/

Gorodeja - Dinamo Minsk 1:0 (1:0)
/Arhipov 14/

Nedelja

Minsk - BATE Borisov 0:3 (0:2)
/Dragun 26, Saroka 34, Nekajčik 62/
Smoleviči - Šahtjor Soligarsk 0:0
Dinamo Brest - Isloč u toku

Ponedeljak

16.30:  (2,15) Slavija Mozir  (3,15)  Ruk Brest (3,35)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara