Komentari na vest

Ivan Adžić podneo ostavku u Pančevu

s

srka

pre oko 1 godinu

Pitam se šta je ovaj čovek tražio u Pančevu?! Koja je bila tačno njegova uloga?! Ako ne možeš da se inkorporiraš u svoj krug ljudi, a to je pre svih Crvena zvezda, šta će ti onda Pančevo i koga tu glumiš i predstavljaš? Mislim da je Želja, od jedne lepe sportske priče, upao u mrak, iz kojeg ne može da se izvuče. Koje tu zatajio, zaista ne znam, ali šteta. Očigledno je da fudbalski klubovi sa prostora Južnog Banata, moraju da imaju tutore, ili ne znam, mentore, koji će da ih uče nekim nefudbalskim stvarima, a onda fudbal ode u Božju mater. Isto je bilo i sa Dinamom, kojeg mi je mnogo više žao, jer mislim da je u svim segmentima ispred Železničara. Verujem da će se Dinamo oporaviti i ako Dragi Bog da, za dve, tri godine biti ovde gde je sada Železničar. Njegova priča je odavno završena, jer su verovali, ili su hteli da veruju ljudima, kojima nisu smeli.
M

Marince

pre oko 1 godinu

Sale jos sam ljuta ali nema veze neću ovde o tome ostani u radniku. goran masurica
z

zokiliii

pre oko 1 godinu

Pancevo treba da vrati ovaj mali vestacki klub gde mu je mesto,tri lige nize,a vrati veliki Dinamo Pancevo gde mu je mesto u super ligu!
D

Draw your attention

pre oko 1 godinu

Adziću reaguj!
P

PANTRANSPORT

pre oko 1 godinu

Vratite zdravu priču u klub. Peca, Neša, Zoki. Gde je onaj sportski direktor sto je bio pre Adzica
P

Pancevo1985

pre oko 1 godinu

Sale Radulovic je bio sportski direktor pre Adzica. Otisao u Surdulicu zimus kada su imali 8 bodova i ostavio ih u ligi. Radi kao sef skautinga u Radniku. Obozavaju ga u Radniku.
M

Marince

pre oko 1 godinu

Sale jos sam ljuta ali nema veze neću ovde o tome nije važno ko sam, ostani u Radniku. Goran Masurica
n

neBITAN111

pre oko 1 godinu

Adzicu trebao si odavno da odes. Sve dok Santrac dovodi trenere i igrace nema tu leba. Ne bi vas ni Terza madjija spasio.
M

Meko

pre oko 1 godinu

Adzic je i kriv za sve sto se desava u Zelji. On se pita za sve i sada kada je usrao motku bezi… de ode junace. Misevi su uvek bezali sa broda koji tone.
M

Mas

pre oko 1 godinu

Premenili 6 trenera u godinu dana. Od 20 igraca samo je jedan Pancevac..Doveli stare ,isluzene igrace kao sto su : Jovanovic , Stankovic, Hajdin, Lakicevic.....i ocekiuju da ostanu u ligi. Mali klub koji je uvek bio u senci Dinama, ali eto iskoristili su okolnosti i politicku podrsku da udju tamo gde objektivno ne pripadaju.
S

Starčevac1977

pre oko 1 godinu

Jel imamo igrace u Pancevu za Superligu? Samo Luka Petrovic.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Očekivano i totalno nebitno! Isključivi krivac uprava! Zalutali!
G

Gost emisije

pre oko 1 godinu

Ali zašto?????
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Koja fotka, kao da je lipsao pa mu se odaje pomen
1

149

pre oko 1 godinu

Adžara 😂😂😂😂
M

Mladić

pre oko 1 godinu

Grešiš Adziću,lakše je ostati u bilo kojoj ligi nego ući,za ulazak je potrebno pobediti skoro sve a za opstanak dosta manje utakmica. Nego nemate plan ni program,smenjujete trenere,igrače,direktore…svake treće nedelje.
M

Milan cica Gurovic

pre oko 1 godinu

Realno najgora ekipa u ligi,doveli igrace poput Voje Stankovica,Hajdina,Jovanovica i da ostanu u ligi,lagano ispadaju.
C

Charlie Sheen

pre oko 1 godinu

I'm shocked
G

Gost031

pre oko 1 godinu

Trebao je doći Luka da im pomogne, ipak je njega tata izvukao iz ralja Zvezde gde nije imao dovoljnu minutažu, a sad ne može ni u Čuki da igra
k

kendisport

pre oko 1 godinu

Instant plastični klub, sva je prilika da će biti kako došli, tako i otišli. Isto kao i Mladost GAT. Superliga kakva god da je, ipak se neke stvari ne mogu na silu i moras da imas bar minimum strategije i znanja sto u Pancevu ne postoji.
m

milo123

pre oko 1 godinu

za razliku od GAT makar imaju svoj teren, jedini su klub iz svog grada i sl. Nadam se da ce ostanu i oni i IMT u ligi, napolje surdulice i ostali klubovi cije tekme mozes gledati sa terase obliznje kuce.
k

kendisport

pre oko 1 godinu

@milo Placi bre, gledaces i Surdulicu i Ivanjicu i Lucane ceo zivot za razliku od ovih krimi stranackih klubova za koje navijas!
@

@kenjisport:

pre oko 1 godinu

Pratim samo Zvezdu, tako je bilo i tako ce biti. Boranije me generalno ne zanimaju (ukljucujuci najvecu medju njima FK Narikace, ali za opste dobro bi bilo bolje da se te seljacke ekipe vrate tamo gde im je i mesto - u zonu.