Komentari na vest

It's coming home or going to Rome

Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kakav houm bre, sovjetski sudija vam poklonio pobedu '66e, nikad finale ni jednog jedinog turnira niste videli od tad, osim ovog gde ste uspeli i pored VAR-a da pokradete. Pirgava gamad. Napred žabari.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

come on England!🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

sporettiganj

pre gotovo 3 godine

Ima da odigram da ce Engleska imati penal, 100 evra lagano :D Nadam se da ce ih zabari vratiti na fabricka podesavanja veceras, al onako da ponize te lopurde u sred Londona ! Veceras je ceo svet uz italiju
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Само да их згазе насред Лондона... И не би ми било толико драго због играча (изузетак је кандидат за Оскара - Стерлинг), колико због њихових навијача и тог става да су они као нација посебни, изнад свих осталих...
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Sve "velike" nacije su ti takve.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

@Antiplastičar, da jesu ali su takodje (barem u nečemu) najbolji. Pirgava gamad osim izvoza virusa betonliga u svim pojavama života.
S

Stadio Comunale

pre gotovo 3 godine

Avanti ragazzi, zgazite prepotentne i odvratne Engleze!
F

FM

pre gotovo 3 godine

Kejn dize prvi trofej u karijeri. Mislim da je zasluzio, posle moze komotno u penziju. Ni jedan trofej u klupskom fudbalu, koji god osvojio mu nece biti velik kao ovaj veceras. Simpatizer sam Liverpula inace, ali decko je zasluzio. Imam osecaj, ako Englezi uzmu trofej, da bi Kejn mogao i ostati u Totenhemu. Bice gusto veceras, verovatno kao i nocas na Kopa Amerika, ko prvi pogodi mrezu, uzima trofej.
S

Sir Bobby Moore

pre gotovo 3 godine

Пријатељу ја навијам за Вест Хем,али бих волео да италијани разбију енглезе,заслужили су после онакве срамоте у полуфиналу
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne znam isplati li se gledati ovu predstavu veceras a ne utakmicu buduci da je engleskoj namjestena pobjeda. VAR ne postoji, na Sterlingu je samo da se srusi sam od sebe u 16 metara onako kako on to zna i sto jedino zna raditi i eto penala. E da i ako promasi Kane kao protiv Danske onda ce se penal opet izvoditi jer ce VAR utvrditi da su igraci prerano utrcali u 16 metara.
r

rd7

pre gotovo 3 godine

"Kme kme kme" To je ono što sam pročitao u tvom postu, Englezi uzimaju finale a vi i dalje kukajte kako se namešta, ko o čemu ako nećemo mi Srbi o teorijama zavere, volimo ih više nego 'leba da jedemo. It's coming home!
D

Darko1993

pre gotovo 3 godine

Poslednji od velikih italijanskih stopera, Bonuci nije taj nivo, videlo se da ga Kjelini cini boljim jer je sigurniji kad je s njim na terenu. Pravi lider, vodja ekipe, koliki je mangup je pokazao kad je Albu preveo zednog preko vode u polufinalu. Za mene iskreno uz naseg Nemanju Vidic najbolji stoper kog sam gledao, uz postovanje prema Nesti, Tiramu, Kanavaru.
r

rikas

pre gotovo 3 godine

Volim Vidaru brata, al ni blizu Neste, ni on ni Kjelini
@

@rikas

pre gotovo 3 godine

Daj ne lupetaj. Nesta nije bio o "top two" defanzivaca u samom Milanu.
r

rikas

pre gotovo 3 godine

Sta ti znas sta je bio Nesta matere ti, zaobidji me sa glupostima
A

Aaaaaa

pre gotovo 3 godine

2 3 0 kraj za itali