Italijani pišu: Tri kluba prate Zvezdinog kapitena

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.12.20. | 16:35

Reč je 17- godišnjem štoperu Andreju Đuriću

Mnogo u Crvenoj zvezdi očekuju od nadlozaće klase igrača rođenih 2003. godine. Tokom zimske pauze prvom timu biće priključen vezista Stanković, godinu dana mlađi Marko Lazetić je već stigao da debituje za prvi tim, očekuje se da to isto uradi i Mateja Bačanin. Veruje se i da će braća Mituljagići vrlo brzo demonstrirati potencijal, baš kao i Branković, odnosno Despotovski.

Kapiten pomenutog tima Andrej Đurić spada u red igrača koji su praktično prohodali na Marakani. Od prvog dana i primarne selekcije snažni štoper je nosio kapitensku traku. I od njega se očekuje puno u budućnosti, s obzirom da je reč o standardnom reprezentativcu Srbije. Istina, u poslednjih 12 meseci Đurić je imao problema sa povredama.

Izabrane vesti

Ali mediji iz Italije tvrde da bi štoper visoko 190 centimetara vrlo brzo mogao da karijeru nastavi na Apeninima. Navodno, igre Andreja Đurića već mesecima prate Atalanta, Sasuolo i Udineze. I vrlo brzo bi trebalo da donesu konačnu odluku o tome hoće li zvaničnu ponudu da dostave na adresu Crvene zvede.

Andrej Đurić je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do punoletstva, kako nalažu propisi FIFA. Ugovorna obaveza sa matičnim klubom mu ističe naredne godine, pa će rukovodstvo crveno-belih morati brzo da reaguje.

Plan je bio da posle ove sezone u omladinskoj konkurenciji Andrej Đurić sledeću sezonu provede u seniorskom fudbalu. Najverovatnije u Grafičaru.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara