Komentari na vest

Istorija na Čika Dači: Dama sudi meč Radnički – Radnik

G

GostSteva

pre preko 1 godinu

Bravo ! Ako je dobra i sudi Evropu, i treba je afirmisati. Želim joj sve najbolje, da ne dozvoli da bude potkupljena od strane ovih bumbara i lešinara u našem fudbalu, da se ne vodi strašću prema Titovim blizancima i ne dodvorava nikome ! Samo hrabro, " Ni po babu ni po stričevima", pa ko je bolji neka pobedi !
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Kako upropaštavamo sopstveni jezik...sutkinja! Jesam za jednakost, ali ovo izmišljanje novih reči je besmisleno. Uostalom, neke profesije su vekovima obavljane od strane muškog pola, zbog svoje fizičke zahtevnosti (rudar, mašinovođa), tako da nije ni bilo potrebe da se smišljaju novi nazivi. Devojci sa srećom u deleljenju pravde, uz želju da se ne podstiče, iaonako zastupljena, segregacija između 2 pola. Svi smo mi, na kraju krajeva, jedno te isto - ljudi.
T

TheNorwegian

pre preko 1 godinu

BRAVO <3
G

Gost1914

pre preko 1 godinu

zasto ovo radite? ne ubijajte fudbal
p

plavac

pre preko 1 godinu

ako cura je nepotkupljiva,sudi dobro i fizički može da iznese tempo (a ovu našu čunga lunga ligu može da odradi i pregažena mačka) što ne bi sudila i kako se tačno ubija fudbal?tako što sude istih pet konjušara i svako zna koji je čiji?mani me seksizma,imamo mi zilijardu gorih problema
V

Vrlaz

pre preko 1 godinu

Sutkinje...