Iskreni Njegoš: Ovo je za mene druga dimenzija fudbala

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.19. | 00:02

„Kada igrate sa ovakvim igračima brzo shvatite koliko još treba da radite“, poručuje mladi vezista

Vezni red Crvene zvezde večeras nije uspeo da parira manevru Totenhema, pa je to bio jedan od ključnih razloga ubedljivog poraza srpskog šampiona u Londonu. Crveno-beli su nadigrani u svim segmentima igre, pa im preostaje da se nadaju da će sa dve nedelje uspeti da pruže znatno jači otpor vicešampionu Evrope.

Potpuno iskren u oceni utakmice i odnosu na terenu bio je mladi Njegoš Petrović, koji je na teren ušao u 57. minutu umesto nemoćnog Kanjasa.
"
Ovo je za mene druga dimenzija fudbala. To mogu da kažem. Biće drugacija utakmica u Beogradu zbog nase publike. Neće im biti lako. Kada igrate sa ovakvim igračima brzo shvatite koliko još treba da radite. Mnogo je teško", poručio je Njegoš.

Izabrane vesti

Miloš Vulić smatra da je su rani golovi protivnika bili presudni kada je u pitanju konačan ishod i dešavanja na terenu.
"
Rano smo primili gol, sve se onda okrenulo. Oni su posle našeg otvaranja imali mnogo prostora. Brzi su, savršeno se kreću, ali moramo da dignemo glavu gore. Imamo još sansi i siguran sam da u Beogradu neće biti ovako. Najviše zalim zbog gola koji smo primili iz prekida. Morali smo mnogo bolje da čuvamo Kejna. Boli to kada dobijate golove iz sopstvenih grešaka", poručio je Vulić.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara