Iranac nije želeo na probu u Zvezdu, odustalo se od Toklomatija posle dolaska Duartea

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 12:59

Biće radno i narednih dana u Ljutice Bogdana

Biće i narednih dana vrlo živo u redovima Crvene zvezde. Brojni igrači iz inostranstva se povezuju sa crveno-belima, mada u sportskom sektoru srpskog šampiona intenzivno rade na dovođenju još jednog krila. Nevezano za sudbinu Pitera Olajinke.

Prethodnih dana Iranci su pisali o gotovo izvesnom transferu mladog reprezentativca te zemlje Džavada Hoseinedžada u Beograd. Čak se pominjala i cifra od milion evra. Međutim, istina je nešto drugačija.

Izabrane vesti

Tačno je da je mladi Iranac bio u fokusu crveno-belih, odnosno skauting službe. Imali su ideju na Marakani da Hoseinedžad dođe na probu u Beograd, pošto nije bilo dovoljno relevatnih podataka o njemu. Međutim, menadžerski tim igrača Sepahana odbacio je takvu mogućnost. Na taj način stavljena je tačka na mogućnost da Crvena zvezda dovede prvog Iranca u istroji kluba.

Sa druge strane Izraelci i dalje pišu o mogućnosti da Crvena zvezda dovede u svoje redove Idana Toklomatija. Napadač Petah Tikve trenutno se nalazi u kampu olimpijske reprezentacije Izraela i čeka ga potencijalni nastup na igrama u Parizu.

Izraleci pišu da je Crvena zvezda za Toklomatija ponudila 3.000.000 evra i 20 odsto od narednog transfera. Međutim, šanse da mladi napadač pojača redove crveno-belih su minimalne. Mere se promilima.

Jeste Toklomati bio u žiži Zvezdinog interesovanja, mada mu je dolazak Bruna Duartea iz Farensea zatvorio vrata. Pored pridošlice Duartea, crveno-beli na imaju Šerifa Endijaja i mladog Uroša Sremčevića.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Idan ToklomatiFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara