Dijego Falčineli (Star sport)
Dijego Falčineli (Star sport)

Inzagi hoće Falčinelija

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.12.21. | 11:43

U igri i klub sa juga Italije

Od letošnjeg odlaska iz Crvene zvezde, Dijego Falčineli nije igrao fudbal. Vratio se u Bolonju sa kojom je pod ugovorom ali mu Siniša Mihajlović nije ukazao šansu ni minut na terenu. Čak nije bio ni u protokolu za utakmice kluba sa Dalare.

Jasno je da bivši Zvezdin napadač nema fudbalsku budućnost u Bolonji i da će u januaru morati da potraži novu sredinu ako želi da igra. Ugovor sa Bolonjom ga veže do sledećeg leta pa je ove zime realna opcija pozajmica ili dogovor o raskidu saradnje kako bi kao slobodan igrač pronašao novi klub.

Izabrane vesti

Bez obzira što ga na terenu nije bilo šest meseci, Falčinelijevo ime i dalje nije palo u zaborav na Apeninima i postoje klubovi koji bi pokušali sa njim. Posle Krotonea i Kozence, sada se još jedan drugoligaš pominje među zainteresovanima. U pitanju je Breša koju trenira slavni Filipo Inzagi.

Falčineli je već tokom karijere sarađivao sa Inzagijem. Radili su zajedno u Bolonji i Falčineli je na polovini mečeva igrao kao starter kod Inzagija dok slavni golgeter nije smenjen. Postigao je jedan gol na 13 utakmica što i nije neki golgeterski učinak ali ga Inzagi očigledno i dalje ceni.

Breša je trenutno na dobrom putu da se vrati u Seriju A pod Inzagijevom palicom. Popularne Rondinele zauzimaju drugo mesto na tabeli Serije A, najefikasniji su tim u ligi ali nemaju nekog posebno raspoloženog napadača. Stefano Moreo je postigao pet golova, a Rijad Bajić i Rodrigo Palasio po tri. Još jedan napadač ni dobro došao Inzagijevom timu...


tagovi

Dijego Falćineli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara