Komentari na vest

INTERVJU - Zvezdin "Crni bik" Lois Dioni: Prijatelju moj, ako si plašljiv nemoj u Zvezdu

P

Pitam iz dosade

pre gotovo 3 godine

Sneža Kantrimen, šta radi? Kako živi, sama sa sobom.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Sneža Kantrimen svira uveče u Belegišu u jednoj kafani, a pre podne zaliva kupus i bere boraniju......
S

Sumaher

pre gotovo 3 godine

Sretno
s

stimpy

pre gotovo 3 godine

i feel devotion :)
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Nejasno je zbog čega Stanković Dioniju nije pružio priliku protiv Vojvodine. I čak ga upario sa Pavkovim. Jedino ako se nije plašio da ovaj može da postigne gol. Zvezda ima situaciju preslikanu kao prošle godine. Napadača koji dolazi neposredno pred početak Evro utakmica. Opasan promašaj sportskog sektora. Može se reći i neozbiljnost. Ispada da su sve karte bacili na dovođenje Prijovića bez ikakvog rezervnog plana. Kada ih je Prijović oduvao onda se Mađija potrudio da ga predstavi kao nekorektnog. Stavljanje Krstovića u prvi tim je valjda jedinu mogući epilog čitavog cirkusa u vezi napadača. Deluje da u Zvezdi mnogo stvari ne štima i ovom momku biće potrebno dosta sreće da bi pokazao da li stvarno poseduje nekakav fudbalski kvalitet.
s

svi

pre gotovo 3 godine

napadaju sportski sektor tj. Mrkelu... gospodo na Rajku se pita samo jedan covek i cudi me Stankovic koji trpi tog govnara...Terzicu ti ces na kraju morati da bezis iz zemlje zapamti ovaj komentar...
s

sdfdgfdf

pre gotovo 3 godine

Ne znam cemu toliko ruznih komentara ?! Odigrao je svega 5-6 minuta, i ne znamo kakav je igrac. Ako je igrao u francuskoj ligi valjda je solidan i to je sve sto mogu da kazem, jer ga nisam video na delu, kao ni velika vecina ovih sto kritikuju nesto sto nisu videli.
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

Ma forsiraju krstovica da bi ga prodali sto pre dok ne istakne transfer perioda..do sept...tacno je da dioni pre brzo dosao,vidili ga na par treninga i znaju da od njega nece biti nista i da je cak i boaci spremniji od njega,ali aj daj boze nadamo se najboljim i da bice sta od njega...ali nemogu da verujem da stanjovic ima vise poverenja u krstivica koji nije igrao 100 min prosle godine nego u dioni igraca koji su doveli iz francuske ne slabe lige...nemogu da budem pametan...q
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Pa Krstovic je momak koji je radio dobro na pripremama pa je zato dobio sansu a i bonus je igrac sto jos vise opravdava za njegovo igranje,neki bonus igrac je morao pre morao dobii sansu na nekoj drugoj poziciji,nesreca je bila sto se Erakovic povredio pa je celu proslu sezonu propustio ali zato su morali nekog drugog igraca spremiti za nastup..
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Ako ste pazljivo citali onda ste i sami primijetili da je Dioni pogresan igrac za Zvezdu i to su gospoda u upravi trebali odmah da znaju! Zasto? Covjek sam kaze da dobro igra samo ako ima jos jednog visokog napadaca pored sebe i da ne moze da igra u formaciji sa jednim napadacem! A kako Zvezda stalno igra? Pa sa jednim napadacem naravno... I sta sad da ocekujem od njega kad sam kaze da od njegu u takvoj formaciji nema koristi...
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Jesi siguran da si ti pažljivo čitao? Posto nije rekao da dobro igra samo ako pored sebe ima još jednog napadača
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

E pa dragi francuski prijatelju, na zalost tvoju i nasu, stvari stoje ovako - spreman budi da izdubis rupu na klupi, jer nas "strucni" trener ima "supertalentovanog" Krstovica u planu da igra prvog napadaca. Moras se malo naoruzati strpljenjem, dok ne ode veliki "strucnjak" Stankovic, a kako je krenulo- brzo ce to. Sve deluje kao da je on vec malo pogubljen, i da je glavom vec u Italiji. Nikad nisam zeleo da vidim Boska Djurovskog na klupi Zvezde, ali u ovim okolnostima - i on je bolje resenje. I samo da se nadamo da njemu Terza nece sastavljati tim.
D

Deca smo ovog

pre gotovo 3 godine

Kada se već praviš toliko pametan, onda mi odgovori, čija je obaveza da NA VREME dovede adekvatno pojačanje na deficitarnoj poziciji? U ovom slučaju napadača i levog beka. Deki ti smeta, a mrkelu i terzića ne spominješ, koji su trebali da izdejstvuju pristojna pojačanja. Da ne pričam o nesposobnosti sportskog direktora da proda nekog igrača. Deki je jedina svetla tačka u Zvezdi!!!
T

Ti si balavac1

pre gotovo 3 godine

Ja bih najviše voleo kad bi se mi ratosiljali takvih navijača kao što si ti!Da ne smaram sa argumentima pošto sigurno ne bi ukapirao!
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Kao prvo- ja nemam potrebu da se "pravim" pametan...kao drugo -da si pametan i da si pazljivije citao, uvideo bi da je Terzic spomenut u vrlo negativnom kontekstu, a Mrkela cak ni pominjanje ne zasluzuje. I kao trece-da, Deki jeste BIO jedina svetla tacka, do momenta kada je dozvolio da mu Terza i Mrkela kroje tim.
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Ovaj mi opasno miriše na Ailtona, Bruna Mezengu i tako te slične strance.
t

tvorza magija

pre gotovo 3 godine

prosle godine smo u ovo vreme citali bajke o Falsineliju sad je isti tekst o liku sa nedovsenom frizurom . Da li iko ali stvarno misli da pored cele Francusek prve i druge lige i pored cele evrope neki "dobar"Francuz dodje u zvezdu i srpsku ligu ?!?! Nista drugo nego necija kombinacija za pravljenje para . Tesko nas je lagati sa domacim igracima . I onda , sta ? drzis ga na klupi protiv Vojvodine !!!
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Pogledaj koliko kockastih Purgera Pogrebnika Lopatara na vestima o Zvezdi. Ja ih razumem, slave trenutno prvo mesto na tabeli posle 4 godine. Šteta što će to kratko da traje. Opet će biti ona priča posle zime, neko slavi proleće u Evropi a neko slavi proleće u kupu Srbije. Em što su crni u duši, em što su žene u crnom.
M

MikiPFC

pre gotovo 3 godine

Upamti ovaj komentar i podseti se na zimu kada budeš video gde vas je mister doveo.. Čujemo se majstore!
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be evegi naš napadač na sliki. Biće vwliko pojačanjo. Ima iskustvo iz Anžija, iz juku ligu. Deketa će gi spremi dobro. Deketa je bijo golem fudbalist, će bidne i golem trener. Deketa je bijo mag na fuzbal. Će igramo moderan fuzbal u evrope. Samoda sviju ostanu na okupe. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa, u Zvezdu do pemzije.
A

Ahah Ohoh Šnel

pre gotovo 3 godine

@Živorade. A be kude vi je titula 4 godine. Bravo ti ga na Šamrok Stanoja, samo on može da nas vodu u pobede. Ene i ove godinu će gi pridjemo na Zvezdu 20 bodovi zaostatka. Kude gi je naš Profa, mora da gi ispuni Stojketu obećanje dato pre finale od kupa.
3

300g krnetine pliz

pre gotovo 3 godine

živca nominujem za djenerala prosvete u srbiju
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Partizanovci ! Uvek, ali UVEK !!!! Kad se javite da kažete bilo šta(mada se vi prečesto glupirate) na ovoj i sl. stranici neka Vam na umu bude da komentarišete nešto što se odnosi na F. K. CRVENA ZVEZDA iz Beograda , PRIPADNIKA PORODICI OSVAJAČA TROFEJA EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU tzv. UŠATOG. Pa se shodno toj činjenici i izražavajte i branim rečima kimentarišite sve što je u vezi sa Zvezdom. Dakle : Neka Vam svakog sekunda i svakog trena na umu bude činjenica,,, DA STE BILI, DA STE SADA I DA ĆETE ZA SVA VREMENA T. J. DOŽIVOTNO BITI KOMŠIJE EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU.
J

Jaka

pre gotovo 3 godine

Stvar.. Cela bivsa Juga ucestvovala u tom nazovi uspehu..
T

Tvrtko1

pre gotovo 3 godine

Ok evo gospodja crvena zvezda.a sta da radimo sa Kk?kako tom stvoru da se obratimo?to se ne dira ni usranim stapom.
n

najveći

pre gotovo 3 godine

ti bi trebao sa žikom živcem da se kotiš, rodila bi se nova unapredjena verzija srpskog debilizma...retard tu pojnt ou
s

s.p

pre gotovo 3 godine

Koju ste vi ligu sampiona osvojili,majke ti,jer to onu proslog veka,i tad ste se srecno provukli naravno na penale,i o kakvim USATOM trofeju pricas,to ce tvoj klubic samo preko tv.da vidi
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Šta vam znači to, već ste glasali ? Prvi put vidim komentar i vi izjednačavate minuse sa plusevima???
a

alexinho

pre gotovo 3 godine

kao ona dijabola Gile da ih je pravio.
G

Gost 55

pre gotovo 3 godine

aaa
N

NoNo2223

pre gotovo 3 godine

Ove godine lagano partizanu titula
M

Magnum

pre gotovo 3 godine

Koji partizan?
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Eto ja kao navijač Zvezde mogu da kažem da je Rikardo odigrao super a posebno mi se svidja drugi gol. Našeg franzuza ćemo tek da vidimo. Samo grobari zahvaliti sudiji što nije dao Panticu za onaj ociti namerni lakat crveni.
S

Seljo

pre gotovo 3 godine

Ima sad var... Da je bilo za crveni urgirali bi. Tvoje i ostali cigosa zelje se ne pikaju.
G

Gol masina

pre gotovo 3 godine

I koliko dade i prvom kolu?
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Odlican igrac cim je dosao u naj bolji godinama iz Francusku u Srbiju da bi igrao. Gledam bas Statistiku, odlican grejac Klupe vec 4, 5 godine.

Jimmy Barka

pre gotovo 3 godine

Taj im nije nista bolji od Vereda, Jirke, La Prevare, Zandera i Parkera.
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

jbg,hteli smo tebe da uzmemo,bolji si i standardan u ligama petice,al moramo da se zadovoljimo ovim
Z

Zber

pre gotovo 3 godine

Pravi Jimmy Barka je bio zvezdaš hahahaha
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Razumem te, prvi put prvi na tabeli u zadnjih 4 godine, popilo se malo
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Sta kaze, sent etjen isti kao zvezda, velika ocekivanja navijaca koji zive u proslosti.
S

Sumnjivo Lice

pre gotovo 3 godine

Radije biram nerealna očekivanja, uzimajući u obzir činjenicu što si nekad bio PRVAK SVIJETA, nego da ti uspjeh u sezoni zavisi od toga da li si je okončao sa bodovnim zaostatkom manjim od 15 bodova! Vidimo da neki godinama na taj način sebi postavljaju (pre)visoke ciljeve...
S

S5

pre gotovo 3 godine

Ne bih rekao da zadnjih godina imamo razloga da se osvrcemo na proslost, s obzirom da nam lepo ide.
N

N.d.

pre gotovo 3 godine

Lijepo je sto i vi imate cega da se prisjetite. Kad shvatis velicinu onoga sto je czv uradila 1991 i koliko je to velika stvar onda komentarisi. Naci se na listi velikana na jednom peharu nije mala stvar i ne dolazi to svakih 5 do 10 godina. Zvezda je velika i mnogo veća od partizaija i tako ce ostati. Ne kazem da ste mali klub ali ste dosta manji od Zvezde. I dabogda srpski klubovi napredovali u evropi a u domacem sampionatu bili zdrava konkurencija jedni drugima
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

ni jedan jedini strani napadac se nije proslavio an marakani marakana guta prosek,lako je igrati na JNA nema pritiska nikakvog oni su navilkli na luzeraj tako da napadaci nemaju tremu,u svakom velikom klubu vrhunski napadaci propadaju pogledajte REAL koliko je vrhunski igraca oteglo papke tako je slucaj i sa nasim klubom reto ko ce se proslaviti jer ne mogu da iznesu pritisak
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Pa burazeru, nije bas da je Real “gutao” spiceve…. Šuker, Mijatovic, Raul, Morijentes, Benzema…. Oni su izgleda promasili samo sa nasim napadacima, Perica Ognjenovic i Luka Jovic
V

Važi

pre gotovo 3 godine

Pozdravili te Hugo, Boakye, Falcinelli
t

thenotoriousmma

pre gotovo 3 godine

Who the fuck is that guy?
D

Dacha Zvezda

pre gotovo 3 godine

Intervju na mestu, pametno prica. Da te vidimo na terenu sad... Bio bi red da ubodemo nekog spica vise koji moze da pojuri 20 golova u sezoni. Aj, pa sretno ti bilo.
N

Nikola 93

pre gotovo 3 godine

Имали смо већ једног Фалћинелија који трчи, брз и асистира. Хоћемо правог нападача!
K

Koj Moj

pre gotovo 3 godine

E da, ti si video Diona kako igra u Zvezdi i znaš da je loš.
K

Kojadin

pre gotovo 3 godine

Dajte bre pljuvači sačekajte da počne da igra pa da vidimo kakav je !!
M

Moe

pre gotovo 3 godine

Zašto? Jel zvezda imala problema sa efikasnošću prošle sezone? Ili je ovo jedan od onih fetiša srpskih navijača, kao igra sa dva špica = ofanzivnija igra
m

milittao

pre gotovo 3 godine

Na sjajnu partiju Rikarda Gomeša u jučerašnjoj utkamici sa Proleterom, crveno beli expresno odgovaraju novim intervjuom prvog napadača svog kluba. hahaha da nije smešno bilo bi tužno.
b

bojank92

pre gotovo 3 godine

Jeste, sinoć su do kasno obavili ovaj intervju samo da se zaboravi na Rikardovu sjajnu partiju. Ajde briši, radujte se što komačno vodite na tabeli
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Сад ћете и ви на Вошу, још мало се стрпи... Знам да је неугодно кад се нађеш где ниси навикао, не брини, нећете дуго седети на челу колоне
R

Raider

pre gotovo 3 godine

Pravicemo mi Falcinelija od blata, nije nesto pogadjao, ali otvaranje prostora, pas, nacin da se zagradi pa doda loptu, takvog nismo imali godinama!
N

N.d

pre gotovo 3 godine

Decko ne vrijedi tih para, mislim da je bilo 2 miliona za otkup i milionaka plata. bio je koristan za ekipu al ne vrijedi te pare tj taj odnos bi bio ok da je placen tipa 500k evra i da ima platu kao recimo kanga najvise ili mozda seku sanogo. Nista vise od toga. Ako je neko koristan za ekipu ne znaci da zasluzuje te pare koj je on trazio
F

Familija

pre gotovo 3 godine

N. d otkup za dijega je bio oko milion evra u tri rate od po 300 000 a plata pa to prijatelju pregovaraš jer da smo otkupili falćinelija tu bi se nov ugovor potpisao a u tom ugovoru ide visina ugovora odnosno na koliko godina potpisuje ugovor plata njegova bonusi itd ali nisu otkupili dijega kažu da nije ispunio očekivanja u drugom delu sezone
I

IJU

pre gotovo 3 godine

sta mu je to na glavi
M

Mhm

pre gotovo 3 godine

Aj sad do ogledala, pogledaj se i priznaj sebi da si ćelav ili nikad u životu nisi imao frizure. Uvek, ali uvek takvi komentarišu frizure.
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da verujem da nekome smeta intervju sa njim. Pa sta ako je tek dosao i treba da se radi intervju cim stigne novi igrac u zvezdu. To je nesto sasvim normalno u drugim zemljama,to se zove upoznavanje,a kako ce igrati videcemo
O

Omorika

pre gotovo 3 godine

Gde ovog panteri iskopase...
Б

Брат од Генија

pre gotovo 3 godine

Има много њих који су тако као ти јаки на речима ајде бато да видимо на терену то што причаш
l

lovemelikeudo

pre gotovo 3 godine

Pa ti da imas to sve kao sto pricas ne bi dosao u najboljim godinama i relativno mlad u raspalu Srbiju,sve ostalo su bajke.Decko ne postoji na fudbalskoj mapi i dosao ovde da odigra Evropu i da se proda.Pametnom dosta.On je godiste Nejmara,toliko.Hajajaha
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Kakva logika, nije dobar kao jedan od najboljih Igrač sveta u zadnjih 20 godina = ne valja.
N

N.d.

pre gotovo 3 godine

A eto ledjendo dovescemo igraca koji je u francuskoj dao 20 golova prosle sezone jer on jedva ceka da dodje u Srpsku ligu. Dosao je zbog para i kraj price. Tako stoje stvari ne samo kod nas nego u svim ostalim ligama van liga petice i ostalih liga na zapadu. Koliko samo u turskoj imas preplacenih igraca a turska liga nije sala a ipak su preplaceni jer drugacije ne bi doveli iole kvalitetnog igraca. Igrac koji ima iakustvo igranja u francuskoj ligi moze ladno u srbiji da da 20+ golova i da bude i vise nego korektan u evropi. Po meni je ovo ok pojacanje tj logican potez. Samo jos da se poklope kockice i da decka krene i da se privikne na nase uslove
v

vkv

pre gotovo 3 godine

čemu intervju kad ga nismo videli ni kako igra polako
N

Napokon bik

pre gotovo 3 godine

Dosta je istrosenih volova.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

Evo ja se izvinjavam, nisam te prepoznao.......

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Izuzev ovih dredova,deluje kao ozbiljan igrac. U Kazahstanu mora igrati bar pola sata,a ja bih ga stavio celu utakmicu. Krstovic nema trenutno kvalitet za Evropu (Solidan je za domace prvenstvo,ali Gavric bi morao biti prva opcija za obaveznog klinca u igri.), Pavkov mora poceti ako Dioni ne bude starter,ali bih pre zeleo Dionija od starta,sigurno je kvalitetniji igrac. Borjan-Gajic -Dragovic-DEGENEK-Rodic-Sanogo-KANGA-Falko-Ivanic-Katai-Dioni. U slucaju da vodimo Krsticic umesto Ivanica,neka igra centralnog veznog,a Kanga da predje na ofanzivnog veznog. Prilikom drugacijeg ishoda u 60. minutu izmene: obavezna izmena ako ne vodimo-Bakajoko umesto Gajica,a ostale zavise od partija igraca. Ako je Dioni igrao dobro,preci na 4-4-2 i ubaciti Pavkova umesto Ivanica (kaze Dioni da najbolje igra u toj formaciji),Ben/Gavric umesto Falka,ako ovaj nije pruzio dobru partiju. Ako je Dioni igrao lose,Pavkov umesto Dionija i Ben/Gavric da udju u igru,ostaje 4-2-3-1 u tom slucaju,sa mogucnoscu transformacije u 4-1-4-1 sa Kangom pomerenim napred ili 4-1-3-2 (Ben kao lazni spic ili Dioni i Pavkov u varijanti 1). Pravicemo Miloja 1 i 2 od blata,ocekujem Kangu na klupi i Pankova u igri,ima Stankela nesto protiv Kange i Degeneka iako je prvi savrsen organizator igre,a drugi najbolji stoper posle Dragovica i uz Le Taleka u zadnjoj deceniji.
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Idi gledaj u sunce ili se leci...saberi se osobo. Istripovao si se da si vrhunski znalac.
F

Firga

pre gotovo 3 godine

Ne tropaj.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ma kakav Gavric, jel ti zaista mislis da je on toliko dobar igrac… eto, stavi Gavrica, preseli Kataija na klupu! Jel si realan!?

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

I ja sam se tome nadao, ali vidiš da Mister Dolar i dalje kombinuje, dok se ne prekombinuje... Igraće 'ladno u formaciji 3-4-2-1 i to sa Babićem i Pankovim u prvoj postavi, što znači Rodić i Gajić, Sanogo i Krstičić (pošto čovek ima očiglednih problema sa dirigentima), te Ivanić, Katai i Ben (kao špic) Vraćaj Degeneka i Kangu u prvi tim pa kombinuj do mile volje. Ako sastav bude sledeći, a biće, sasv sigurno (Borjan, Dragović, Pankov, Babić, Gajić, Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Katai i Ben) sledi bunker u Almatiju i dobro nam se ne piše jer Zvezda igra napadački fudbal I ne ume da se brani. Moj savet I moje mišljenje za tim u Almatiju je sledeći: Borjan, Degenek, Dragović, Bakayoko (Gajić), Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Ben, Pavkov (Dioni)... I pobeda je naša, nek primimo gol ali daćemo im bar dva, a kasnije ubaciti Falca i Krstičića i čuvati rezultat!!!

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

@DajFaul Pa koga će umesto Gajića, Bakayoko-a ili još gore Gobeljića. Trenutno bolje nemamo, jer naši skauti umesto da dovede igrače u Zvezdu, oni ih teraju iz kluba (Milunović) ili na klupu (Degenek, Kanga itd.)... Moje mišljenje da nikako ne treba da igramo u formaciji 3-4-2-1, jer je ta formacija pogubna za Zvezdu, sve je bolje osim Babića i Pankova u prvom timu, pa ne može Dragović na sve strane!!! Igrati 4-2-3-1 ili standardno 4-1-4-1 Tim: Borjan, Degenek, Dragović, Bakayoko (Gajić) , Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Falco (Bakayoko), Ben i nema brige...
V

Vreme

pre gotovo 3 godine

Na pogrešnom mestu si se raspričao, na terenu treba da pričaš, treba mu dati vremena. Prvi utisak tu je zato što nekome to odgovara, i nisu sve njegove pare što dobije, naravno ako se razumemo.
B

Bzz

pre gotovo 3 godine

Raspricao se ? Pa rade intervju sa njim, treba da cuti ?!
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Ti razumeš koncept intervjua, znaš da nije on došao u redakciju, izvristao se na novinare i zatim ih naterao da objave to?
K

Ključ

pre gotovo 3 godine

Pa kako da se isprica na terenu, kada ga Moster ni ne pušta u igru više od 10 minita.
Б

Борис

pre gotovo 3 godine

И ја сам само једном уживо гледао Реал.Против ПАРТИЗАНА.Играо и Зидан.Галактикоси!!!!
B

Blade123

pre gotovo 3 godine

Čekaj, to bilo onda kad ste ih pobedili sa velikih 0:0?!
b

bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

i ja 40 godina gledam LS u svakom formatu i cekam kad ce Partizan ostvariti tu pobedu... Sramota da takva "gromada" nema niti jednu jedinu pobedu...
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

I ja sam samo jednom gledao liverpul, arsenal, totenhem, bajern, psz, napoli... gledao bih i milan ali nisam mogao... i to sve u zadnje 4 godine

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Da te Bog pogleda u Almatiju i da ga, ne uguraš, nego ubaciš bombu u njihovu mrežu... Želim ti sve najbolje u prvoj pravoj tekmi za tebe u Zvezdi!!!
d

dezavi

pre gotovo 3 godine

Bravo za intervju,i da imate sto vise ovakvih.
A

Alessandro

pre gotovo 3 godine

Dosta jak na rečima. Hajde da vidimo tu jačinu kada bude najpotrebnije dole na travi!
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

Nadamo se da ces uskoro da udjes u formu, pa da na derbiju metnes jedno dva komada zenama u crnom.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Kako li ce taj da igra,ima gradju ko Jokic,a jos i stomacinu,bolje da smo ostavili Falcinelija ove sezone bi bio top
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Koja stomacina, mislis da bi ga neko potpisao sa stomakom ?
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

A Jokic je los igrac jel? Hahahhaha pa Jokic s tom gradjom najjaci igrac na svetu, a ovi sto su napumpani i grme s misicima tankosava…. Bitna je snaga da se razumemo, ali moras da poznajes malo sport kojim se bavis, da imas smisla…
M

Mitar iz dubica

pre gotovo 3 godine

Pa i Borha je bio spor i trom,al je igrao ekstra
X

X5

pre gotovo 3 godine

Koji Jokić, jel to onaj što je reprzentaciju odveo u tokio? A da nije, to je Dončić.