Komentari na vest

INTERVJU - Aleksandar Pejović: I prošle sezone smo bili dvanaesti u septembru, a na kraju...

G

GostRider

pre oko 2 godine

Uprava napolje
@

@@@

pre oko 2 godine

uz dužno poštovanje prema Cakiju, Maticu i drugima, majstorstvo je dribling u 5. i 6. brzini, a ono rolanje lopte i dribling u slow motionu ne pravi razliku. Majstor u modernom fudbalu, makar gledajući naš domaći, je npr. Ivanić koji ima lagan trk i konkretan je, Dijabate sa njegovim drublingom, možda i najviše Ovusu, a čast izuzecima Kataiju i Nathu, mada i njih vreme polako guta...
z

zzzzz

pre oko 2 godine

A na kraju… krece namestanje (poprincipu ja tebi ti meni)
m

medjed

pre oko 2 godine

Sirovina, nakon onog pesnicenja trebao je popiti polugodisnju suspenziju....
z

zli poručnik

pre oko 2 godine

nije vam svake sezone nova godina
Z

ZDj

pre oko 2 godine

Zar ovaj lik nije suspendovan na neko vreme zbog onakvog nasilničkog ponašanja. Sirovina udara pesnicama protivničkog fudbalera.
A

Archie

pre oko 2 godine

Čoveče trebalo vam je 9 utakmica da bi ste upisali 1 pobedu i sada pretite i najavljujete napad na Evropu? Šta ćete u Evropu ako će vas tamo opet sramotiti neki Estonci ili Maltežani? Ko od toga ima koristi? Klub bez ikakve vizije, ambicije i želje. Čim se pojavi prva ponuda za igrača Tončev prodaje, pa dovodi strance za koje ni Vikipedija nije čula. Tačno FSS treba da izdaje dozvole koji klubovi smeju da igraju Evropu, da se slučaj Radničkog ne ponovi po treći put.
D

Desava se

pre oko 2 godine

Evo Jos jednom klubu je trebalo mnogo vremena da bi pobedio. Jednu je cak u produžetku pobedio opet gol u zadnjoj sekundi.
G

GostLAKALAJA

pre oko 2 godine

zvezda SAMPION!!!
M

Mop

pre oko 2 godine

Posle vaših izdanja u Evropi bolje i da ste ostali 12. Ne sad nego uvek od raspada SFRJ. I vi i onaj mučeni Čukarički. Voša dobi Italijane, Spartak Čehe a vas tamburaju u prvom kolu kvalifikacija za LK. Pustite vi plej of i Evropu samo štetite u istoj, godinama. Boga pitaj koji su interesi ovde. Ajde Čukarički prodaje klince ali ovaj Radnički je šou. Više tuga.
S

SAMO VOSA

pre oko 2 godine

Vosa izbacivala Italijane,Francuze,Turke,Madjare,Beloruse,nereseno sa Nemcima,Belgijancima...to je od raspada SFRJ.Ali i to moze bolje.
D

Da je

pre oko 2 godine

bilo pravde nebi tvoj klubić izvukao bod u zadnjoj sekundi protiv ovog istog Radničkog. Ali zato ti i imas komentar na temu Radnicki Nis i naravno sve sto ima veze sa njim.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ne bi se piše. I taj moj klubić ima više navijača u Nišu nego tvoj Radnički na celom svetu. A ako nije istina da se u poslednje vreme ozbiljno brukate kad god izadjete u evropska takmičenja, ti dokaži suprotno.
R

Radnicki

pre oko 2 godine

Je prosečan klub i nije bruka i kada izgubi ali taj tvoj klub je mnogo ,mnogo Veca bruka pa ti zato daljem puno lepih pozdrava iz Larnake.
M

Mop

pre oko 2 godine

Jao ćuti. Gzira vas izgazila. Ne možete utakmicu u Evropi da dobijete. Mi bar one druge sa Malte dobili 4-1, a realno smo užasni ove sezone.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Bolje da ste ostali 12. Ovako vas je na kraju Gzira isprašila.