Interu potrebno 30.000.000 za De Paula

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.11.19. | 21:18

Udineze postavio svoje uslove za transfer u januaru, sprema se teren za Žirua

Sprema se Inter da ove zime dovede nekoliko ozbiljnih pojačanja kako bi ostao konkurentan u napadu na prvi Skudeto posle deset godina, a možda i najveći fokus biće usmeren ka najboljem igraču Udinezea Rodrigu de Paulu.

Nije tajna da Interovi skauti mesecima prate Argentinca koji sve više pokazuje da je spreman da napravi sledeći korak u karijeri, a kako se može čuti u italijanskim fudbalskim krugovima Nerazurima će za realizaciju ovog transfera biti potrebno 30.000.000 evra.
“Možda ćemo imati problema u januaru, Udineze nije klub koji može da zadrži igrač u slučaju velikih ponuda“, priznao je sportski direktor Zebri Pjerpaolo Marino.  

Izabrane vesti

Ideja Interove struke je da unese malo svežine u vezni red, a De Paul je na oku zbog svojih tehničkih karakteristika, dobrih kretnji sa i bez lopte, ali i dobrog osećaja za realizaciju kroz gol ili asistenciju. Ove sezone Argentinac ima jedan gol na deset utakmica za Zebre.

Međutim, postoji određena šansa da bi Inter mogao da spusti cenu za De Paula u slučaju da u transakciju budu ubačeni talentovani mladi igrači.

Pored veznog reda Inter će raditi i na tome da pojača napad Olivijeom Žiruom. U slučaju da Čelsiju bude uložena žalba i omogući se bivšem šampionu Engleske da već u januaru mogu da registruju nove igrače, Žiru bi bio otvoren za transfer u Milano. Poznato je da Antonio Konte jako ceni Žiruove kvalitete još iz vremena zajedničke saradnje na Stamford Bridžu. U slučaju da Čelsi i dalje bude “pod ključem“, Žiru će otići na leto kao slobodan igrač pošto mu ističe ugovor.

Francuz je sada u drugom planu jer prednost ima talentovani Tami Abraham, dok sve bolje igre pruža i Miši Batšuaji.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara