Aleksis Sančez (©reuters)
Aleksis Sančez (©reuters)

Interovim mukama nema kraja: Aleksis se povredio i propušta derbi?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.10.20. | 23:04

Još se čeka potvrda iz kluba, ali sve ukazuje da Čileanac neće biti spreman za subotnji gradski duel protiv Milana

Inter i ove godine ima šampionske ambicije, ali ono što se u svlačionici Nerazura dešava poslednjih dana može da se objasni samo kao ozbiljan maler. Pošto je testiranjem utvrđeno da su čak šestorica prvotimaca zaraženi virsuom korona iz Čilea stiže nimalo prijatna vest – povredio se Aleksis Sančez!

Još nema zvanične potvrde iz kluba pošto se Aleksis u Milano vraća u petak popodne, ali sve ukazuje na to da je Sančez tokom reprezentativne akcije doživeo povredu mišića zbog čega ga neće biti na terenu stadiona Đuzepe Meaca u subotu od 18 časova!

Izabrane vesti

Sančez je povredu navodno doživeo tokom kvalifikacionog meča za Mundijal 2022. protiv Kolumbije. Odigrao je ceo meč, čak bio i strelac prvog gola za svoju zemlju. Odmah pošto bude sleteo u Grad mode pregledaće ga klupska lekarska ekipa kako bi se ustanovio stepen problema koji muči krilnog napadača. Aleksis se kratko oglasio i poručio da se dobro oseća.

“Dobro sam, nije ništa ozbiljno. Hoću li biti spreman za derbi u subotu? Uvek sam spreman“, kratko je izjavio Sančez, dok mediji u Čileu tvrde je povreda ipak ozbiljnije prirode. Bar za toliko da neće biti spreman za subotu.

Ako je zaista tako, Sančez će postati deveti igrač na kojeg Antonio Konte neće moći da računa. Podsetimo, pozitivan PCR test dobili su Andrea Bastoni, Roberto Galjardini, Radža Najngolan, Milan Škrinijar, Andrej Radu i Ešli Jang, suspenziju zbog crvenog kartona još odrađuje Stefano Sensi, dok povredu kolena ima Matijas Vesino.



tagovi

Aleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara