Bajern precrtao Tolisoa

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.20. | 11:29

Transfer lista mu ne gine, on nema ništa protiv...

Kada je došao u leto 2017. godine za 41.500.000 evra Korentan Toliso (25) postao je najskuplja akvizija u istoriji Bajerna. Godinu dana kasnije francuski vezista postao je prvak sveta u Rusiji i Bavarci su mogli da se pohvale kako su napravili sjajan potez. Cena mu je dodatno porasla. U zimu 2020. Tolisoa nigde nema. Figurira tek kao šesta opcija za vezni red kod Hansija Flika (posle Kimiha, Tijaga, Gorecke, Kutinja i Milera) i sva je prilika da uskoro ide na transfer listu.

Mada Francuz ima još pune dve i po godine ugovora, Bajern neće čekati predugo. Bild tvrdi da klupska uprava želi da ga proda već na leto, a ništa protiv nema ni sam igrač. Navodno, samo bi nekakva čudesna eksplozija Tolisoa u finišu sezone mogla da promeni odluku čelnika iz Minhena. Međutim, pitanje je kako bi tako nešto uopšte i moglo da se dogodi ako je iskusni vezista u 2020. dobio svega 13 minuta i to u kupu. Pritom, kod Flika je samo u dva navrata bio starter, u manje važnim utakmicama.

Izabrane vesti

Imaju Bavarci još jedan dobar razlog da se raziđu sa Tolisoom. To su česte povrede koje su ga kraće ili duže u nekoliko navrata odvajale od terena u poslednje tri godine. Ipak, mnogo je važnije napraviti mesta za kapitalca kog priželjkuju i navijači i uprava Bajerna. A to je Kai Haverc.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara