Filipo Falko (©Star Sport)
Filipo Falko (©Star Sport)

Interesovanje iz Turske za Filipa Falka

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.07.21. | 19:59

Italijanski fudbaler želja povratnika u elitni rang turskog fudbala

Skupo je Crvena zvezda platila zimus Filipa Falka. Izdvojili su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana 1.200.000 evra za tadašnjeg fudbalera Lećea, ali se posle šest meseci boravka u Beogradu nije naigrao. Svega 365 minuta otkako je potpisao, na početku ove sezone samo 19, mada je Dejan Stanković odlučio da ga pusti od starta protiv Mladosti iz Lučana.

Sreda, 20.30: (1,43) Crvena zvezda (4,50) Kairat (7,75)

Izabrane vesti

Konkurencija na krilima je velika i Falko dosad nije uspeo da ostavi dublji trag, niti da se ozbiljnije nametne Dejanu Stankoviću. Ali, interesovanja za njega i dalje ima. Iz Turske stižu informacije da Altaj drži Filipa Falka na listi želja. Povratnik u elitni rang tamošnjeg fudbala u potrazi je za igračem Falkovih karakteristika, koji može da igra kao "desetka", ali i da posluži kao opcija u ofanzivnom delu. Na spisku se nalazi još nekoliko imena, ali je Falkovo posebno interesantno zbog njegovog statusa u Crvenoj zvezdi.

Kako javlja lokalni list Jeni Asir, inače baziran u Izmiru baš kao i Altaj, uprava novog člana turskog prvenstva već je povukla određene poteze kako bi se Falko doveo tokom ovog prelaznog roka. Što ukazuje da je interesovanje sa krajnjeg zapada te zemlje ozbiljno.

Altaj je ovog leta doveo defanzivnog univerzalca Čejhuna Gulselama, zatim štopera Erika Bjerkandera iz Mjelbija i centralnog veznog Tasijana na pozajmicu iz Gremija. U narednih nekoliko dana trebalo bi da stigne i golman Arsenala Runar Runarson.

Filipo Falko sa Crvenom zvezdom ima ugovor do juna 2023. godine, a njegova tržišna vrednost pre nešto više od mesec dana iznosila je 3.500.000 evropskih novčanica.


tagovi

Altajletnji prelazni rok 2021Filipo FalkoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara