Inter vraća Ikardija u prvi tim

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 18:09

Velika promena u timu, videćemo samo do kada će to trajati

Mauro Ikardi svakodnevno podiže fudbalsku Italiju na noge. Neizvesnost oko njegove dalje fudbalske budućnosti i karijere svakodnevna je tema italijanske sportske štampe, a pogotovo od momenta kada je Antonio Konte rešio da Argentinca izbaci iz prvog tima i onemogući mu da radi ekipne treninge tokom priprema.

Konte je očekivao da će ovog leta konkurenciju u ofanzivi pojačati s dvojicom top pojačanja. Romelu Lukaku je stigao u rekordnom poslu, ali je Edin Džeko promakao, jer je potpisao novi ugovor s Romom. Kako je u rotaciji sada jedino ostao Lautaro Martinez, Antonio Konte se odlučio za korak koji je sve mnogo iznenadio – vratiće Ikardija u prvi tim!

Izabrane vesti

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

Kako javljaju italijanski Skaj i milanska medijska kuća Sport Medijaset, Ikardi će večeras prvi put posle mnogo vremena ponovo biti sa saigračima u radu, odnosno pripremama za novu sezonu koja počinje za vikend. Ubrzo potom na sajtu Intera objavljeno je da je Ikardi zvanično izabrao broj "7" na dresu, pošto je svoju "devetku" ustupio Romeluu Lukakuu.

Videćemo samo dokle će to trajati i da li je ovo potez kako bi se alarmirali Napoli i Juvetnus, ili zaista potez koji će Ikardiju omogućiti da se vrati na veliku scenu.

Podsetimo, Napoli je prvo dao rok Ikardiju i njegovoj zastupnici, ujedno i ženi Vandi Nari, rok do srede da se izjasne povodom ličnih uslova saradnje. Sreda je prošla, onda i četvrtak, zbog čega su u Napulju izgubili živce i rešili da se okrenu dovođenju iskusnijeg Fernanda Ljorentea za ugovor vredan 2.500.000 evra po sezoni, plus bonuse.

Ako je to zaista tako, Ikardiju kao opcija ostaje jedino – Juventus. To je njegova želja bila od momenta kada je izbačen iz Interovog prvog tima, ali Stara dama sada ima pretrpanu ofanzivu, pogotovo još sa Pipitom Iguainom, da im Ikardi jednostavno – ne treba. Bar dok se ne reši Iguainov, ili status Paula Dibale.

Ostaje da se vidi koliko će ovaj potez Kontea biti ozbiljan i da li će stvarno doći do pomirenja dve strane, pošto je pre više od mesec dana izgledalo da su srušeni svi mostovi između Intera i Ikardija...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara