Romelu Lukaku i Valerij Bondar u prvom meču u Kijevu (©Reuters)
Romelu Lukaku i Valerij Bondar u prvom meču u Kijevu (©Reuters)

Inter – Šahtjor, najveća kvota na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.20. | 10:49

Nigde na planeti nećete pronaći veće kvote danas na Nerazure i Pari Sen Žermen

Danas se spušta zavesa na grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona. I dalje nisu poznati svi učesnici osmine finala elitnog takmičenja Starog kontinenta. Mozzart je opet pripremio promo kvote, najveće na svetu.

PARI SEN ŽERMEN – BAŠAKŠEHIR, kec 1,17

Izabrane vesti

Pariski Sveci su sigurni učesnici osmine finala Lige šampiona posle pobede RB Lajpciga protiv Mančester Junajteda sa 3:2. Ovaj meč je prekinut u utorak uveče na Parku prinčeva zbog rasističkog vređanja napadača turskog tima Dembe Baa od strane četvtog sudije, Rumuna Sebastijana Kolteskua. Utakmica se nastavlja danas (18.55) od 13. minuta, kada je bio prekid, a biće novi delioci pravde predvođeni glavnim arbitrom Danijem Makelijem iz Holandije.

Parižani žele tri boda i prvo mesto kako bi revanš nokaut faze igrali na svom stadionu. Gosti iz Istanbula su rasterećeni, njima će večeras biti sigurno poslednja utakmica u Evropi za ovu sezonu. Trener domaćeg tima Tomas Tuhel se odlučio u utorak uveče da počne meč sa udarnim tandemom napadača, Nejmar – Kilijan Mbape. U prvoj utakmici ova dva tima pre mesec i po u Istanbulu vicešampion Evrope je pobedio sa 2:0 pogocima Italijana Mojzea Kena.

INTER – ŠAHTJOR, kec 1,40

Inter je bio na pragu eliminacije iz Lige šampiona posle poraza na svom terenu od Reala (0:2). Ipak, četa Antonija Kontea je prošle nedelje pobedila Borusiju iz Menhengladbaha u gostima sa 3:2 i produžila nadu da može da se plasira u osminu finala elitnog takmičenja Starog kontinenta. Ne zavisi, ipak, sve od Nerazura. Ako pobede Šahtjor na svom terenu, a Real i Menhengladbah odigraju nerešeno u Madridu, Inter ispada.

Eliminacija visi kao Damoklov mač nad glavama Kontea i fudbalera Intera, ali na njima je da svoj deo posla uradi. Šahtjor je takođe u igri za plasman među 16 najboljih timova Evrope. Dobio je tim iz Donjecka dva puta Real. Navijače italijanskog giganta raduje dobra forma fudbalera u crno-plavim dresovima u poslednje vreme. Konte gaji napadački stil fudbala. Inter je na tri poslednje utakmice postigao čak devet pogodaka.

Italijanski stručnjak na klupi nekadašnjeg šampiona Evrope već duže vreme ne može da računa na povređenog Urugvajca Vesina, dok su Nikola Barela i Arturo Vidal pod znakom pitanja. Očekuje se da će u špicu biti Romelu Lukaku i Lautaro Martinez, dok će Aleksis Sančez da bude džoker. Gosti iz Donjecka stižu na Đuzepe Meacu bez nekoliko važnih igrača kao što su Ismaili, Konopljanka, Krivcov, Moraes, Mališev... U prvom meču pre mesei i po u Kijevu nije bilo pogodaka.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Liga šampionaPari Sen ŽermenBašakšehirInterŠahtjor DonjeckLionel Mesinajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara