Vest Hem? Šalite se...

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.04.20. | 10:44

Da li je ovaj čovek bilo kome više potreban...

Inter ga ne bi uzeo ni da im ga džabe ponude, Mančester Junajted gde kako da ga se pod hitno reši... I tako već mesecima unazad. Situacija Aleksisa Sančeza dosta je teška, a sve to dodatno komplikuju brojne povrede koje su se "okomile" na Čileanca. 

Zato je kontakt koji stiže od ljudi iz Vest Hema verovatno zagolicao maštu pre svega čelnika Đavola. Navodno, Čekićari su se raspitivali kod Sančezovog agenta o mogućnosti da ovaj pokuša da karijeru rehabilituje u Londonu. 

Izabrane vesti

Iskusni krilni napadač ove sezone ima svega 199 minuta u Seriji A i jedan jedini gol. Nezavisno od toga u Vest Hemu očito veruju da bi Sančez mogao da predstavlja pojačanje za taj tim od jeseni. 

Dejli mejl ne navodi koliko su kontakti ozbiljni i da li bi Čekićari bili spremni da Aleksisu ponude ludačku platu koja mu je zagarantovana u Mančesteru sve do leta 2022. Podsetimo, Čileanac ima čisto 400.000 funti nedeljno, ne računajući razne bonuse s kojima ta suma ide na preko pola miliona?! 

Inter tokom pozajmice plaća samo 100.000 funti.     

Britanski mediji pre nekoliko dana izračunali su da je Sančez otkako je stigao na Old Traford 2018. zaradio 68.650.000 funti.

Za taj novac postigao je pet golova...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara