©fk.imt
©fk.imt

IMT vratio Alena Stevanovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 21:01

Iskusni fudbaler posle godinu dana ponovo među Traktoristima

Svega nedelju dana ostalo je do početka nove sezone u Mozzart Bet Super ligi te klubovi naporno rade na tržištu kako bi spremno dočekali prve izazove. Tako je IMT ovog petka predstavio četvrto pojačanje u letnjem prelaznom roku - Alena Stevanovića.

Pre samo pet dana 33-godišnji fudbaler rastao se sa indijskim Džamšedpurom, ali mu nije bilo potrebno mnogo vremena da pronađe novi angažman. Prihvatio je poziv sa Novog Beograda da se vrati među Traktoriste i potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Milana Đorđevića.

Izabrane vesti

Stevanović se baš sa Novog Beograda prošlog leta otisnuo u Indiju, međutim, tamo se nije snašao. Dobio je po dolasku kapitensku traku, ali kako je sezona odmicala minutaža mu se smanjivala te je epizodu u Džamšendpurom okončao sa učinkom od samo jedne asistencije na 18 utakmica u svim takmičenjima.

Za IMT je prethodno pružao odlične partije, doduše, u Mozzart Bet Prvoj ligi pomogavši Traktoristima sa tri gola i devet asistencija da se domognu istorijskog plasmana u elitni rang. Sada će pokušati da mu pomogne da ostane u Super ligi.

Pre Stevanovića, IMT je angažovao Antoana Batisa, Joana Kurta i Nemanju Belića, dok su klub napustili Darko Stojanović, Zarija Lambulić, Milan Delević i Gabrijel Obekpa.



tagovi

IMTAlen StevanovićMozzart Bet SuperligatransferiLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara