IMT imenovao novog trenera: Osvojio je titulu u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 11:44

Reč je o Milanu Đorđeviću

IMT je rešio pitanje šefa stručnog štaba. Posle odlaska Nebojše Jandrića, rukovodstvo kluba sa Novog Beograda odlučilo se da poverenje ukaže mladom stručnjaku Milanu Đorđeviću.

Reč je o treneru koji sa velikim uspehom vodio omladince IMT-a u protekloj sezoni. Na kraju uspeo da se okiti titulom šampiona Srbije ispred Crvene zvezde, Čukaričkog i Partizana.

Izabrane vesti

Dovoljna razlog da čelni ljudi IMT-a novog trenera pronađu u bazi.

“Pre svega, osećam ogromno zadovoljstvo zbog godinu ipo provedenih u IMT-u. Ponosan sam na rezultate koje smo postigli u omladinskoj školi, posebno prošle godine kada smo završili treći. Mislio sam da je to bio naš najveći uspeh, ali smo se dodatno motivisali i uspeli da osvojimo titulu, čime smo obezbedili direktan plasman u Ligu šampiona za mlade.  Smatram da je ovo veliki uspeh za klub i za naše mlade igrače, plod našeg zajedničkog rada. Imenovanje za trenera prvog tima predstavlja veliku čast za mene, ne samo kao obavezu već i kao privilegiju. Planiram da nastavim sa podizanjem kluba na još viši nivo, inspirisan radom Nebojše Jandrića i uz dobru saradnju sa svim članovima kluba. Energija i kvalitetan rad su ono što nas krasi, i cilj nam je da ove godine podignemo lestvicu još više“, poručio je Milan Đorđević.



tagovi

IMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara