Everton merači tandem Napolija, De Laurentis bi prihvatio ponudu od 80-90 miliona evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.20. | 23:04

Ančeloti ne krije da bi voleo...

Napolitanci se uzdaju u svog bivšeg trenera Karla Ančelotija! Ne baš sjajnu finansijsku situaciju, ali i ne mnogo bolje međuljudske odnose u klubu, Karleto bi mogao da popravi ukoliko bi rešio da kupi tandem sa San Paola Alan/Irving Lozano, o čemu piše Frans fudbal.  

Francuski list navodi da sa Gudisona stižu ozbiljni signali da je Ančeloti ozbiljno zainteresovan za brazilskog vezistu i meksičkog napadača koji nije ispunio očekivanja otkako je stigao iz PSV Ajndhovena. 

Izabrane vesti

Procena je da su Englezi spremni da ponude između 70 i 80 miliona za napuljski paket, što bi trebalo da zadovolji apetite Aurelija de Laurentisa. Glavni cilj je povratiti novac uložen u Lozana (blizu 40.000.000 evra), dok cena Alanu već uveliko pada i gazda Napolija svestan je da je napravio grešku kada je odbio da ga proda Pari Sen Žermenu prošlog leta. Sve to u kombinaciji sa lošom sezonom učiniće da Brazilac postane lakša meta na leto.    

Pritom, ne treba zaboraviti da Alan nije u dobrim odnosima sa trenerom Đenarom Gatuzom...

Irving Lozano predstavlja veliko razočarenje. Napoli je za njega dobio bio bitku sa mnogo bogatijim klubovima od sebe, ali Meksikanac je odigrao jedva nešto malo više od 700 minuta u Seriji A i postigao samo dva gola. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara