Komentari na vest

Imamo trenera u 'ligama petice'! Drugi na tabeli i već sada ovo je iznad svih očekivanja

M

Materaci

pre oko 2 sata

Sinisi M.treba prvi da se spominje kao trener broj 1 odavde,konstantno je radio u Italiji,cak vodio Milano...doobar je i Joksni Djuka bio,ali Miha je daleko iznad
M

Mikac678

pre oko 2 sata

@v1ad naravno da većina nije čula za njega ali Runjaići su Srbi iz Krajine i ne vidim neki problem, čovjek je rođen u Austriji i Austrijanac srpskog porekla. Nema tu nikakvog prisvajanja ili ne znam ni ja čega, jer mi nismo kao neki naši susedi koji pobili i proterali skoro sve Srbe ali zato bez problema svojatu svakog Srbina koji je iole poznat jer eto rodio se na teritoriji današnje Hrvatske.
K

Kalabasas

pre oko 2 sata

Da ima bilo šta sa nama,sa fss,sa našom trenerskom školom,doktrinom...zajedno bi sa dekijem,markanom,paunom ,rasovicem,dukijem,savom,lalatom... i slicnima zamajavao ljude,davao neke bajkovite izjave...čekao koga sledećeg prevariti... Ovako red,rad ,disciplina pa dokle stigneš...
B

Baggio

pre oko 3 sata

Kad moramo da prisvajamo neke Runjaiće sve vam je jasno
В

Волина златиборска

pre oko 3 sata

Удинезе. Као да је то неки велики клуб. Не зна човек шта је пропустио. Да је прошао Бата Ђорину школу сад би се за њега отимали непалски и бутански суперлигаши.
B

Bubalo 22

pre oko 3 sata

A ja mislio, da neki klub iz liga petice traži Piksija 😉
B

BCS Šabac

pre oko 4 sata

Nije on Srbin, kao i mnogi drugi, Dončić, braća Petrovići, Kerkez, Bajčetić, Komazec... Sve živo prisvajao.
B

Brankoni84

pre oko 4 sata

A trenera Rome ste zaboravili, Jurić je "bivši" Srbin, majku mu pa valjda se i to nešto računa.😁😁😁
P

Pinturikio1

pre oko 4 sata

Naslov jasno govori o jednom treneru, on se TEK pominje na pola taksta, u prvoj polovini se pominju naši kvazi treneri...
g

gost1234

pre oko 4 sata

nije ovo nista kako pisu izvestaje sa utakmica, s kraja od pocetka...
V

Viki Miljković

pre oko 5 sati

Eto, šta Austrija napravi od čoveka.. A da ga mi lepo dovedemo kod Bata Đore da se vrati na fabrička podešavanja. Šalu na stranu, svi ti koji su odrasli u drugim sistemima nisu srpski fudbal. Nego alibi da nije otišlo dođavola. A jeste.
G

Goust

pre oko 4 sata

Bravo za komentar!

Bojank91

pre oko 5 sati

Nije rođen ovde niti se školovao za to što radi jer da jeste ne bi ništa uradio
J

Juzna pruga

pre oko 5 sati

Tacno tako i jos mnogo nasih trenera koji citavu karijeru grade van granica nase zemlje i to uspesno a da vi gospodo niste ni culi za njih, niti pratite desavanja vezana za njih. Pisite malo i o njima, istrazite malo na netu.
g

genije

pre oko 5 sati

Dovesti ga u Zvezdu
R

Rokatoni

pre oko 2 sata

Grobari lupaju minuse prpa, nebi jim pomogao Milošević i Nikolić zajedno kad bi srpski Runi podpisao za Zvezdu
I

Ivynola

pre oko 6 sati

Koji Mi? Covek je rodjen u Austriji i ceo zivot radio i stvarao preko, plus usao je u godine, da je video perspektivu ovde dosao bi davno…Nema on veze sa nama, samo se zove i preziva isto. To je nesto sto mali narodi kao mi moraju da shvate.
k

kolega iz režije

pre oko 5 sati

Ti sad interpretiraš na svoj način nacionalnu pripadnost čoveka koji sam insistira na tome da je srbin a mora da insistira pošto zna da ima mnogo interpretatora.
.

.,.,.,.,.

pre oko 5 sati

Zanimljivo za Kostu koji je roden u Austriji se prica da je "Austrijanac" jer je roden tamo i sve je napravio tamo, dok se Aleksandra Pavlovica ovde vreda na najgnjusnije moguce nacine i prica se da je srbin, nema veze sta je roden u Nemackoj, ah ti dvostruki arsini
S

SS Lazio

pre oko 6 sati

Momak ima vise srece nego pameti. Protiv Bolonje, Udineze je bio sve samo ne ravnopravan protivnik. 22:5, sutevi o okvir gola za Bolonju. 5:1, velike sanse za Bolonju. Na kraju, Udineze potpuno nezasluzeno uzima bod Bolonji kao gost. Sledece kolo, Udineze kao domacin pobedjuje Lacio. 8:17, sutevi u gol. 3:5, sutevi u ovir gola. 4:13, korneri. Lacio cak jednom pogadja okvir gola. Na kraju, Udineze nezasluzeno uzima tri boda. Na kraju prvenstva, Udineze ce tovariti tamo od 14-15 mesta i dole.
e

eses

pre oko 6 sati

Navijamo za isti klub, al si pglu brate moj
D

Dragan VG

pre oko 4 sata

Gledao sam uzivo utakmicu protiv Lacija. Ja nisam video toliko nadmoc ili bespomocnost Udinezea o kojoj ti pricas. Tek nakon crvenog kartona su se povukli i tek u 90+ nekom minutu primili gol, za 2:1.
J

Just

pre oko 6 sati

David Pejicic je tu, mlad igrac ali igra za Sloveniju Na Instagramu ima samo srpsku zastavu
С

СРБИН007

pre oko 6 sati

ХВАЛА БОГУ!!! Мало нас је да се делимо,и да нас границе,често вештачке и политичке деле! Сви Срби за једног Србина,један за све!🇷🇸🇷🇸🇷🇸
v

v1ad

pre oko 6 sati

Niko cuo ili ga spominjao do sad ali kad je uzeo neki klub iz Italije odmah je "nas"?
G

Galezza

pre oko 6 sati

Zele da kazu da su mu pratili karijeru ali nam tek sad javljaju hahahah
T

Targaryen

pre oko 6 sati

Odlično primećeno… srpska posla 😂