Imamo šansu da igramo sa velikim momcima

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.08.19. | 09:47

"Imamo garantovano mesto u evropskom fudbalu, ali mi želimo malo više, a to je Liga šampiona", kaže štoper Crvene zvezde

Miloš Degenek se vratio u Crvenu zvezdu i to na vreme. Zategao je odbranu, bio je odličan u kvalifikacionim utakmicama i biće neko na koga će se crveno-beli osloniti i u sudaru sa Jang Bojsom koji bi u slučaju prolaska garantovao novu sezonu u Ligi šampiona.

Upravo je o tome govorio Degenek u razgovoru za australijski theworldgame.sbs.com.au, i u prvoj rečenici odmah istakao šta mu je najveća želja u ovom momentu. Iako je Liga Evrope u džepu.
"Imamo garantovano mesto u evropskom fudbalu, ali mi želimo malo više, a to je Liga šampiona", kaže Degenek.

Izabrane vesti

Ipak, ne trči Degenek pred rudu. Zna koliko će njegov tim imati težak posao, prvo u Bernu, potom i u Beogradu.
"Svi guramo u istom smeru kako bismo ponovo stigli tamo, ali Jang Bojs je veoma snažan tim. Biće teško za nas. Posebno jer imamo neke povrede i suspenzije koje su stigle važne igrače", rekao je Degenek.

Zvezda kupila loz sreće za 3.750.000 evra! Kreće po bingo od 19.120.000 evra

Prisetio se štoper crveno-belih i duela u Kopenhagenu...
"Igrali smo sa 10 igrača i prošli dalje. Sada želimo da učinimo isto. Prošla sezona je bila sjajna, imali smo Ligu šampion, a osvojili smo i ligu, naravno ja sam otišao u Saudijsku Arabiju...", priseća se Degenek.

I poentira...
"Imamo šansu da ponovo igramo sa velikim momcima, u tome leži veliki prestiž", osvrće se Degenek na moguće učešće u Ligi šampiona.

Gleda Degenek pozitivno na sve što mu se dogodilo u poslednjem periodu, pa čak i na taj odlazak u Saudijsku Arabiju.
"Sve što radim u životu uzimam s pozitivne strane. Pa tako i moje iskustvo tamo nije drugačije. To je nešto novo, drugačije. Srećan sam što sam to učinio i mislim da su mi tih šest meseci tamo pomogli da se razvijem i kao osoba i kao igrač".

Koji je sledeći korak, to štoper crveno-belih u ovom momentu ne zna.
"U Crvenoj zvezdi sam na pozajmici. Videćemo kako će biti i gde ću igrati - da li ću ostati ili ću se vratiti", rekao je Degenek koji će igrati za Zvezdu do kraja sezone, s tim što crveno-beli imaju pravo otkupa.

Crvena zvezda sutra od 21 čas gostuje Jang Bojsu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Pogledajte kvote za taj duel...

A bacite pogled i na novu epizodu Mozzartove serije Ekipizza.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara