Komentari na vest

Ima Real još za šta da igra! Za slavu, istoriju, rekorde i Belingemovu ličnu titulu (VIDEO)

G

GORPSTAS

pre 4 meseca

Radnička klasa iz zeleznickih zgrada iz vremena komunizma ne navija za Reala.
a

ae

pre 4 meseca

kakva prica.
A

Astal

pre 4 meseca

Lupate momci, pa i KD je bio otpadak u Chelsea-u pa je otišao u City i šta se desilo!? A Salah? Nema to veze, dosta je i do sistema.
Z

ZV

pre 4 meseca

Javite Atletiku da su im ponistili pobedu protiv Reala...
P

PDK

pre 4 meseca

Kad vidim ko je u top tri strelaca i sa koliko pogodaka vidi se tacno koliko je spanska liga nazafovala. Svaka cast Realu, oni su brutalno jaki i ovo nema veze sa njima. Ali nekad Ronaldo, Mesi, Benzema, Falao, Tores, Vilja. Prva dvojica obavezno 30+ a sad veznjak (ne omalovazavam njega) koji nije igrao par utakmica u trci za najboljeg strelca sa dva spica od 19-20 golova...
F

Fede Valverde

pre 4 meseca

Prelepa igra, ovako se proslavlja titula sa navijačima, ali kakav šut ima Fede Valverde, junak iz senke ove sezone Real Madrida, toliko trčanja i posvecenosti, ma bravo!
G

Gandrica

pre 4 meseca

Belingem nije igrao 4 utakmice LS protiv Sitija i Bajerna.Lakonje dati Alavesu gol.Ako nista ne odigra ni protiv Dortmunda bolje da ga prodaju
B

Belingol

pre 4 meseca

A to sto je resio dva El klasika protiv Barselone? Aj cuti molim te! A i on je vezni fudbaler, nije mu u opisu posla da daje golove.
M

Mister M

pre 4 meseca

Više nije Ančeloti?
S

SimaAlkos iz Debrca

pre 4 meseca

Ovaj Real jos malo da pojaca klupu i dovede Vitinju umesto Modrica imaju tim za narednih deset godina.
A

Antonioo

pre 4 meseca

Arda Guler strasan igrac

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Ovaj Belingem svski put kad ga vidim kazem glasni 3.klase ispod Kol Palmera!
l

lol12

pre 4 meseca

Jedan je glavni kandidat (ili bar u top 2) za zlatnu loptu a jednog je Siti odbacio kao višak.Ovu sezonu Palmer je brutalan ali ipak pritisak koji nosi Real i mentalna snaga uz kvalitet je druga dimenzija u odnosu na to kad igras sredinu tabele sa Celsijem.Setis se samo osvajaca zlatne lopte koji nisu uspeli u Realu tipa Kaka,Owen i nekih koji su mozda i zasluzili poput Sneijdera ili Robena...Real jede igrace, opstaju samo najbolji,pshiho-fizicki najspremniji i opet moras imati dozu srece.

The KING sa Sportske

pre 4 meseca

Nisam impresioniran sa njim, Palmer je veci talenat, mali Palmer ima Ronaldovski mentalitet mislim da je najbolji Engleski fudbaler koji se pojavio od Vejn Runija…
s

staaa

pre 4 meseca

sve necu procitati ovde hahah otpadak sitija najbolji fudbaler engleske od runija e onda su stvarno u kanalu
l

lol12

pre 4 meseca

I Mason Mount je imao vrhunsku sezonu pre par godina kad je bio bitan igrac u osvajanju Lige sampiona a ne kao ovaj sadasnji Celsi sto je prosek.Pa vidi gde je sad Mount i kako igra a tek mu je 25.Ako cemo gledati samo igre u PL onda mozemo reci i za Watkinsa da je jedan od najboljih na svetu (najvise golova+asistencija u ligi).A ovako momka niko i ne pominje jer su realno najbolji igraci oni koji igraju za najbolje klubove i tu prave razliku i donose trofeje.
O

Ojojoj

pre 4 meseca

Belingem ne sutira penale
q

qwertyyy

pre 4 meseca

Palmer 😂😂😂
A

AK81

pre 4 meseca

Foden, Palmer i Wirtz su odlični, al jude je klasa iznad.