Navijači AIK-a (©AFP)
Navijači AIK-a (©AFP)

Ilves i AIK Stokholm najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.24. | 11:18

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Sad kreće život posle reprezentativnog fudbala... Od ovog ponedeljka, pa sve do septembra možemo da zaboravimo na nacionalne timove i da se okrenemo klupskoj sezoni, koja polako počinje.

U to ime, bukmejkeri Mozzarta su pripremili dve kvote iz današnje ponude koje će u svakom trenutku da budu najveće na planeti. Reč je o dvojkama na finski Ilves i švedski AIK iz Stokholma.

Izabrane vesti

Odigrano je skoro pola prvenstva Finske, a još uvek nismo ni blizu toga da možemo uopšte da pretpostavimo ko će da bude šampion. Šest timova se izdvojilo, oni će najverovatnije i u plej-of, a razlika između prvog i šestog je samo četiri boda. Pri čemu taj šestoplasirani, Haka, ima odigran meč manje od rivala. Danas će baš Haka na teren, ugostiće četvrtoplasirani Ilves, koji ima dva poena više. Ilves je tokom maja i juna bio u krizi, ostvario je samo jedan trijumf na sedam mečeva. Zato, u prošlom kolu pre nedelju dana ohrabrila je njegove navijače ubedljiva pobeda nad aktuelnim šampionom HJK Helsinkijem sa 3:0. Ilves je sredinom maja deklasirao Haku u njihovom prvom ovosezonskom prvenstvenom okršaju sa 5:0. Međutim, ta utakmica je mogla da ode u potpuno drugačijem smeru da je fudbaler Hake Mastokangas realizovao jedanaesterac u 23. minutu pri rezultatu 0:0.

HALMŠTAD - AIK STOKHOLM (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 2,00

Od AIK-a iz Stokholma su ostali samo ime i dugmići. Dvanaestostruki šampion Švadske se ove sezone bori za opstanak, iz 13 kola je sakupio 17 bodova i trenutno je 12. na tabeli. U poslednjih pet utakmica AIK je ostvario jednu pobedu i čak četiri poraza, od čega su dva bila katastrofalna, na gostovanjima Elfsborgu (1:6) i Hekenu (1:4). Danas AIK gostuje Halmštadu, koji je bolji za jedan poen. Doduše, ni u njegovim redovima ne vlada preveliko zadovoljstvo, pogotovo posle katastrofe u duelu sa Malmeom (1:5) u prošlom kolu. U prethodne dve sezone AIK se sa gostovanja Halmštadu vraćao poražen, sa po 1:0 i 2:1. Sada će probati da prekine taj crni niz.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara