Ilić i menadžer Jakovljević
Ilić i menadžer Jakovljević

Ilić se vratio kući: Srce reklo Partizan pre CSKA, Mehelena, Serije B

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 12:19

Kapiten mlade reprezentacije na pozajmici do kraja sezone

E, sada je stvarno gotovo. Mihajlo Ilić je ponovo kod kuće – u Partizanu.

Kapiten mlade reprezentacije Srbije, koji je zimus prešao u Bolonju u transferu vrednom 5.500.000 evra, vratio se među crno-bele na pozajmicu do kraja sezone. Na zadovoljstvo obe strane: Ilić će u Humskoj ponovo imati minute u nogama, što mu je nedostajalo otkako je otišao u Italiju, dok će Parni valjak dobiti novog centralnog defanzivca, a ujedno i bonus igrača.

Izabrane vesti

Ilićev plan ovog leta, kada je shvatio da ni kod novog trenera Bolonje neće imati bog zna kakvu minutažu, bio je da ode na pozajmicu, da bi igrao. Jer, za mladog igrača je „smrt“ kada sedi na klupi ili tribinama.

Imao je mladi reprezentativac ponude dva kluba iz Serije B, belgijskog Mehelena, ali i velikog CSKA iz Moskve. Međutim, kada su se javili Aleksandar Stanojević i Partizan dileme više nije bilo: srce je reklo – Beograd.

Kada su završene reprezentativne obaveze i mečevi sa Ukrajinom i Azerbejdžanom, Ilić je danas u društvu agenta Uroša Jakovljevića odradio svu papirologiju, lekarske preglede i stavio paraf na ugovor sa Partizanom o pozajmici do kraja sezone.

Uskočiće Mihajlo Ilić na mesto u srcu odbrane koje je ostalo upražnjeno odlaskom dosadašnjeg kapitena Svetozara Markovića, koji je prešao u češki Plzenj.


tagovi

FK PartizanMihajlo IlićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara