Čeferin: Nema razoga za paniku, sve će brzo proći

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.03.20. | 09:21

„Imaćemo jedno iskustvo više, kada se sve ovo završi. I onda ćemo da nastavimo šta smo počeli, opet će krenuti sportska takmičenja“, umiruje predsednik Uefe

Prvi čovek evropskog fudbača, Aleksander Čeferin  vratio se u Sloveniju i tamo se obratio ovoj sportskoj naciji, uveravajući da će pandemija brzo proći i da će ubrzo krenuti sportska takmičenja.

„Da, blizu sam najvažnijim krugovima svetske vlasti i imam informacije odatle i mogu vam reći da nema razloga za paniku. Poštujte uputstva o ponašanju, izbegavajte druženja i dodire ne bi li ovo prošlo što pre i ne bi li bile što manje konsekvence. Imaćemo jedno iskustvo više, kada se sve završi. I onda ćemo da nastavimo šta smo počeli, opet će krenuti sportska takmičenja, ali ćemo biti bogatiji za izazov, ali i saznanje koliko trebamo jedni druge“, smiruje 52-godišnji Ljubljančanin.

Izabrane vesti

Kao što je poznato Uefa je pre dva tri dana pomerila Euro 2020. na iduće leto zbog pandemije virusa korona. Svi fudbalski šampionati su prekinuti na Starom kontinentu osim u Belorusiji gde su danas na programu dva meča.

(Foto: ©AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara