Komentari na vest

Igrač meseca Bogdan Jočić: Rekao sam treneru da ne viče i dobio ‘hvala’ umesto ‘šta pričaš klinac’

D

DekiSum

pre 4 meseca

Nećeš postati klasa tako ako ostaneš osetljiv
T

Toto-ko-tunjo.

pre 4 meseca

Sada je došao Milojević, novi Mesija! Od njega u Zvezdi očekuju da će da posloži kockice i sredi situaciju u timu! Barak je bio barem ofanzivni trener, a što se može očekivati od jednog defanzivnog Milojevića, koji je dobio pet OTKAZA u pet zadnjih klubova u inostranstvu. I taj lik mrtav hladan izjavi na konferenciji za novinare na kojoj je promovisan u tzv. šefa stručnog štaba, kako je on uvek tu kada treba da pomogne Zvezdi! Kakva farsa! Samo da ne zaboravim da napomenem da Jočić kada je trebao dobiti šansu u Zvezdi, na mestu trenera je bio glavom i bradom Vladan Milojević! Pametnom dosta!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Umesto naših mladih igrača koji nikada ne dobiju šansu, Zvezda dovodi čuvare nacionalnih parkova iz Afrika, koje u Beogradu preobuku u fudbalsku opremu (trenerka, dres, štucne, suspenderi) i proglase ih pojačanjima. O kakvim se “pojačanjima” radi, videlo se ove godine u grupnoj fazi LŠ, gde smo osvojili poslednje mesto i u grupi i u konačnom plasmanu! Bili smo poslednji 32.!
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Može neko misliti šta hoće, ali kada pogledam sudbinu Jočića, nekad velike Zvezdine nade i jalovu kadrovsku politiku Zvezde, gde se unapred odbacuju naši perspektivni igrači, a dovode fudbalski panjevi iz Afrike, mislim da se Zvezdi loša sudbina piše! Jočić nije dobio šansu u Zvezdi, ali zato su je dobili Kanga, Kangva, Kraso i ostali panjevi koji su u grupnoj fazi LŠ pokazali da su nedorasli!
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Lazar Pavlović u Voždovcu!
#

#p

pre 4 meseca

Zvezdin ubedljivo najbolji omladinac 2018/19 (možda sam pogrešio sezonu). Ko ga je gledao tada, zna o čemu pričam.
t

tuneki

pre 4 meseca

dok je bio u Veroni,imao je ponude iz Belgije i Holandje, izabrao je da ostane u Veroni, nije dobio sansu
V

Voždovac

pre 4 meseca

Ne razumem komentare da svakom klincu treba da se dereš da bi postao dobar igrač i čovek. Ima klinaca koji kapiraju na prvu, a i onih koiima džabe vikanje svaki dan. Trener mora da bude psiholog, a ne dželat sa sekirom pored aut linije.
Z

Zanzilend

pre 4 meseca

Psiholozi treba da budu roditelji, da uce decu kucnom vaspitanju, kulturi, nacinu ponasanja i ophodjenja, to je pod broj jedan. Nije trener tu da vaspitava.
V

Voždovac

pre 4 meseca

@Zanzilend Nadam se da nemaš dete koje se profesionalno bavi sportom i provodi 8 sati dnevno sa ekipom i trenerom. Onda ćeš misliti drugačije.
T

Twix

pre 4 meseca

@Vozdovac: Ako je dete njanjavac koji ne moze da istrpi kad mu malo trener podvikne, samo znaci da nije za profi sport. Onaj ko se bavi profi sportom sigurno ima za cilj da stigne u najvece klubove, jel da? A sta mislis da ih tamo maze? Ma vazi. Pusti konferencije za stampu i price za malu decu. Tamo samo oni sa debelom kozom opstaju, a ostale jedu za dorucak. A debela koza se ne gradi tako sto ga mazis.
Z

Zanzilend

pre 4 meseca

@ Vozdovac Druze ja sam se bavio profesionalno sportom i apsolutno nema opravdanja za to da se dete ne vaspitava kod kuce. Znaci, vaspitne mere se sprovode od malih nogu kod deteta i to nema veze sa tim koliko on provodi vremena na treningu. Otac i majka su mene naucili kako se ophodim sa ljudima, da postujem starije, da postujem trenera, da saslusam sta ima da kaze onaj ko je malo iskusniji od mene, prema tome nema opravdanja.
B

Boxx

pre 4 meseca

Sjajne igre protiv IMT-a,Želje i Voše a Surdulicu propustio zbog 4žuta.Zašto sve gledamo kroz tamne naočare?Veliki potencijal i nije kasno za ozbiljne domete.
K

Kakodane

pre 4 meseca

Treba da ti lupi dve zauške a ne da ti titra kindere utripovani klinac. Trener nije tu da ti zanosi jaja u krivini da se ti ne bi potresao slučajno . Samo pokazuje a da si mentalno slab zato i jesu tu gde jesi
L

Lemi88

pre 4 meseca

Gde je? Igra super ligu u jednom pristojnom klubu, otvaraju mu se uskoro vrata inostranstva i ozbiljan ugovor od 10-20 hiljada eura mesecno. Treneri treba da znaju kome i kako da pridju, na nekog se ne treba derati jer je sasvim dovoljno i da mu se lepo kaze, a izderavanje cesto moze da dovede do kontra efekta.
J

Junker

pre 4 meseca

Ma ovaj je jedan od onih praznoglavaca “treba tuci decu, sta je nama falilo”, pa fali vam sve, zato ste danas tu gde jeste
V

Vuk 981

pre 4 meseca

To može kod ovoh naših stručnjaka... Zamisli da to kaže npr Aleksu Fergusonu ili Željku Obradoviću... Sigurno bi ga poslušali!
g

gost iz proslosti

pre 4 meseca

kao i svi mladi fudbaleri kojinpreranobodububinostranstvo propadnu ,zaustavibim se karijera inonda se vracajubu Srbijubdaozivebkarijeru. i po pravulu ne stignubdalje od Vozdovca, Mlafosti Ivanjice panonda naprave transfer ubAgerbejdzan Kazahstan i sl. ako si talenat na klajenje u Graficar pa superliga pa Zvezda. ako nisi ubsvakombslucaju ti Vozfovac ibsl kaobi Kazahstan neginu. ovakpbsi hacip 3 godine kad si trebao postati fudbaler.
И

Или

pre 4 meseca

однеси телефон код мајстора или иди на часове правописа,овако мућиш и себе и друге....

andresiniesta

pre 4 meseca

Zvezdino dete.