Komentari na vest

Idem ulicom, naletim na velikog i malog momka - koga ću da prepadnem? Pep: A šta ako odlučimo da više ne napadamo?

d

duc

pre oko 3 sata

Da li "novinar" zeli da kaze da je moguce da igrac bude u ofsajdu PRILIKOM LOPTE IZ KORNERA? Jer recenica "Bernardo Silva je očito imao kontakt sa golmanom i prilično mu je smetao u postavljanju, dok je lopta letela iz kornera..." implicira bas to. Kakve veze ima gde je bio Bernardo tokom leta lopte? Bitno je da se Bernardo jos pre suta Stounsa sklonio u suprotnu stranu od mesta gde je lopta usla, plus se onako nizak jos i sagnuo. Jedno je mrzeti Siti, drugo je biti neobjektivan.
@

@duc

pre oko 1 sat

Aj ne kaki sinovac, ono mora prvo i osnovno da pocne da se sudi kao faul. l. Nema sta bre da igrac blokira svojim telom kretanje golmana.. Druga stvar, Silva je u ofsajdu u momentu udarca Stonsa glavom, i nalazi se direktno ispred golmana.. Najblizi je igrac protivnickom golamanu, ofsajd je (pritom je u okviru gola!).. Sta znaci sklonio se, sagnuo se, nizak je?! Da nece mozda uvesti kameru na telu golmana kako bi se gledalo i proveravalo dal je golman video loptu od protivnickog igraca pa tumace sta da dosude?! Jedno je biti neobjektivan, a drugo je traziti izgovor kad se tvom timu pokloni pobeda! Ne, u stvari u tvom slucaju je isto, i neobjektivan si i trazis izgovor da se prizna neregularan gol... Tuzno je samo sto zbog ovih "velikih" timova, momci i timovi kao Vulvsi ispastaju jer su sudije sline koje ne smeju da sude svima po istim kriterijumima..

Bojank91

pre oko 4 sata

I sad mi koji decenijama pratimo fudbal treba da progutamo da ovo nije ofsajd. Još se borio sa golmanom za poziciju - u petercu!
N

Ne tupite

pre oko 4 sata

Čist gol,nije uticao Bilva...
C

Come On Arsenal

pre oko 4 sata

Trener Vulsa je objasnio sve, nigde i u ni jednom sportu se sudije neće zameriti velikima, mali ostaju mali i nemaju uticaja kao ovako veliki, poput Sitija, Everton kažnjavaju za sitnice a 100-tinjak ozbiljnih optužbi se vuče sezonama.
B

Beks - NUFC

pre oko 4 sata

Koji to veliki, pametnjakoviću?! Everton je tu najveći klub, a opet je kažnjen, Vukovi nisu mali klub ( sami su krivi za poraz), a Siti će biti izbačen u Ligu 1. Neće oni proći nekažnjeno. Nema kod engleza protekcije. Poslužiće im kao primer, i neće imati milosti.
B

Baggio

pre oko 5 sati

Ovo je ofsajd kao vrata, ali kao vrata. A vi neznalice što nemate pojma samo lupajte kao maksim po diviziji. Lopuže sitijevske kako me nerviraju!!!
S

Samso

pre oko 5 sati

Haha katabaza
V

Veze nemaš...

pre oko 4 sata

...sa fudbalom...gledaj boćanje

Proficap

pre oko 3 sata

Prijatelju, ti imas vrata u glavi, i to otvorena, pa ti duva promaja. Bolje gledaj neki drugi sport, nije fudbal za tebe. Bar dok ne naucis pravila.
c

cccccc

pre oko 5 sati

Muka mi je vise od Gvardiole i Plavih arapa!
s

sumadinac79

pre oko 5 sati

realno, ovde je najveca greska defanzivaca Vulvsa, zato sto niko nije stajao ispred golmana, da ga zastiti i odgura ovog kepeca
V

Vaso Bakočevič

pre oko 5 sati

Nije penal!

Proficap

pre oko 3 sata

Ma jeste penal. Jer kada smetas golmanu u njegovom sesnaestercu, onda sudija svira penal u drugom sesnaestercu za protivnicki rim. I u tom slucaju se izvodi penal sa 5,5 metara, dakle nije klasican penal, jedanesterac, nego peto i po perac. Dakle, jeste penal, ali ne ceo, nego pola.