Komentari na vest

Idan Vered: Zvezda će se zaljubiti u Bahara! Elastičan je i u Evropi igra kao veliki trener

l

lucas bertran

pre preko 1 godinu

lucas bertran luka milivojevic/maksimovic ristic i golman petrovic/ilic i osvajamo le
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Nemam nista protiv stranih igraca i trenera neka dodju ali kad dodju moraju da se dokazu.
v

vlad@lol12

pre preko 1 godinu

Svima je jasno da matori i spori Zvezdini afrički “kapitalci, Ben, Kanga, Sanogo, Kulibali, nemaju kvalitet za talijansku ligu, to se vidi kao iz aviona, a onda oni stalno zaposleni botovi pri spin ordinaciji Zvezde na Marakani, lupaju “minuse” u komentarima, po navici. Ništa čudno za to su plaćeni!
D

Decenijasi

pre preko 1 godinu

Zamislite kad je Miloje koji je prosek trener odeljao bunker sa 30 bodova prednosti uzeo titulu,sta ce tek Bahar da im radi auuu...ima u fudbalu da prodju isto ko i u kosarci,gde od dolaska Covica na celo Zvezde titule i EL videli nisu preko pune DECENIJE!
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Decenijasi Ni ove godine nece videti trofeje ni u fudbalu ni u kosarci dobro ajde za fudbal se zna a isto ce i u kosarci da prodju.
l

lol12@maestro

pre preko 1 godinu

Ali, možda kada bude samostalan u radu. tj., kada mu ne bude tim sastavljao onaj nepomen. Sigurno je da mu u timu ne bi igrali neki afrički “kapitalci”-rekreativci, koji su se po terenu vukli kao prebijena mačka. Da to nije istina, zar pomenuti “mister” ne bi odveo Zvezdine afričke “kapitalce” sa sobom u Sampdoriju, da mu pomognu u očuvanju prvoligaškog statusa, a on nije zvao njih nego Dragovića!
v

vlad@lol12

pre preko 1 godinu

U talijanskoj seriji A, ne mogu igrati rekreativci, iz Afrike, tipa Bena, Sanoga, Kange i Kulibalija! Takvi igrači mogu igrati samo u Zvezdi, gde su zaštićeni kao beli medvedi! Što je najtragičnije niko od ovih velikana ne može ostvariti transfer, zbog nekvaliteta!
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Ja bih vise voleo da se vrtai Dejan Stankovic koji je utakmice u Evropi igrao odlicno. Ispadanje od Omonije i Makabija je cisto jer se nije imalo srece. Omonija se igrao jedan mec i to na Kipru,Zvezda bila daleko bolja ispala na penale. Protiv Makabija igrala fantasticno,u Beogradu pogotovu a ispala je golovima kada je trebalo biti zavrseno prvo poluvreme i to cisto i samo greskom Kange i nesrecnim autogolom. Stankovic voli Zvezdu,ne da na Zvezdu i nema potrebe da placamo milion eura trenera. Kondicioni trener nama treba koji ce ove igrace koji imaju kondicije za maksimum 60 minuta da istrenira,sada ne igraju kvalifikacije pa imaju vremena da se spreme.
m

maestro

pre preko 1 godinu

Deki jeste Zvezdina legenda ali jos nema trenerski kvalitet da vodi Zvezdu ...mozda kasnije kad bude imao vise iskustva
Y

Yui

pre preko 1 godinu

Deki nikad! Ispustili smo 3 lige šampiona protiv najlakših timova sa njim! Plus pobegulja
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...mnogo vise puta je imao srece, gde su protivnici ili masili zicere ili borjan branio nemoguce, to su mnogi zaboravili...
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Čovek "nije imao sreće" protiv Olimpije, Makabija i Serifa. Pričam ti priču. To jednom prolazi ali da gubiš tri puta uzastopno od realno ekipa ranga Vojvodine ili Čukaričkog za Ligu Šampiona nikako.
L

Logicnooo

pre preko 1 godinu

Reci da je Serif ili Makabi najlaksi protovnik ili protivnik nivo Vojvodine i cukarickog...moze da kaze samo onaj ko o fudbalu pojma nema...
D

Dokken

pre preko 1 godinu

U Izrael dominiraju srpski igraci koji ne mogu da pridju prvom timu Czv i Par.... Zlatanovic,Djordje Jovanovic,Planic,Cvetkovic
V

Viki Miljković

pre preko 1 godinu

Sad već mislim da ako Miloje tuče Partizan 3+ u sredu da će ostati trener i naredne sezone. Ići će priča da je Haifa tražila puno para, da pojačanja koja je tražio Bahar nisu u skladu sa strategijom podmlađivanja kluba i da je Miloš najtalentovaniji srpski trener. Prvo mogu da poverujem (Jevreji su genetski teški na parama), drugo delimično (jer Bahar ni u Haifi ne forsira mlade), a treće potpisujem (jer je pravi savremeni trener koji će za 3-5 godina završiti u top 5 liga).
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Jevreji su tesko na parama? Ajme…. Antisemitizam incoming.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Budžet Zvezdin 60m 😐 Koja je to racunica ?
-

-/-..

pre preko 1 godinu

Za Izrael smo Brazil
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Šta je sa ovih minusa?Ko god da normalan komentar dobije gomilu minusa.

Darkoki

pre preko 1 godinu

I ja se pitam to..ko da nesto apk nevalja..nzm
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Previse smo prozivali Mrkelu,sad nam se sveti
O

OFK Mladost APA

pre preko 1 godinu

Ništa čudno što trener golmana radi prekide. Nekada je Apatinu prekide radio trener golmana Milan Damjanović.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Ima priliku da postane rekorder Lige prvaka da uzme rekord od Rangersa. Ovaj popijo petardu od Dinama prije par godina sa najboljom ekipom Izraela i onda ovaj prica kako je njihova liga bolja od Srbske lige.
D

Djapex

pre preko 1 godinu

U pravu je... Izraelska liga je bolja jer imaju vise klubova sa dobrim budzetima i bolje uslove... u Srbiji imas Zvezdu sa 50 miliona budzeta, plate su vece nego u prosecnim italijanskim klubovima... Partizan ima mozda izmedju 20 i 30 miliona... a ostali, 1 do 2 miliona... losa infrastruktura... trebalo bi da se nadje nacin da svi klubovi imaju 10 miliona najmanje, da se uvede neke kriterijume za stadione, da se poveca broj stranaca na 8 na primer, i da srpski liga postane cilj za igrace iz regiona ( bih, CG, S. Makedonija, Bugarska, rumunija, pa i madjarska i slovacka)... Srbija ima potencijal da napravi dobru ligu jer prvenstveno ima Zvezdu i Partizan, sada 5 klubova u Evropi, 3 direktno... Zato navijam da TSC bude drugi pre Cukarickog, jer verujem da ce uloziti u tim... TSC ce biti zanimljiv jer imaju lep stadion, sredjen klub, igrace grupnu fazu i moze da dovede 5/6 kvalitetni stranaca... kazem stranaca, jer nazalost nema dovoljno kvalitetni srpski igraca na tržištu, ipak smo mala zemlja... Srpski klubovi, FSS i drzava moraju da pomognu, imaju sansu da podignu kvalitet lige na vise nivo sada jer 3 kluba igrace grupnu fazu... cilj treba da smo kao ceska liga.
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Plate u italjanskim fudbalu su vece i u Sampdoriji, kamoli u Milanu druze. https://www.capology.com/it/serie-a/payrolls/
K

KostolomacLB

pre preko 1 godinu

Veci su budzeti nego sto mislis. Bas me to interesovalo ovih dana i naso sam da tipa Vosa ima oko 6-6,5 miliona € i Zbiljic Kaze da sa 12 miliona € mogu da se bore za titulu i to najavljuje za 2026. Radnicki Nis je ove sezone na 2,5-3 miliona €. Cuka i TSC su bili na tom nivou pre par godina, mislim da su sad na oko 5 miliona. Sto se tice regiona, tragedija je sto nam Hrvati uzimaju igrice iz Makedonije i Crne gore ispred nosa..
T

Tyi

pre preko 1 godinu

Češka treba da nam je uzor i u auto industriji
S

Sale2323

pre preko 1 godinu

Rodjače, o čemu ti pričaš?! Pa svi klubovi Superlige Srbije imaju milion evra samo od Arenasport, Mozzarta i one kuce za Beting koja plaća godišnje vise od 4 miliona evra. Zvezda i Partizan po ovim ugovorima imaju jos više. Gde su tu manji sponzori, gde opštine da ne pričamo. Mislim da čak Železničar, Imt i Graficar iz Prve lige imaju budžete od par miliona evra. Jedinstvo Ub nije ispod milion. Čuka ima najmanje 4,5 miliona, TSC sigurno iznad toga, Vojvodina nije ispod 6,7 miliona, Mladost Gat sigurno iznad 2 miliona, N.Pazar isto, Kolubara takodje...Koji to klub u Superligi Srbiji danas ima budzet 1 milion evra, pitanje je, jer to je nekad bilo. Sad takvih nema!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre preko 1 godinu

Ja nikad nisam voleo da strani trener, bilo koji trenira Zvezdu. Mislim da Zvezda sama treba da neguje i školuje svoj trenerski kadar u svim kategorijama, jer je to Zvezdu krasilo kroz celu njenu istoriju, eventualno trener iz naše zemlje. Smatram da je to mnogo bolje i to je donosilo najveće uspehe u istoriji Zvezde. Može se desiti da ovaj čovek bude dobar trener i da donese pomak, i potreban je trener koji će uvesti disciplinu u igri kao nekad Branko Stanković koji je kapitena Pižona i Duleta Savića selio na klupu ili vraćao sa aerodroma zbog ne oblačenja klupskog odela pred meč kupa šampiona sa Bajernom u Minhenu, a to su nedostižne klase za Kataia, Kangu i društvo. Mislim i da je jevtinije i sigurnije školovati svoj trenerski kadar nego plaćati milionima evra uvozne trenere.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Znam šta kažeš, ali mislim da je to utopističko gledanje. Prvo i osnovno pričaš o davno prošlim vremenima koja se nikada neće vratiti. Fudbal tada i sada nebo i zemlja i to po svim parametrima. Ja mogu da razumem zašto se neko protivi da u reprezentaciji igraju stranci ili da je vode stranci. Pogotovo u košarci, i ja sam tog stava. Ali mi nismo fudbalska nacija, u smislu da dajemo vrhunske igrače. Ekvivalent Jokiću u NBA. A tek sa trenerima stojimo loše. Sam način kako se radi kod nas nije dobar. Licence se lakše kupuju nego diplome političara. A da bi naš fudbal napredovao, trebaju nam stranci koji razumeju i praktikuju moderan fudbal.
Y

Yui

pre preko 1 godinu

Mi jesmo fudbalska nacija (osvajači kupa šampiona,i svetskog kupa) i dajemo talente, Tadić,Vlahović,Mitrović,Nemanja Vidić..
D

Dex21

pre preko 1 godinu

Ni meni ne prija dovođenje stranog trenera, ali niti mi sada u Srbiji pravimo igrače ranga Pižona ili Duleta Savića, niti imamo trenere koji ni tu klasu pravili i pratili. Cela struka je na daleko nižem nivou nego nekad, tačnije nismo ispratili modernizovanje fudbala. Poneki naš trener i pokaže nešto, ali ne na visokom nivou, a bljesci poput nekih naših reprezentativaca nisu pravilo već izuzetak od istog. Možda, nekad u budućnosti....
m

maestro

pre preko 1 godinu

Koji ce nam on..sto uveo makabi..dolazi samo zbog para,pravicemo miloja od blata.
D

Deagle

pre preko 1 godinu

Samo mi nije jasno zasto se menja trener, koji vas je doveo u LS. To je nepostovanje prema njemu i prema svemu sto je uradio. I to vam nije prvi put da radite... Nikada mi nece biti jasno
a

alibaba i 40 razbojnika

pre preko 1 godinu

Imas ti vece muke, sto ko vas na klupu niko nece, pusti ti zvezdu...
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Ne menja se trener, nego mu se nece produziti ugovor. Barem tako izgleda trenutno. I da druge ekipe menjaju trenere u sred sezone i ako su vodece (Bajern na primer) je nista ne normalna, ako ne vidis neki iskorak u igri itd.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Baš korektna izjava... Ne poredi Vered Srbe i Izraelce kao fudbalere nego lige u smislu infrastrukture, budžeta i organizacije generalno... Nemaju evropske velikane kao što su Zvezda i Partizan al imaju 5,6 klubova sa budžetom od 20ak, 30ak miliona a ostatak lige je sigurno od 5-10...nemaju bolje rezultate u Evropi i nisu bolje rangirani i Evropi baš zato što su im domaći igrači slabiji... Nama treba jaka Vojvodina, jaka dva Radnička i puniji stadioni... Svaka čast i Čuki i TSCu nadam se da će zadržati ovaj neki solidan nivo... Al Srbiji trebaju jaki veliki centri Niš, Novi Sad itd...
T

Tačno

pre preko 1 godinu

Sve je tačno osim toga da je Partizan velikan. Da se ne lažemo ovde.
A

Ab

pre preko 1 godinu

@ pa dobro ahahaha oni su gromada:D Šalu na stranu, možemo ih mi zezati kao veći i uspješniji klub u svim parametrima koji se gledaju i koji su relevantni... Al npr za Izraelske klubove su veliki klub... Imaju i nas kao najvećeg rivala, to im je veliki plus :D
e

edo555

pre preko 1 godinu

Malo se plasim da ce naici na otpor igraca kad bude neko sklonjen iz startnih 11.Katai i Kanga lude glave a ovaj trazi disciplinu i odgovornost u igri.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Možda baš zato dovode stranca i plaćaju toliko. Tu su moguća samo dva ishoda. Ili on postaje glavni i ima odrešene ruke, a svako ko pokuša da ga minira ide iz tima, ili ovo što si rekao, iskusni ga miniraju, on ide, pare bačene, rezultata nigde a uprava se negde debelo ugradila. Veliki je rizik, ili idemo stepenik gore sa njim kao tim, ili stepenik dole. E sad, ljudi iz uprave veruju da se rizik isplati, pa i da ga menjaju, uz bačene pare, liga ne dolazi u pitanje. Samo, ko posle njega, ako ne daj Bože do toga dođe. Ipak, nadam se najboljem. Čovek odradi i napravi rezultate u Evropi i nastavi dominaciju u prvenstvu, opsle toga ide u jaču ligu, a nas preuzima neki nas trener, školovan. Jedno je sigurno, ekipe su mu fizički spremne i nema poštede, ima da se trči 90 minuta, da se igra u oba pravca.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Po čemu zaključuje da je Katai luda glava? On je savestan profesionalac sa svojim karakterističnim stilom i veoma ali veoma produktivan na poziciji koju igra. Što se Kange tiče mislim da kod novog trenera neće biti mesta za njega. Ne samo zbog ponašanja!!!
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Tu je stvar do uprave. Ovo što kaže Gostić. Ako stanu iza trenera i daju mu odrešene ruke, imaš dva izbora. Ili da radiš šta ti se kaže ili ideš na tribine da grickaš semenke, makar se na sred Marakane rodio.
p

postic@edo555

pre preko 1 godinu

Zašto je dobro da dođe strani trener u Zvezdu?! Zato što će imati odrešene ruke i moći će da sastavlja tim od najboljih i najspremnijih igrača, tj., od onih koji prođu motoričko funkcionalna testiranja na početku priprema. Vidi se kao iz aviona da ni bivši “mister”, ni sadašnji trener Milojević nemaju samostalnost u radu, jer im očigledno tim sastavlja doktor virtuelne ekonomije. Da su samostalni u radu zar bi dozvolili da im igraju igrači koji su u ozbiljnim četrdesetim godinama kao Ben, Sanogo, Kanga, Milunović, a uz to izuzetno spori. Iz sadašnjeg tima Zvezde bar dve trećine igrača nisu prošli motoričko-funkcionalno testiranje u januaru mesecu, ali i dalje igraju jer oni su projekat pomenutog doktora i raznih priučenih menadžera. Ovako nešto se ne može desiti kod stranog trenera! Ako dođe Bahar, živo me interesuje koliko će sadašnjih prvotimaca Zvezde igrati kod njega. Verujem, vrlo malo!
P

Polio

pre preko 1 godinu

I gde su vam rezultati u Evropi ako igrate Izraelci dva puta bolji fudbal? Naprotiv,imate samo jednu ligu šampiona,a Zvezda 3 u zadnjih 5 godina.
n

nemaju srama

pre preko 1 godinu

Palim ovaj Mozzart uz kafu u nadi na ce prva vest biti "Cela uprava Partizan podnela neopozive ostavke" ali nemaaa, dzaba se nadam. Zajahali i nece da sidju, ni drzava im nista ne moze.
d

df

pre preko 1 godinu

Haos bi nastao da uprava partizana podnese ostavke u ovom trenutku... Partizan ne bi imao ko da vodi i garantovano bi izgubili svih 6 utakmica ...
k

kombinat

pre preko 1 godinu

@df Haos bi nastao? Verovatno si ironičan. Ako nisi, kakav haos, pa oni su uzrok haosa u Partizanu, da je srece da odu pa i da izgubimo svih 6 utakmica ali da se na duze staze nesto promeni. Sta ce nam Evropa ove godine, vidis da nema ko nas nije napunio u domacoj ligi? Eno ga Liverpul ce u Ligu konferencija, hoces sa njima u grupi da budemo da primimo 10 komada? Neka neka
P

Petrinjo8262

pre preko 1 godinu

Kontaktirajte lepo Planica, covek je bio kapiten kod Bahara, igrao u Zvezdi, poznaje prilike u našem fudbalu, on će vam dati najbolju sliku… Eto predloga za jedan zanimljiv intervju
L

Legolass

pre preko 1 godinu

Nemoj da nas začudi da Planić to izgovori na konferenciji...
g

gost1111

pre preko 1 godinu

zašto Paniča, tu je Nacho, baš bi bilo interesantno njegovo mišljenje
Y

Yui

pre preko 1 godinu

Kaže kako timovi u Izraelu imaju više para.. A onda kaže da Zvezda 2 puta više od njihovog najboljeg tima? Kontradiktorno
N

Nemanja1988

pre preko 1 godinu

Nije kontradiktorno, samo ti ne razumes. Zvezda ima duplo veci od Makabija koji ima 30m,alibzato imaju mozda 5,6 ekipa koje imaju budzete po 20 m.. To kod nas nema ni blizu..
O

Oop

pre preko 1 godinu

@Nemanja-Voša ima oko 6 miliona, Tsc takodje oko 5 miliona, Partizan 30 miliona,Zvezda 60 miliona
c

cv

pre preko 1 godinu

ovaj nas fudbal nikad nece stati na zelenu granu.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Vered je bas neko ko je kompetentan da prica o fudbalu u Srbiji. Odigrao je ukupno dve utakmice za Zvezdu. Kaze covek da je u Izraelu fudbal jaci nego u Srbiji. Nismo ni mi neki majstori,ali za njih smo Brazil. A od tog Bahara vec prave Fergusona. Mlad je i mislim da tek treba da se dokaze van Izraela. Mislim da je Vladan Milojevic,bar zbog jezika i poznavanja situacije u Srbiji,bio bolje resenje.
s

sve je jasno

pre preko 1 godinu

Evo i covek iz izraela zna ko je i sta je zvezda u fudbalu, samo se navijaci partizana prave pametni i takmice se sa brzin vozom, a oni parna lokomotiva...cu cuuu