Ibrahimović (© AFP)
Ibrahimović (© AFP)

Ibra opet zadivio Milano: Trenira po pet sati dnevno

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.11.20. | 23:29

I prenosi pozitivnu energiju na saigrače

Nastavlja Zlatan Ibrahimović da oduševljava fudbalske zanesenjake. Čak i povređen. Švedski as proveo je čak pet sati u Sportskom centru „Milanelo“, jasno pokazujući nameru da se što pre oporavi od povrede zadnje lože, koja mu je stradala tokom derbija sa Napolijem.

Italijanski mediji preneli su da je Ibra odlučan u želji da se vrati na teren pre predviđenog roka (planirane tri sedmice oporavka) i da zato, kako kažu, trenira kao fanatik. Naravno, one vežbe koje su mu dozvoljene, pre svega u teretani, na jačanju tela. Osim toga, 39-godišnji špic mora i na svakodnevne terapije i kad se sve zbroji pet sati tokom utorka bio je u trening centru Rosonera. Biće i narednih dana.

Izabrane vesti

Kako javljaju sa Apenina, taj njegov gest naišao je na oduševljenje čelnika, trenera i saigrača, koji se spremaju za gostovanje Lilu u Ligi Evrope, pa im Zlatan služi kao motivacija da ostvare što povoljniji rezultat u Francuskoj. Iskusni napadač pozitivnu energiju preneo je na inače mlad tim Stefana Piolija i ovo je još samo jedan pokazatelj koliko je Milan s njim dobio. Ne samo u igračkom smislu.

U međuvremenu, Zlatanu Ibrahimoviću je stiglo priznanje iz otadžbine. FS Švedske ga je 12. put u karijeri proglasio za najboljeg tamošnjeg fudbalera. Posle tri godine čekanja, apsolutno zasluženo.



tagovi

ac milanZlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara